20.44

Wipeout på tv, man kanske borde testa? Det ser ju ganska kul ut, eller man får sig ju ett gott skratt i allafall.

31 januari

Godmorgon, sitter på naturkunskapslektion och pratar om atomer, elektroner, neutroner och vad allt nu heter vilket jag tror heter kemi med ett samlingsnamn. Jag har aldrig varit något stort fan av kemi och jag kommer nog inte bli  det heller, men det är bara att bita i det sura äpplet och göra sitt bästa i guess. Efter det är är det lunch och sen väntar filosofi och en lång håltimme innan matten sent på eftermiddagen. Ska nog kolla mössa med mamma på håltimmen, måste ju ha en varm en till Jokkmokk och sen måste jag nog börja packa på riktigt, vi åker ju imorgon kväll och det ska bli riktigt nice.

Tänkte också att jag skulle bjuda på lite bilder från USA om internet tillåter, har ju inte lagt upp någonting därifrån, så börjar med lite Disney World.


19.36

Jo det blev ett inlägg till. Har kommit hem från fotbollen och precis ätit middag, ligger nu på golvet och har väldigt ont.. Min kropp ömmar överallt, speciellt min rygg och mina ben även huvudet också. Känner mig allmänt sliten och ändå ska jag snart åka iväg på innebandyträning. Helst av allt skulle jag bara vilja krypa ner under min gosiga filt och titta på lejonkungen, det var länge sen, men det får vänta..




30 januari

Missade att skriva igår, eller orkade kanske inte. Hade två innebandymatcher vilket resulterade i en vinst och en förlust så det var väl helt okej, fast egentligen inte.

Trött som få i morse åkte jag och spelade innebandy och efter de tog jag med mig Jällrud hem för att hänga lite innan skolan började. Vi såg ett antal avsnitt av oth och sen käkade vi lite tacos, bra förmiddag! Åkte sen till skolan och sitter nu på religionslektion. Hoppas på att få tillbaka våra prov som vi skrev för två månader sen, men det lär inte ske idag heller..
Senare direkt efter lektionen väntar fotbollsträning och efter de även en innebandyträning. Så när jag kommer hem vid halv 11 ikväll slutar min dag efter en dusch och jag lär somna ganska snabbt.. Därför tror jag inte heller att det blir nå mer skrivande idag,men vi hörs imorgon.

Laddar till Jokkmokk och minus 32 grader också, bara 2 dagar kvar nu!


28 januari

Idag är en bra dag!

27 januari

Sitter som vanligt på håltimme, känns som det är det enda vi gör i skolan.. Men snart börjar i allafall religionen och den värdelösa filmen vi tittar på. Men för att roa oss med något har jag och Lousie precis försökt fixa till min framsida, eftersom jag själv inte vet hur man gör.. så det borde strax komma upp nya bilder på min framsida, fint! 

Annars då, vad händer en fredag som denna? Jo jag hade tänkt att gå i skolan fram till klockan 3 och sen åka hem och fira Lovisa, fram mot kvällen i allafall. Lilla lovisa börjar bli så stor, Grattis på 14 årsdagen tjejen! Så vi ska dit och gratta henne vilket brukar vara trevligt, stor släkt och Isabelle bor ju faktiskt där! Efter de får vi se om jag hinner höra av mig till Peter och träffa honom en stund, var ett tag sen.. Eller om det kanske är dags att gå och lägga sig då, tidig uppstigning och match för småtjejerna i Björklinge imorgon, time will tell.


23.24

Jag är verkligen ingenting utan dig,

19.48

Precis hemkommen från träning och möte och klev nyss ur duschen, lagom kyligt att träna så här års så kan ju säga att duschen var välbehövlig. Nu hade jag tänkt äta lite middag och sen mysa ner mig i soffan med en film eller lite mera oth, hoppas eran torsdagskväll blir lika slö som min resterande!

14.47

HAHA!

26 januari

Godmorgon!


Ligger på min säng och väntar på att få åka till skolan.. ganska patetiskt, jag ska inte behöva vänta in sånt. Men jag gick tydligen upp alldeles för tidigt idag eftersom att jag varit klar i en kvart och inte börjar i skolan förns om 25 minuter. Kan ju bero på att jag inte plattat håret idag, utan har det uppsatt och kanske för att jag inte orkade byta kläder mer än en gång på morgonen, starkt av mig. Så då tänkte jag att jag kanske hinner ta en bild, lägga upp den här och till och med skriva ett inlägg innan jag åker till skolan och det gick ju ganska bra.

Har bara en lektion nu på morgonen och sen åker jag hem innan jag har innebandy också. Efter de väntar fotbollsträning ute i kylan och sen slutar mina planer för idag runt 6 ikväll. Men till att börja med ska jag klä på mig det sista, sätta mig på cykeln och åka till skolan.
Vi hörs!

25 januari

1 vecka kvar till Jokkmokkresan, spännande!

Har precis kommit hem från skolan och haft ett antal lektioner så här på förmiddagen, ovant, men könt att sluta tidigt i allafall. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra fram tills min träning men något skoj ska jag väl hitta på. Kanske baka något, eller titta lite på oth? Jag har nämligen börjat om från säsong 1 igen, big like. Men först och främst ska jag skära en fruktsallad, mums!




22.38

Lovely!



Ine okej att klaga på kvaliten på bilderna dock..

12.12

Kan ni tänka er, jag har precis hämtat ut min studentmössa, finally! Det här gjorde min dag.

Bild kommer deffenitivt senare.


24 januari

Men vad tiden springer iväg, bara 1 månad kvar till min födelsedag, Jippi!

Sitter i skolan och fick precis veta att vi har håltimme fram till 12, och efter de yttligare en håltimme i 2,5 timme.. jag avskyr sånna dagar man lbir ju deprimerad. Men på sätt och vis är det bra, nu hinner jag och Ellinore jobba på vårt projektarbete som ska vara inne om inte allt för kort tid. Eller några veckor men ändå.. Vi reser ju till jokkmokk om en vecka för att ta reda på lite extra information om samerna, vilket ska bli riktigt spännande. Vore ju lika rolikgt om jag såg fram lika mycket mot tågresan som kommer ta 14 timmar, och jag som är åksjuk..

23 januari

Känns helt okej skönt att vakna klockan 12 och ha huset för sig själv på en måndag, underbart. Ledig från skolan idag nämligen så jag gick upp, dukade frukost framför tvn och slog mig ner i soffan.
Nu har jag precis varit ute på en långprommenad med hunden, skönt väder ute faktiskt, och alldeles strax ska jag hämta hem lillasyster från skolan, hon får hålla mig sällskap idag och det brukar vara otroligt mysigt.

16.29

Mysigt med promenad i snövädret..


22 januari

Känns skönt med en vinst 15-0, såhär på morgonkvisten!

23.02

Precis kommit hem efter en riktigt mysig kväll, hur mätt som helst också. Vi hamnade nämligen på Dragon palats och kinamat sitter aldrig fel, så det var mumsigt. Vi spenderade sen lite mysig tid hemma hos Isabelle innan det va dags att gå hem. Ska nog krypa till sängs inom den närmsta tiden och sova några timmar innan matchen imorgonbitti.. Klockan står på 07.30 och det känns ju sådär. Borde vara förbjudet att få ställa klockan på innan 9 en söndagmorgon, men icke.
PUSS & godnatt

17.17

Hemma för en stund efter att jag och Micke suttit som två döda sillar i allianshallen, lite trötta människor.. Fbc vann i allafall machen och det var ju bra. Nu sitter jag i soffan och väntar på att Isabelle ska ringa och sen ska vi ut och käka, jag Isabelle Victor Johan och Emma, mysigt.

Och kan ni tänka er, jag ska inte till saluhallen ikväll, duktiga jag!


21 januari

Hade en jättebra kväll igår, längesen jag skrattat så mycket. Var hemma hos Emma och vi köpte en stor påse godis för att sen sätta oss i soffan och spela wii. Donkey kong i 4,5 timme, vi kanske inte var jättebra men kul var det iallafall, soms små barn haha!

Sitter just nu oich tittar på någon film på tv med Ryan Gosling i, snygg! Men måste hoppa in i duschen nu för att sen röra mig till allianshallen och möta upp Micke, vi tänkte titta på fbc och Emma som spelar match klockan 2.
Hörs sen!

Mums,

18.33

Nyaste favoriten,

Var ju tvungen när jag ändå hade vägarna förbi Miami Ink.

20 januari

Fredag, äntligen fredag och nu väntar vi bara på sista lektionen innan vi tar helg fram till tisdag. Sitter för tillfället i biblioteket med mina söta klasskompisar och har världens håltimme så har lyssnat lite på one direction, eller rättare sagt nött låtarna i en och en halv timme snart men dom är ju ganska bra.
Tidigare idag gick vi igenom "klassens.." Ni vet den nomineringen man ska få till studentskivan och det var faktiskt riktigt kul. Man kommer ju ihåg massa minnen tillsammans och därför sitter jag nu och är toknyfiken på vad min nominering är, jag har verkligen ingen aning! 

Slutar kvart över 4 idag, på en fredag.. och så sent har jag inte slutat på en fredag på flera år, värdelöst. Så när jag kommer hem är det typ redan kväll och det känns ju ganska snopet.. 

Och vad ska jag göra ikväll? Jo Erik tycker jag ska komma hem till honom och städa, inte jättelockande va? Men jag har egentligen inga större planer så vi får väl se vad som händer, kanske ska stanna hemma oh ta det lugnt för en gångs skull, kanske något jag skulle behöva.

15.38



Är det bara jag, eller är det här killar i ett nötskal?
Antar att jag inte var ensam om att titta på den här matchen igår och jag förstår inte hur man orkar hålla på som dom gör. Tänk om jag skulle springa omkring och filma så fort någon petade på mig? Eller om jag skulle sparka på motståndaren om hon ramlade framför mig? Man gör inte så, och killar på den här nivån borde ju veta bättre, blir ju irriterad. Dels för att fel lag vann också kanske..

19 januari

Grattis på födelsedagen lilla farfar!

Har precis kommit hem från innebandyn och sitter nu och väntar in fotbollsträningen. Så ska försöka övertala Tilda som sitter och tittar på Tintin att jag ska få titta på oth istället, men hon brukar inte vara så svårövertalad.
Förövrigt satt jag och tänkte att jag är lite smått avundsjuk som är i Alperna och åker skidor med sina barndomskompisar. Kan ni tänka er ett gäng på 10 grabbar, över 40 dock, härja omkring i skidbackarna i Alperna, ganska nice. Så att vara avundsjuk känns inte så fel..


Jag vill också!

18 januari

Sitter i skolan och har faktiskt suttit här sen i morse. Det är nämligen så att vi har börjat gå i skolan den här terminene, lite småjobbigt sådär med tanke på förra terminens schema, men det känns som att man tar det med en klackspark nu när det ändå är sista terminen!

Har i allafall filosofi just nu och vi sitter och diskuterar om varför man inte ska äta en människa, hur sjukt är inte de? Tror det här är det mest annorlunda ämnet jag kommer ha i min skolgång och det ska bli lite intressant och se vad vi lär oss, just nu typ ingenting.. haha

19.22

Mums!

17 januari

Satt nyss och kollade schemat med Ellinore och vi insåg att det är tisdag i vecka 3. Och när tar vi studenten? Jo tisdag i vecka 23, vilket innebär att det är bara 20 veckor kvar! Hur sjukt är inte de?
Nog för att det är hela våren och en bit in på somaren, men 20 veckor låter ju som ingenting, och med tanke på allt kul som händer under våren kan jag tänka mig att tiden dit kommer gå ganska snabbt, underbart.


23.28

Vilken underbar måndag.. Känns som att det enda jag gjort idag är att träna träna träna eller pluggat religion och det låter väl inte jättekul, eller? Jag tycker i allafall att den här dagen har varit väldigt lång och religionsarbetet som snart ska in får jag nog jobba på imorgon. Det där med romerska och greksika gudar är faktiskt lite knepigt och jag är ganska trött..
PUSS & godnatt

16 januari

Så var det måndag igen och uppdateringen kankse inte har varit den bästa, men ska i allafall försöka bättra på den. Min helg vart en väldigt sliten helg, men ändå så händelserik.
Lördagkvällen började med att jag och Isabelle fixade mitt hår igen, så nu ser det bättre ut men är alldeles för ljust.. Sen begav vi oss till allianshallen för att kika lite på Hagunda som nu hamnade på jumboplatsen. Efter de åkte jag hem, lagade mat, peter kom och vi hade en väldigt trevlig middag innan Lovisa även dök upp. Så småning om åkte Peter till Bucaro och jag och Lovisa blev upphämtade av Martin med flera som tog oss ut till förfesten hos Angelina och Johan, kul! Runt 12 snåret körde Johan in oss till saluhallen där festen fortsatte ända fram till stängning, längesen jag hade så kul som i lördags! Men man kan ju också säga att jag hade för kul, för mådde verkligen som en apa nån timme senare, undrar varför?



Igår kom det massa folk hit och firade pappsen eftersom han fyllt 50 hela år, nästan så det låter gammalt.. Men min pappa kommer alltid vara lika ung och fin i mina ögon! Det var i allafall jättetrevligt tills jag var tvungen att åka till allians med småtjejerna, deras tur att spela. Förlust blev det där men dom var duktiga och kämpade i allafall hela matchen. Väl hemma på kvällen vart det något avsnitt av oth innan jag somnade sött ganska tidigt, skönt!

Nu ska jag försöka jobba lite på mitt religionsarbete innan första lektionen i skolan börjar vid 3.
PUSS

14 januari

Godmorgon!
Vi skippar gårdagens matchsnack och hoppar över till det roliga som hände efter de och vad som händer idag istället. Igår blev jag så less på min utväxt som aldrig försvinner när jag går till frisören längre så jag bad Isabelle och Lovisa att ta tag i de, och det gjorde dom. Ja utväxten är borta i allafall nästan överallt, men det kan ju hända att det möjligen ser lite gult ut på vissa ställen, men det är inte så farligt som det låter. I värsta fall så löser vi de så småning om. Sen sov jag kvar hos Isabelle, länge sen, så det var hur mysigt som helst!

Vaknade i morse och  en god frukost och efter de begav jag mig hem för att hjälpa mamma att baka, pappa har ju nämligen 50års kalas imorgon. Och nu ropar hon på mer hjälp så jag får återkomma med mina kvällsplaner senare.

13 januari

Och som alla vet är det fredag den trettonde..

Men det märks i allafall att man är hemma igen, tillbaks med vardagen på en gång. Skolan drog igång igår och träningarna har väl hållt på hela vintern, förutom att jag missade några stycken. Så kan ju säga att efter dessa träningar jag hunnit med sen jag kom hem så har jag fått träningsvärk, underbart.. Speciellt eftersom kvällen innehåller en innebandymatch i Björklinge. Start klockan 19.15 om det nu är någon vilsen själ som skulle vilja se den matchen ute i skogen.

Senare ikväll ska jag nog träffa min finafina vän Isabelle, inte hunnit med det sen jag kom hem så därför är det egentligen ett måste! Men nu ska jag hinna få i mig lite mat innan bilen rullar ut i buschen. Wish me good luck!

11 januari

Sådärja, nu är jag hemma igen. Landade igår morse och resan var helt fantastisk! Vi hann med disneyland, seaworld, shopping i orlando, alligatorer i träsket, lilla hollywood, key west, miami, miami beach, new york, mera shopping, frihetsgudinnan, china town, emipre state building och massa mys. Det var så otroligt häftigt, alldeles underbart och det mesta kommer i bilder så småning om.

Men känns helt okej att vara hemma i vardan igen, då vet man att man lever. Skolan börjar imorgon och det känns faktiskt inte så jobbigt, in på sista terminen och det väntas en massvis med skoj.

2012 känns som det kommer bli ett bra år!

RSS 2.0