26 december

Mot Arlanda, vi ses om 16 dagar!

25/26 december

STORT GRATTIS på födelsedagen, bästa vän. Jag älskar dig,


Har precis kommit hem från saluhallen där vi firat Isabelle som fyller 19 år idag. Vaknade upp i morse hemma hos mormor och där vart det lite mer julmys och grötätande innan vi begav oss hemmåt. Väl hemma var det dags att packa klart det sista inför morgondagen och sen laga julbord åt mina fina vänner som ville komma och säga hejdå till mig. Peter, Emma och Isabelle kom nämligen hit för att mysa och äta lite mat såhär på juldagen vilket var hur mysigt som helst. Riktigt skeptiska till utgång för en början men väöl nere på stan där Carl var så söt och hjälpte oss in fanns det inga skeptiska miner längre och vi bara körde, sjukt kul hade vi!

Men som sagt sitter hemma nu och ska alldeles strax duscha innan jag ska möta någon ute och sen gå och sova. Blir nog inte så många timmars sömn i natt men vad gör de, jag har ju några timmars flygresa framför mig imorgon där det känns som man kan spendera sina sovtimmar, hoppas jag..



Ni kanske har förstått att min nedräkning till USA slutar här, eftersom att planet lyfter imorgon och jag kan inte vara mer uppspelt, ser fram emot det sjukt mycket.
Och med det säger jag nog godnatt, och ha ett underbart nyår gottfolk, det tänkte jag ha!


14.36



GOD JUL på er alla söta,
Nu åker jag till mormor för att ha en supermysig julhelg, hoppas ni får det lika bra som jag!

13.28

Lyssna på texten,

23 december

Herre gud vad tiden bara springer iväg, tyckte nyss att december börjat och vips, imorgon är det julafton. Vad har jag gjort av all min tid? Jo bara njutit av december och längtat lite, till julafton och USA!


Min kväll igår vart absolut inte som jag väntat mig, men trots omständigheterna slutade den riktigt bra, jag har trots allt världens finaste vänner!

Ska nu åka iväg till ICA Maxi för att sitta och sälja bingolotter med min syster, sånt måste man är tvungen att göra när man tillhör stenhagen i guess. Så hoppas folket är generös och köper lite lotter, annars har jag ingen lust att sitta där.. Har nämligen lite annat att stå i, måste packa väskan till mormor eftersom vi åker dit i eftermiddag för att sedan stanna över julen och mysa. Måste också hinna träffa Isabelle, önska henne god jul och byta julklappar, vår årliga tradition och jag älskar den.


16.42

Gör mig i ordning för ikväll, nervös tjej!

22 december

Bra film, rekommenderas!


Var som sagt på bio igår med Tobias, Rebecca och Jocke och såg Sherlock Holmes. Och även fast jag inte sett den första filmen så tyckte jag att den här filmen var sjukt bra, så jag funderar nästan på att se den första nu i efterhand, kan man göra så?

Idag har jag i allafall försökt packa lite och ska väl lägga ner kläderna i väskan så småning om, har även laddat in ny musik på telefon nu så att öronen har något att roa sig med under den långa flygresan.


21 december

Bara tre dagar kvar till julafton och vi var såklart ute i sista julhandlen, som alla andra vilsna själar i Uppsala, så jag kan ju säga att vi var inte ensamma på stan. Men det gjorde inte så mycket för vi fick det vi skulle göra gjort, så nu är alla julklappar färdiginhandlade, awsome!
Eftermiddagen tänkte jag spendera hemma hos Peter en stund som ska få ladda in musik på min och mammas telefon inför resan, sen tänkte jag kliva in i duschen. Blev precis medbjuden på bio ikväll okcå med Rebecca, Jocke och Tobias, överraskande men trevligt! Och efter de tänkte jag och Emma Hammar glida in på Bj tillsammans med alla andra som ska fira sitt jullov ikväll, så vi lär inte bli ensamma där heller. Bra onsdag!

00.18

Har precis spenderat kvällen tillsammans med Peter Emma och Tobias för lite spel eftersom motståndar laget var sugna på revanch, vilket dom tyvärr fick.. Planerade för övrigt in att jag ska ut både imorgon och den 25 men förstår inte riktigt hur jag ska ha råd med de, men det löser sig, kul ska vi ha i allafall.
Tänkte krypa ner i sängen nu men innan de tänkte jag bjuda på ett klipp,
PUSS & godnatt

 

Älskar Sunes jul, borde bli julkalender igen!

17.32

Då har vi börjat vårt allra sista jullov, bäst att njuta ordentligt!











20 december

Har nu varit uppe och pluggat lite inför årets sista prov, känns väl som att det inte kommer bli ett ig i allafall.. Men nu väntar jag på att få åka till skolan och ha julavslutning, känns som det kommer bli ganska skönt!

Bilder från förra julavslutningen,









23.41

Så var det redan måndagkväll, och tro det eller ej så har jag faktiskt hunnit med en del så här en måndag, dagen innan julavslutningen!

Var ledig från skolan så började med att sova precis så länge som jag behövde. Därefter begav jag mig ner på stan för att träffa Emma och tanken var att vi skulle leta lite julklappar. Jag lyckades faktisk hitta en julklapp till Hanna och en födelsedagspresent till Isabelle, så jag är nöjd, ska ju ner snart igen och shoppa lite fler klappar hade jag tänkt. Sen satte vi oss och tog en fika innan det var dags för Emma att röra sig till skolan och ett prov medan jag tog bussen ända hem för att plugga till naturkunskapsprovet som befinner sig imorgon, på självaste julavslutningsdagen?! Inte okej.
Pluggade i allafall en del innan jag satte mig framför julkalendern och sedan i bilen påväg till Stenhagen för DM match mot Alunda. Och med tankte på senaste resultatet mot dom så kändes det kanske som en omöjlig vinst, men icke. När slutsignalen gick stod vi som segrare med siffran 2-1, och tro mig vad det kändes bra. Så nu väntar kvartsfinal i Dm också, roligt! (måste ju få tillägga att jag faktiskt gjorde mål)..

Men nu sitter jag i allafall hemma och har precis pluggat två timmar till.. men känner mig lite småstressad av att jag borde gå och sova, så tänkte göra de och fortsätta plugga lite imorgonbitti om jag orkar, annars får det gå som det går, kan det hyffsat bra ändå tror jag. Så nu stänger jag igen böckerna och datorn för att duscha och sova en sväng. Imorgon vankas det ju jullov!
PUSS & godnatt

19 december

Bara 1 vecka kvar, längtar lite då!


21.25

Sitter i soffan och tittar på E.T och kom på att om en vecka lär jag sitta i soffan med världens resfeber, morgonen därpå beger vi oss ju nämligen till USA, spännande!


18 december

Spenderade gårdagskvällen till en början hemma hos Peter med Chrissan, Tobbe, Jonas och Fredrik där vi spelade lite ölspel innan jag var tvungen att ta bussen till TP. Där skulle det vara "lagfest" men så otroligt många från laget befann sig inte där, men vi var ett tappert gäng som hade riktigt kul. Vid midnatt rörde sig jag, Hanna, Jannica, Sofia, Ellen och Karin mot saluhallen för att dansa av oss innan nattens slut och det var kul, riktigt kul faktiskt.



Efter några få timmars sömn i natt har det känts som om jag gått omkring i en bubbla idag. Tränade småkillarna för sista gången det här året och sen har jag spenderat min tid i soffan halvsovandes tillsammans med Tilda, hon tycker att jag är ett värdelöst sällskap..

17 december

17 december och bara en vecka kvar till julafton!

Spenderade gårdagskvällen till en början tillsammans med Peter ochvi bestämde oss för att åka och äta mat på Amazing Thai, oj så gott! Därfter plockade vi upp Emma och sen även Tobias för att hänga lite hemma hos Peter. Vi spelade pithonary (stavning) och jag kan ju säga att laget som bestod av mig och Tobias utklassade det andra laget, bra sammarbete, skön vinst!

Var uppe med tuppen i morse för att coacha småtjejerna och jag vet inte riktigt vad som hänt men dom har blivit så otroligt duktiga, måste bero på caochen, eller hur? haha
Nu ska jag i allafall åka till solariet för att sola lite och sen hem och duscha innan det är dags att göra sig i ordning inför kvällen som ska spenderas med mina kära lagkamrater i Stenhagen, "lagfest" och utgång efter det, känns som en bra lördag!

11.33

Här är bilderna jag lovade på mitt hår, lite bättre va?


16 december

Hade lite fullt upp igår så blev inget skrivande alls.. Direk när jag kom hem från skolan satte pepparkaksbaket igång här hemma som alla sett fram emot så mycket. Efteren halvtimme var det ändå bara jag och pappa som satt och kavlade deg medan mamma bakade julgodis och hanna körde in plåtarna i ugnen. Så efter några timmas slit var pepparkakorna klara och väldigt goda faktiskt. Efter de blev det lite mat och matteplugg.. Och strax därpå dök Peter upp och höll mig sällskap, vi behövde prata av oss lite smått, så det var skönt. Därefter dök jag direkt ner i sängen för att sova några timmar innan matteprovet som väntade i morse..
Så jag har precis kommit hem från skolan och tro det eller ej men jag tror faktiskt att det här provet gick riktigt bra, för att vara ett matteprov i allafall, men jag ska inte hoppas för mycket innan jag får resultatet, vilket blir nån gång efter jullovet..

Nu har jag i allafall skrivit lite julkort och vet inte riktigt vad jag ska spendera eftermiddagen och kvällen med, men det dyker alltid upp något intressant. Om inte annat så har ju Tilda kalas här hemma ikväll.


22.24

Så har ännu en dag passerat, jag har bra nedräkning nu känner jag. Bara 10 dagar kvar till jul, och 12 dagar till USA!
Idag spelade vi i allafall skolsm i innebandy mot en skola från Gävle och en från Västerås. Vi gick hem med två vinster, en på 2-1 och den andra på 8-0 så vi var nöjda, vidare till nästa omgång nu. Kan ju tillägga att jag faktiskt gjorde två mål.. Efter de begav jag mig hem för att duscha och städa lite innan Tildas gäster för kvällen ramlade in. Men jag hann knappt träffa dem eftersom jag fått klipptid precis samma tid, och eftersom det var ont om klipptider fick man ta vad som erbjöds, och mitt hår var verkligen i akutläge, speciellt för utväxten. Så nu är det lite kortare och mycket ljusare, tänkte lägga upp bild på det imorgon!

Har precis spelat Tildas nya spel som hon fick idag och tagit en snabbis i duschen och nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska alldeles strax sova tror jag, men först läsa lite i en bok jag fastnat i.
PUSS & godnatt

14 december

STORT GRATTIS på födelsedagen, världens sötaste 9 åring!


16.17

Vilken känsla, jag har fjärilar i magen.

13.42

Gulligaste luciatåget idag!



13 december

Lucia!


Lusse lelle, lusse lelle 11 nätter kvar till jul.. Ja precis, har just suttit och tittat på två luciatåg och det är faktiskt bara 11 dagar kvar till jul, hur mysigt är inte de?!
Tildas luciatåg i morse var i allafall hur gulligt som helst, sötare luciatåg får man leta efter. Ska se om jag kan sno några bilder från mammas kamera sen så jag kan lägga upp dom här. Sen åkte jag direkt till skolan för att titta på luciatåg även där, och det kan man ju tycka vad man vill om. Jag väljer nog at inte kommentera det luciatåget, men det var mysigt med lite sång så här på morgonen. Nu känner man att julen verkligen närmar sig.

22.39

Har precis kommit hem från träning och tänkte kasta mig in i duschen och sen ner i sängen. Imorgon är det ju lucia och jag har lovat att följa med till Tildas skola och kolla på luciatåg eftersom det är Tilda och hennes klass som ska gå det, så det ska bli jättemysigt. Därefter ska jag direkt till skolan för att titta på celsius luciatåg, och ha en lektion i naturkunskap.
Duschen kallar, PUSS & godnatt


12 december

Kan ni tänka er, endast 2 veckor kvar, sen sitter jag på ett flyg mot USA!
Broarna mot Key West på bild.


Måndag nu och lite piggare idag än igår så kan ju berätta om mina upplevelser i helgen. Vi spalde ju luciacupen i lördagskväll och det började ju med att vi var 8 utespelare och ingen ordinarie målvakt, hur skulle detta sluta undrade vi alla.. Men det gick bra och med en oavgjord och en vinst kom våra saknade spelare från Falun och sista matchen vann vi med 5-1. Därmed hade vi vunnit gruppen och nu väntade slutspel 05.00 på söndag morgon. Så jag åkte hem, åt, duschade och gick och la mig, halv 11 en lördag kväll haha.. Och när klockan ringde 04.10 senare på mogonen var det bara att stiga upp och då väntade ett nytt gruppspel.
Vi hade nu fått tillbaka vår ordinarie målvakt och efter en rysare till sista match gick vi vidare från gruppen till semifinal mot täby senare på dagen. I semifinalen föll vi på målsnöret då domaren dömde straff till Täby i suddenförlängningen, värdelöst! Men om domaren kände för att avgöra den matchen så varsågod, sopa!

Så istället för att spela final fick jag åka till stenhagen och spela innebandymatch direkt efter cupen. Trött i benen och huvudet men ett mål och en assist och en vinst på 7-3 mt Enlöping får man ju vara nöjd med. Och äntligen fick jag åka hem och duscha, efter att ha varit svettig sen klockan 5 på morgonen kan jag säga att det var otroligt skönt. Därefter hade Tildas lag match så jag begav mig till allianshallen för att coacha men det gick inge vidare, en ganska stor förlust för flickorna..

Sen äntligen fick jag åka hem och sova, och efter att ha somnat kvart i 10 och vaknat halv 12 kaan jag säga att jag känner mig rätt utvilad idag, även fast jag har träningsvärk i hela kroppen!


10 december

Bara två veckor kvar till julafton, mysigt!

Spenderade eftermiddagen och kvällen tillsammans med Peter, vi spelade spel med Tilda åt tacos och kikade lite på idol. Nog för att båda var sjukt bra, men jag tycker att det var rätt som vann. Efter att vi kikat på idol så begav vi oss till diöshallen för att spendera natten där.. ja luciacupen har ju dragit igång och herrarna fick de där underbara tiderna som inga damlag får. Första laget spelade mellan 10 och 1 och det andra laget spelade mellan 2 och 5, så jag och rebecca bestämde oss för att sitta där hela natten med våra filtar och heja på dom. Tyvärr så gick ju inget av lagen vidare så det var inget glatt gäng som satte sig i bilarna hem kvart över 5 på morgonen.

Vaknade i morse vid halv 10 eftersom jag ställt klockan och bestämt mig för att titta på Isabelle som även hon skulle spela luciacupen. Så efter 4 timmars sömn tog jag en dusch och rörde mig mot diöshallen igen, i sällskap av Tilda. De förlorade båda matcherna jag såg och sen var det dags att åka hem. Sitter nu i soffan men ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova några timmar till, känns som om det vore ganska nödvändigt inför kvällen då jag själv ska spela luciacupen. Så kom till diös och kika, första matchen vid 6!

Tror inte att det blir så mycket mer bloggande för ens på söndag kväll för går vi vidare ikväll så spelar vi igen imorgon bitti vid 5 och senare på dagen har jag innebandymatch. Därefter har Tildas lag match också som jag ska coacha, så är jag inte trött på söndag kväll blir jag faktiskt förvånad..

Men nu säger jag godnatt för en stund!

9 december



Har precis lärt mig hur man lägger in ett klipp från youtube på bloggen, ja precis, jag har ju inte kunnat förr.. Och då måste jag ju passa på att bjuda på det här underbara klippet från Sunes jul, älska lilla Håkan! haha

20.57

Sitter hemma hos Isabelle, som för tillfället pratar i telefon, så j ag passar på att skriva ett snabbt inlägg. Vi har precis tittat på förra veckans avsnitt av idol, vankas ju final imorgon så måste ju ha sett semin.. dock vet jag inte om jag kommer hinna se den imorgon, men det visar sig. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, men kan det möjligen hända att det blir något avsnitt av sunes jul?

8 december

Sitter i skolan en helt vanlig torsdag och har precis haft en jättekort lektion om projektarbetet, värdelöst.. för nu sitter vi här och börjar inte nästa lektion för om en halvtimme, men vi överlever. Så jag fick för mig att jag ska lägga upp alla bilder som jag hittar på mig och Emma Hammar på facebook, kan väl bli skoj!














23.10

Asså jag loggar in och vill skriva ett inlägg, men jag ser bara halva rutan som man skriver i.. då blir man ju lite frustrerad, ser inte om jag skriver fel heller så det får ni tåla..
Hade nyss träning i allafall, och det gick väl bra fast vi var så få. Jag fick en go rumpkaka och såg till att Hanna stukade foten, "jättebra" träning. Så nu tänkte jag väl kliva in i duschen och sen lägga mig i min säng och läsa lite ur en bok jag började på igår.
PUSS & godnatt


18.37

Har varit en ganska lugn dag, eller ja den började med religionsprov i morse som jag ttyckte kändes väldigt bra, men det visar sig sen om det var så också. Efter de hade jag lunch och sen matte och efter de satte jag och Ellinore oss i biblioteket för att vara lite duktiga. Vi gjorde naturkunskapslabben och litemer på vårt projektarbete som vi tydligen ska halvtidsredovisa imorgon..
Kom hem runt tre och har efter de bara legat i soffan och tagit det lugnt, kikat på ett avsnitt av Bones som för övrigt börjar bli en av mina favortiserier, big like! Ska snart röra mig iväg på innebandyträning, och idag får det bli dubbelt pass..

Men ligger för tillfället och väntar på dagens avsnitt av julkalendern, spännande!

7 december

Ganska kul att spöa morsan i wordfeud, utklassning! haha

22.23

Allt pluggande har fått mig trött.. Men pappa har i allafall förhört mig nu och jag kunde det ju, så nu är det bara att hålla tummarna inför provet imorgon. Kan säga att det här är en av världens bästa låtar som hållt mig i fokus under alla mina pluggtimmar, lätt topp tre!

http://www.youtube.com/watch?v=bfqEisOIMJc

Som sagt, allt pluggande har fått mig trött, så ska sova nu och har sovmorgon imorgon= många timmars sömn, lovely!
PUSS & godnatt

18.41

Islam och kristenfom har tagit upp största delen av min dag och det börjar få mig riktigt urtråkad. Men vad gör man inte för prov imorgon, brukar vara skönt att komma påläst. Men ska nu äta lite mat och slå mig ner i soffan för att kika dagens avsnitt av julkalendern, jag tycker faktiskt att den är riktigt bra, även fast jag är 18 år gammal.. men man får tycka de, skönt att vara lite barn ibland.
Kvällen kommer jag antagligen spendera med ansiktet nere i religionsboken om det inte inträffar något annats spännande.


7 december

Bara 2 veckor kvar till jullovet, underbart!

20.02

Det här med kristendom och islam är ju inte jättekul, finns det verkligen nån som tycker de? Jag tror ju inte på Gud och förstår verkligen inte meningen med det, så det kanske är därför..

Men sitter och nöter lite avicii samtidigt vilket gör det hela lite lättare. Sjukt sugen, globen den 3 mars!

15.34

Sådär, första lektionen för idag och det är religion. Efter de väntar matte och sen vidare till fotbollsträningen. Innan detta hann jag förbi min lilla favorittjej som ramlat omkull med mopeden ute och slagit sig illa. Vi övervägde ackis men struntade i de, istället åkte jag hem till henne för att mysa lite och snacka av oss. Krya på knät Beccis!

Du vet att jag finns för dig!

5 december

Precis kommit hem från innebandyträningen från i morse och skulle följt med mamma till gränby för att kika lite. Men så ringer Tildas fröken och säger att hon behövde gå hem eftersom hon inte mådde nå bra. Så istället för att åka till gränby med mamma sitter jag nu i soffan med en liten sjukling och tittar på Hitta Nemo, men det funkar de också!

Måndag den 5 idag, och om exakt tre veckor beger vi oss till USA, det närmar sig!

4 december

Hej och hå, redan andra advent och ännu en söndag. Hade en superkväll igår, bästa på länge. Åkte med Isabelle till Pia vid 6 där även Angelinga, Anna och Moa befann sig. Vi rörde oss direkt vidare för att köpa mat och sen drog vi igång ett ölspel. Med rätt sällskap, musiken på högsta volym, gott i glaset och ett bra humör kan ni ju tänka er hur vår kväll såg ut, vi hade så sjukt roligt. Runt 11 ramlade det in några grabbar och när klockan var halv två stod vi utanför saluhallen. Träffade otroligt mycket folk inne på salu också och där inne var det faktiskt bra drag. Så småning om var det dags att röra sig hemmåt men först den traditionella kebaben där vi stötte på Peter med flera och tog en gemensam taxi hem. En liten prommenad på de och min kväll vart fulländad! Tack alla fina för igår, det var dunder.

Hoppas på att Pia ska lägga upp lite bilder från igår så att jag kan sno dom, för för tillfället har jag inga intressanta bilder att bjuda på..

Idag har jag sovit, tränat smågrabbarna, duschat och nyss kollat gårdagens avsnitt av julkalendern med Tilda. Måste säga att den är riktigt bra i år faktiskt!

Tjuvarnas jul,


3 december

Matchen i morse var piss, förlust med 7-6.. hade lika gärna kunnat varit vi som vinnit. Men efter de hade ju småtjejerna match och de tog sin första vinst någonsin med 2-1 och oj vilket kalas det blev, har aldrig sett sådan glädje, riktigt kul för dom. Och då känner man sig ganska stolt som ledare.
Nu har jag precis duschat och ska väl göra mig i ordning för kvällen så småning om, ska på tjejmiddag ganska tidigt och sen tror jag det blir utgång efter de, det är ju trots allt lördag! Men ska nog ta och rota igenom garderoben först och se om det finns nått elegant att sätta på sig.

2 december

Har inte suttut vida datorn en minut idag, därav inga inlägg.. Men dagen började i allafall med att klassen skulle till Stockholm på saco mässan som handlar om universitet och massa annat inför framtiden. Det var väl helt okej intressant de två första timmarna, de resterande två var bara jobbiga. Eftersom jag vet att jag vill läsa jurudikprogrammet var det ganska enkelt, jag plockade helt enkelt på mig information om den kursen från alla möjliga städer. Men något jag fastnade rejält för var att åka iväg som au pair i USA. Det skulle vara hur nice som helst och det passar verkligen i min smak. Kollade ansökning redan idag och lär skicka den inom några dagar, så vem vet, om ett år kanske jag bor i USA istället?

Kom precis hem i allafall från biosalongen där jag, Emma och Rebecca har sett Breaking dawn, sjukt bra måste jag säga. Men twilight fan som jag är så hade jag ju inte väntat mig något annat, nu är det bara att vänta på del 2!


Men nu måste jag verkligen sova, samling 07.30 imorgon för innebandymatch.
PUSS & godnatt


1 december

Hur sjukt är det inte? Äntligen är det första december och tiden bara springer iväg. Finns massor att räkna ner till nu och till att börja med så började ju julkalendern idag, som måste ses ikväll!

Idag julkalendern.
Imorgon breaking Dawn.
Om 4 dagar är det andra advent.
Om 10 dagar är det luciacupen.
Om 11 dagar är det tredje advent.
Om 13 dagar är det Lucia.
Om 14 dagar fyller Tilda 9 år.
Om 18 dagar är det fjärde advent.
Om 20 dagar är det jullov.
Om 24 dagar är det Julafton.
Om 25 dagar är det juldagen.
Om 26 dagar är det annandag jul, Isabelles födelsedag och vi åker till USA.
Och om 31 dagar är det Nyår.

Den här månaden kommer gå lite snabbt, älska december!

RSS 2.0