23.20

Blev ingen utgång för mig ikväll, ganska bra faktiskt så sparar jag lite på ekonomin. Jag och Rebecca tränade istället med herrlaget efter smågrabbarnas träning och nu ligger jag i min underbara säng och ska alldeles strax sätta på dagens avsnitt idol, även fast jag redan sett vilka som gått vidare..

Sovmorgon imorgon, för imorgon är det studiedag vilket innebär ledig hela dagen och långhelg framför mig som kommer bestå av fotboll fotboll fotboll.
PUSS & godnatt

Otroligt charmig bild på halva vårat herrlag från någon gång i våras, haha




29 september

Då var det torsgad.. sitter på naturkunskap just nu och pratar om njurar och urin, kan ju erkänna att jag haft roligare lektioner! Sen har jag i allafall håltimme, ovärt, och efter de har vi idrottsmentor av någon konstig anledning. Efter de har smågrabbarna som vanligt träning, sista träningen inför parkcupen som dom ska spela på lördag, spännande! Och efter de ska jag möjligen träna med herrarna eftersom våran träning är inställd, igen..

Men den stora frågan är, utgång ikväll?
Det är ju höstnånting på Bj, stort event och grejer dit det tydligen sålts massor av biljetter.. Så det kommer antagligen bli stört mycket folk och ett väldigt bra drag där ikväll, så lite sugen är man ju. Men jag har ingen biljett och har egentligen inte råd att gå ut ikväll heller, men om Emma lyckas övertala mig att gå ut efter min träning så kan det mycket väl hända att jag hamnar där.. time will tell!


23.34

Så var även onsdagen passerad, tränade både fotboll och innebandy och är nyss hemkommen från Peter. Fick för mig att köpa en liten tårta som jag sen satte ett litet ljus i, åkte till Peter, tände ljuset och knackade på dörren. Han blev verkligen jätteglad, och det var bra för det är han värd!

Ska nu smita in i duschenn och sen krypa ner i min säng för att kolla det efterlängtade avsnittet av idol, sen blir det sova. Hejar ju såklart på Emil, han ska ju sjunga ikväll.. men har hört att han inte är en av dem som gick vidare, bajs!


17.39

Tro det eller ej, men min bästa vän fyller faktiskt 20 idag, och jag skulle inte bli förvånad om han redan hunnit besöka systemet..
Det är alltså ingen vanlig dag idag, det är ju Peters födelsedag! Så än en gång, STORT grattis på födelsedagen, du är bäst!


28 september




I en evighet levde jag som om du inte fanns I alla drömmar var du ändå nära så underbart nära Och jag trodde jag fann dig men du var någon annanstans Varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig För jag trodde att du fanns och väntade mig Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött För att möta den vackraste människa jag någonsin mött Det var enkelt och vackert du sa att du väntat mig Jag kunde ana att det fanns en himmel på jorden jag såg den Och du bad mig att leva mitt liv alltid nära dig Jag följde dina steg och allt jag någonsin drömt om fanns där för mig Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig För jag trodde att du fanns och väntade mig Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött För att möta den vackraste människa jag någonsin mött Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart Med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna Alla skuggor, allt mörker som förr var så uppenbart Det skingras, och tillsammans ser vi ljuset, som stiger med solens fart Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig För jag trodde att du fanns och väntade mig Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött För att möta den vackraste människa jag någonsin mött Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig För jag trodde att du fanns och väntade mig Ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

00.19

Måndagen avklarad, och kvällen spenderade jag till en början på herrarnas fotbollstränng eftersom min egen var inställd, blev så irriterad att jag var tvungen att åka ner ändå, som tur är har vi ett så charmigt herrlag, haha! Efter de begav jag mig till innebandyträningen, segt i benen.. så det var skönt när den var över.

Ligger nu i sängen och ha precis kollat dagens avsnitt av idol, helt fel personer som gick vidare tycker jag.. Hampus skulle lätt ha gått vidare!

Men sovmorgon imorgon har jag, för tänka sig att jag är ledig hela dagen! Skönt när båda lektionerna är inställda, så tänkte njuta av att kunna sova ut, vilket är något jag behöver efter helgens händelser och sen får vi se vad morgondagen har att erbjuda!
PUSS & godnatt


15.27

Nu är det bara 3 månader kvar, USA!

26 september

Då var det måndag igen, och eftersom jag livit så otroligt dålig på att blogga under helgerna kan jag ju berätta lite snabbt vad som hände i lördagskväll och igår. Lördagkvällen blev i allafall nästan som det var planerat. Vi började inte kvällen hos Sofia utan hamnade istället hemma hos Tobias där det fanns massa goa människor, så där hamnade jag och Isabelle. Det var lite ölspel och umgänge med musiken på hög nivå innan vi bestämde oss för att ta bussen ner till stan och saluhallen. Och oj vad mycket folk det var, man gick ju omkring som packade sillar i en liten låda, men det var trevligt. Spenderade nog mest tid på dansgolvet med Isabelle och Sofia, även några av grabbarna när dom kände för de.. Annars satte vi oss ute där killarna paxat upp två sköna soffor. Runt 2 hade vi fått nog av saluhallen och begav oss in mot staden, jag har nämligen alltid så hungriga vänner med mig, så det blev kebab för de flesta. Därefter tog vi taxin till Årsta och min kväll slutade riktigt, riktigt bra!

Igår var det en väääääldigt trött tjej som klev ur sängen runt 1. Kastade i mig två mackor innan samlingen halv 2, det var dags för säsongens sista seriematch i fotboll. Vi spelade mot norrskedika, och vi var faktiskt riktigt dåliga.. Vi fick en spelare utvisad efter bara 15 minuter, jag mådde sjukt illa och det kändes som de värsta 90 minuterna i mitt liv, trots de tog vi hem en vinst med 5-2 och serverades där efter tårta och champange, vi är ju trots allt seriesegrare och väldigt överlägsna, 11 poäng ner till tvåan. Juste jag glömde nästan, jag gjorde mål i går också, på straff, men mål som mål!
Efter matchen åkte jag hem, åt mat och somnade på två sekunder i soffan. Vaknade till vid halv 8 och då satte jag och mamma på en film. Slumrade till då och då så när klockan var halv 10 kände jag att det var dags för sängen och somnade på två röda.

Ja det var min helg, sitter just nu på svenska lektion och höll precis ett muntligt föredrag på 1,5 minuter. Helt improviserat eftersom jag inte förberätt mig, men jag tror det gick ganska bra ändå..

24 september

Lördag och exakt 7 månader sen jag fyllde arton, vilket innebär att de tär exakt 5 månader kvar till jag fyller 19, ballt va? Idag har jag i allafall spelat innebandymatch, seriepremiär i Enköping där vi stabilt tog hem en seger på 6-2, bra tjejer! Själv gick jag hem med några bollmärken, ett mål och en assist, så jag är nöjd med min insats. På vägen hem tog vi vägarna förbi Hagby där Vaksalas herrlag spelade, och även dom tog med sig en vinst hem.

Sitter just nu i soffan och väntar på lite mat, inte ätit sen frukost.. och sen vankas det utgång med Isabelle med flera, med start hos Sofia och förhoppningsvis så slutar det på saluhallen. Har vi tur lyckas vi nog träffa på Peter och company också så jag tror det kan bli en bra kväll!

Ikväll kör vi, love you!

23 september

Fredag, äntligen fredag! Var helt ledig från skolan idag, vet inte riktigt varför, men skönt var det i allafall. Hjälpte mamma att städa i morse eftersom hon bara har en hand för tillfället, lilla mamma..  Hon opererade sig nämligen igår så har nu paket på handen i minst två veckor framöver, så hon är lite handlingsförlamad för tillfället. Efter de ringde jag och väckte Peter och sen begav vi oss till Gränby för att kika lite och handla lite mat. Efter de fick vi en knäpp och åkte hem till mig för att baka kanelbullar, och oj så goda de blev! 
Lagade sen mat och tacosmös lite med familjen innan vi slog oss ner i soffan för att kika på idol. Åkte sen hem till Emma för att mysa lite, och vi roade oss med att kolla på olika youtubeklipp, haha! 

Ja det var i stort sett min dag lite kort och gott.. dags att sova nu tror jag för imorgon vankas det seriepremiär för innebandysäsongen, så det ska bli kul! 
PUSS & godnatt 

Här är min nya idolfavorit, och jag tror Emma håller med! 

 http://www.tv4play.se/noje/idol?title=emil_elton_-_solosang&videoid=2052217 


23.03

Vill bara säga att, jag skulle inte klara mig utan dig hjärtat!

22 september

Torsdagar är precis som måndagar, lite småtråkiga sådär.. Det händer liksom aldrig något speciellt på torsdagar. En lektion i skolan och sen hem, idag bjöd Emma på lunch, snabbmakaroner och falukorv, kunde inte bli bättre haha! Sen till allians för innebandyträning och sen hem, vänta två timmar innan smågrabbarnas träning så ska väl försöka få i mig nått nu. Efter de väntas lite mer dötid och sen egen fotobllsträning. Förstår ni varför det är segt? Varje torsdag ser ut så, och mest segt är det att vänta mellan de olika träningspassen, menmen..


23.15

Kan berätta lite kort om min kväll för har ett idolavsnitt om väntar! Spelade ju match och det gick väl bra, vi vann i allafall med 2-0 och det var ju huvudsaken, vidare i dm och spöade syrrans lag, skönt. Sen åkte jag direkt upp till Årsta för att kika lite fotboll med Rebecca och Peter, kallt.. kom hem tog en varm dusch och nu ligger jag här, dags för idol!
PUSS & godnatt

20 september

Varför?


Som jag sa skulle jag titta på idol igårkväll innan jag gick och la mig, och sur jag blev. Värdelöst att Andreas Larsson ska dra sig ur, igen.. Hejjade faktiskt lite smått på honom, bara för att han är så sjukt blyg men mest för att han sjunger så sjukt bra. Får väl leta fram nån annan att heja på i kvällens avsnitt kanske.
Idag är det i allafall tisdag och jag sitter just nu på naturkunskapslektion,och vi fick nyss tillbaka våra prov som vi skrev i torsdags. Och det gick bra, MVG vart de så jag är nöjd. Det här är andra lektionen för idag och sista så slutar om en halvtimme, så ska hem och göra.. ingenting antar jag. Kanske ringer Peter och ser om han vill hitta på nått fram till ikväll, då det vankas DM match. Första "riktiga" innebandymatchen för säsongen, ni vet ju att jag bytt lag och nu spelar i Stenhagen. Vi möter Saga i Gamlishallen för den som är intresserad, 18.30, och i Saga spelar ju faktiskt min syster, så det ska bli intressant.

Men nu ska jag fortsätta skriva lite om ribosomer, mitokondrier och gud vet allt, celler är det i allafall..
PUSS

23.34

I love you!


Äntligen ligger jag nyduschad i min säng efter dessa träningspass och det kunde inte vara skönare. Missade dock idol, så nu tänkte jag och Hanna kika lite på de,
PUSS & godnatt

15.56

Vanliga tråkiga måndag, igen.. Förstår inte att månsdagar alltid är så sega. Började med innebandy i morse och efter den väntades det 6 timmars håltimme, skönt! Åkte hem, duschade och hjälpte mamma lite innan vi satte oss i soffan för att kika några avsnitt av ncis i regnet. Tiden gick frammåt och nu sitter jag här i skolan, precis haft religion, hur tråkigt som helst, och nu väntar en mattelektion.
Ikväll väntar fotboll och direkt efter den en innebandyträning så är väl hemma ikväll runt halv 11 eller nått sånt. En helt vanlig måndag alltså, aptråkigt!


19 september

Hur bra som helst,

http://www.youtube.com/watch?v=M4MSYv7nqpg 


17 september

Bloggar från min systers dator så blir inga bilder, men jag tänkte att jag kan ju berätta vad jag gjorde igår och delar av idag. Igår började jag i allafall i skolan, två lektioner ooch hemma halv 11. Åkte till Peterpå eftermiddagen som blivit ensam hemma, och ska vara de några dagar framöver. Vi fixade till lite hos honom, åkte till mig för att byta om och sen stoppade vi in en pizza i ugnen samtidigt som vi löste korsord och inväntade folket för kvällen. Så smånin om rullade folket in och det vart riktigt bra drag faktiskt med många otroligt fina människor. En vindunk lyckades vi få slut på och ölspelet rullade på hela kvällen. Det rundade av frammåt halv 4 och klockan 4 låg jag i min säng efter en iskall cykeltur hem..

Vaknade i morse och ser en lapp på bordet där det står, inget varmvatten! PANIK, duschade inte när jag kom hem klockan 4 så håret ar bara riktigt äckligt och sminket satt kvar i ansiktet, vackert.. så tittade några avsnitt på idol innan jag ringde Peter och bad om att få låna hans dusch. Åkte dit och städade undan ett antal burkar och flasok innan jag äntligen fick duscha, guld värt! Efter de skulle grabbarna på paintboll så jag åkte hem och en kvart senare plingade Emma på dörrn, mysigt. Vi bakade negerbollar och sen pratade vi av oss ett tag innan hon var tvungen att åka på möte. Ligger just nu i soffan och gör verkligen ingenting, småkikar lite på tv bara och väntar på att Emma ska komma tillbaka, så får vi se vad kvällen har att erbjuda sen!
PUSS

15 september

Idag fyller världens bästa mamma år, STORT grattis på 47 årsdagen mammsen, jagälskardig!

14 september

Mamma & Pappa, Ni är bäst!

23.13



Haha jag är så sjukt osmidig. Idag var mamma på föräldramöte och pappa jobbade den tid Hanna slutade sin träning. Så jag och Tilda satte oss lite fint i bilen för att åka och hämta henne. Vi kommer fram till hallen och jag får för mig för att åka ut på en liten mörk och enslig väg precis bakom hallen för att vända bilen. Jag trodde ju då att det skulle finnas en ite avstickare att vända bilen på, men icke.. istället inbillar jag mig att jag ser något som likar en väg, vilket visar sig vara en liten infart till en åker som traktorn brukar använda.. tror ni det slutade bra eller?
Nej! Det slutade med att jag och tilda satt där i bilen halvt inne på en åker, och vi kommer varken frammåt eller bakåt. Kanske inte så konstigt eftersom det regnat hela dagen och åkern är jättelerigt, men som sagt jag tänkte lite för sent ibland. Tilda blev jätteledsen och sa: Emma gör något, jag vill inte sitta här hela kvällen medan jag bara satt och skrattade åt hur klantig jag var. Hanna kommer ut från träningen och tro mig, hon börjar asgarva hon också.. Men som tur är har hon två gentlemän till tränare som smifigt kan knuffa upp bilen från åkern samtidigt som jag backar lite lätt, och vips så var bilen uppe på vägen igen och ingen skada skedd!
PUSS & godnatt


14.17

Satt på naturkunskapen med Ellinore idag, och egentligen fick man gå hem.. men massa satt kvar, bland annat vi som satt och tittade på de detta klipp på youtube, hur fint som helst! Haha tårarna bara rann på båda oss, inte undra på att våra klasskompisar undrade vad vi sysslade med..

http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio
 

13 augusti

Orkade inte öppna datorn igårkväll efter träningarna, alldeles för trött.. Skulle nog behöva sova en hel dag om jag ska sova igen alla timmar jag jag missat. Men nej uppe med tuppen idag, och religion som första lektion, så sjuuuuukt tråkigt! Sen har jag naturkunskap och sen är det faktiskts slut för idag. Helt ledig ikväll också eftersom tisdagar är träningsfria, skönt! Men ska nog plugga  lite eftersom det är prov på torsdag.. sen fyller även min mamma år på torsdag så ska nog försöka hitta en present till henna, får se om det blir idag?

12 september

Sådär, var alldelse för trött för att öppna datorn igår så blev inget inlägg varken igår eller i lördagskväll, men kan berätta lite snabbt vad Kulturnatten blev för mig. Hämtade upp Emma vid 7 i hennes nya lägenhet, jättefin! Sen åkte vi hem till mig för att göra oss klara och käka lite middag. Runt 9 sen begav vi oss till Tobias i Årsta där Peter, Jonas, Oliver och några till befann sig. Det var riktigt trevligt men runt 11 sprang vi till bussen för att bege oss ner till stan. Jag och Emma började på framfickan där det var halva sortimentet på allting, vilket gjorde att det var alldeles för mycket folk på stället att vi befann oss där i hela 20 minuter, sen orkade vi inte mer.. Grabbarna begav sig till Terassen men dom stötte vi på senare igen. Efter Framfickan hakade vi på Wille till Saluhallen där det var sjukt mycket folk och många man kände, riktigt bra drag alltså! Annars var lördagen i sig som en hel vanlig utgång, en bra sådan!
Vid halv 3 kände vi att det var nog för oss och Emma tog sin pojke och gick hem, medan mn fina bästa vän Peter väntat på mig utanför så att även jag skulle få sällskap hem. Peter köpte en kebab och sen satte vi oss i en taxi som mot Årsta. Peter skulle hem och jag vidare till Tobias för att hämta min cykel.

Gårdagen däremot vart en riktigt sliten dag, vaknade runt 12 men orkade inte kliva ur sängen, för hade så sjukt ont i magen. Vi två kände jag mig tvingad att stoppa något i mig, för en halvtimme senare väntade det samling för fotbollsmatch klockan 4. Hade fortfarande sjukt ont i magen när jag kom men det gick över med tiden och kunde spela 90 minuter. Vi mötte Alunda och tog hem en vinst med 5-0, så det var riktigt skönt, bra tjejer!
Efter de åkte jag hem och kastade i mig lite mat och sen begav jag mig till Peter för att kika på idol.. efter de somnade jag typ i hans säng, men vi var lika trötta båda två.. Så vid halv 11 gick jag hem och påvägen plockade jag upp min andra cykel som även den stod kvar hos Tobias, men nu är dom hemma båda två!

Idag hade jag sovmorgon till kvart i 1 och det kunde inte suttit bättre! Sitter just nu på religionlektion vilket är pisstråkigt.. Snart matte och idag slutar jag klockan 5. Ska hem och plugga en kortis innan jag har både fotbollsträning och innebandyträning efter de. Kanske skriver senare,
PUSS

10 september

Då var det lördag och de som kallas Kulturnatten. De senaste åren har jag varit på innebandycup just den här helgen, så vad händer i Uppsala egentligen? Vad gör man en dag som denna? Jo man åker och spelar innebandymatch i Alunda klockan 2, sen åker man hem och träffar en kompis. Ikväll tänkte vi nog käka middag nån stans, slå oss ihop med Peter och company och sen röra os in mot staden, eventuellt att det blir utgång, som en vanlig lördag. Bara de att jag har fotbollsmatch imorgon, så lär bli ganska lugnt ikväll..
Men dags att göra sig i ordning, snart går bilen till Alunda,
PUSS


9 september

Jaha, då var det äntligen fredag! Har jag berättat hur mycket jag verkligen älskar fredagar? När det är måndag får jag alltid dagarna att gå snabbt genom att hitta något varje dag som jag tycker är kul, och plötsligt är det fredag. Slutar 10.10 för det mesta, har en hel dag att spendera, ingen träning och efter fredagen väntar två dagars ledighet med lite matcher och partande, inge fel att längta till fredagen eller hur?

Har precis varit på Gränby med mamma eftersom jagbehövde nya innebandyskor.. Hittade ett par skitfula skor som tyvärr var dom skönaste! Nu kommer jag i allafall synas på innebandyplan eftersom skorna skriker gult och blått, charmigt va? När vi ändå var där fick jag med mig en ny vinterjacka hem också, att köpa vinterjacka i september kändes kanske lite fel, men jag behövde en ny så lika bra att passa på. Det blev en blå, fjällräven, snygg faktiskt. Fick även med mig en mascara, ett rött nagellack och en lotion hem, kan alltid vara bra att ha!

Ska snart röra mig tillbaka till skolan igen eftersom vi har naturkunskapslabb klockan 2, värdelöst.. men det är bara var tredje fredag så tror jag klara de. Innan de ska jag försöka få tag på sametingets kansli i Kiruna eftersom det snart är dags att börja med projektarbetet i skolan.. Jag och Ellinore har då bestämt oss för att åka till Norrland, upp till samerna för att se hur de lever ooch sen jämföra de med vårat samhälle. Så vi får väl se vad dom säger, om vi är välkomna upp dit eller inte. Ska föröska ringa igen nu..
PUSS

23.24

Om jag ändå fick som jag ville,

8 september

Regn, regn och åter regn.. Är det verkligen så att hösten är här på riktigt? Jag är ingen höstmännsika dirrekt, gillar inte regnet och kylan så värst mycket. Det enda som är någolunda positivt är att det leder till vintern och vintern innebär jul, mörkermys, ljus, pepparkakor, lussebullar, nyår och vår underbara resa till USA så hösten får gärna springa förbi i år, inget mig emot!

Idag är det i allafall torsdag och jag började nyss skolan, har naturkunskap och vi sitter och tittar på en film som jag måste säga är den sämsta jag sett faktiskt, på engelska utan text och massa biologiska uttrycksom man inte förstår.. Sen har jag håltimme och efter de innebandyträing. Kvällen spenderas på fotbollsplanen då småkillarna som vanligt har träning klockan 5 och jag har min egen träning klockan 8.

Men måste också påpeka att det är exakt en vecka kvar till min mamma fyller år, vad köper man?


00.01

Ligger i min säng och tänker på att jag inte har något intressant att berätta alls just nu för har verkligen inte gjort något speciellt idag.. legat hemma och kollat på navy cis och sen åkte jag förbi Peter påvägen till träningen där det blev allmänt bästavän häng, asbra!

Dock kan jag berätta att vi planerade den berömda Årsfesten idag som äger rum om en månad, med Vaksalas stora förening. Damlaget har som uppgift i år att stå för "underhållningen" och vi ska då göra en tipsprommenad av ett slag. Jag fick äran att bestämma vilken kroppsdel varje person måste knäppa kort på, och sen är det upp till personerna som går tipsrundan att lista ut vem kroppsdelen tillhör, kan bli ganska intressant tror jag. Satt i allafall och knåpade på vem som skulle få fota vad på sig själv idag innan jag hittade in i duschen och sen landade i sängen,
PUSS & godnatt

7 augusti

Vaknade tidigare än vad jag behövde på grund av att det nedrans regnet smattrade stenhårt mot garagetaket utanför mitt fönster.. klev upp, gjorde i ordning frukost och han se ännu ett avsnitt av navy cis, min nya favoritserie. Sen var det dags att göra sig i ordning och jag blir så less när det regnar utan stopp, så det blev mammas regnjacka och sen upp på cykeln. Något som dock gjorde min dag sååå mycket bättre, som gjorde att regnet inte spelade någon roll var at jag vaknade och hade ett så fint meddelande på min facebook av världens bästa vän, Peter Strand:

"varsågod bara för att göra din morgon något enklare och kanske din dag lite bättre: Du är verkligen liiite för bra vännen! glöm aldrig någonsin det! :):)".


Du är bäst!

23.11

Peter åkte precis hem efter att vi sett både idol och svenska landslaget spela fotboll. Och jag måste ju erkänna att Sverige är bedrövliga.. eller ja, ingen bra fotboll spelar de i allafall. Men tur för dom att dom lyckades pyttsa in 5 kassar, annars hade det blivit pinsamt, San Marino sägs ju vara klassade som Europas sämsta landslag..
Tänte nog sova en stund nu, har ändå inget bättre för mig, och imorgon har jag en underbar sovmorgon till 10.40 så jag kanske kan ta igen en timmes sömn eller två. Kan behövas!
Sovgott folket, PUSS

16.59

Att ligga hemma en hel dag för att man inte mår så bra gör en  tillslut väldigt rastlös, skulle gärna hitta på nått skoj nu.. och jag som inte ens har träning ikväll. Men det är nog bra, jag behöver verkligen vila! Peter kommer hit ikväll och gör mig sällskap i allafall, han är lite för bra!

Förresten så hittade mamma min mobiletelefon, den låg i det trasiga facket på baksidan av min väska.. bra letat Emma! Men nu är kortet spärrat i allafall och jag får inte ett nytt för ens om några dagar, så förblir mobillös ett tag till.. Det enda negativa med att vi hittade den var ju att jag inte har en anledning till att köpa en Iphone, hade ju fått de annars.

6 september

Lyckades ju tappa bort min telefon igår, eftersom jag inte hade den när jag kom hem.. Hoppades ju då på att den låg i mitt skåp och när jag kom till skolan denna äckliga dag så låg den så klart inte där! Känner mig så sjukt naken just nu, alla nummer borta, ingen kontakt med någon och bara allmänt sur! Vädret är sämst också och jag känner på mig att den här dagen kommer bli sämst, även fast jag är ledig..


23.35

Tröttare än tröttast, helt död.. godnatt! 

17.51

Bra Emma, ingen telefon ikväll för den har jag antagligen glömt kvar i skåpet.. och när jag vände tillbaks till skolan var den kolsvart, undebart att sluta klockan 5. Ligger den inte där står jag utan elefon helt för tillfället, suck..

15.31



När jag kom till skolan idag sa grabbarna, hörru Lotta.. på bårkmakargatan, roliga va. Ska försöka lägga upp en bild på min outfit senare så kanske ni förstår varför, haha

5 september

Usch, jag tycker faktiskt inte om måndagar.. första dagen på en ny vecka, innebandy klockan 8 på morgonen, världens längsta håltimme, en lektion, världens längsta håltimme igen, slutar sen klockan 5, fotbollsträning, efter de innebandyträning och hemma runt halv 11-11, lååååååååååång måndag!

Sitter just nu och tittar på avsnitt efter avsnitt med ncis men ska väl så småning om fixa till mig lite, skola om en timme..

4 september

VI ÄR LITE FÖR BRA! Idag stod det klart att vi är seriesegrare i div 4. Så div 3, here we come!


För övrigt hade jag en jättebra kväll igår då den började med att jag och Hammar åt mat på kinarestaurang, lite för gott. Sen rörde vi oss hem till mig där vi stannade i ca 20 minuter innan vi begav oss till Mandersson, där var det förpartaj på hög nivå. Folket som vistades var, Rebecca, Ida, jag, Emma, Peter, Jonas, Tobias, Marcus, Bucaro, Jocke, Jim och Vaara och runt 11 snåret tog vi bussen ner till stan där vi till en början hamnade på agave där det skulle shottas tequila.. usch! Efter de begav vi oss till Saluhallen där det vimmlade av folk, det var riktigt bra faktiskt. Och efter en borttappad garderobslapp och lång väntan, efter mat och ett evigt letande efter en stor taxibil rörde vi oss så småning om hemåt. Hemgången var det bästa nästan och det blev en aning sent..

Idag vaknade jag runt två, åt fukost och la mig i soffan framför friidrotten på tv.. Vid 4 kastade jag mig i duschen för att senare åka och titta på min syster som hade innebandymatch, och hon var riktigt duktig! Efter de åkte jag till Peter där vi kikade Idol och sen ps. i love you. Kom precis hem och nu är det sovdags, innebandy klockan 8 imorgon bitti, suck..
PUSS & godnatt

3 september

Bra Vaksala! Precis kommit hem från match i Knivsta och med oss hem fick vi en seger på 7-1, riktigt skönt. Lyckades hänga två och jag tror på riktigt att måltorkan har vänt, men kanske inte ska hoppas för mycket.. men det kändes bra i allfall! Nu ringde precis Emma och det ser ut att bli lite party ikväll då vi är lite småsugna på utgång sådär, så vi får se. Peter och co. var också sugna så vi lär nog dra ihop något bra. Men ska föna håret och lite så innan Emma ringer igen,
PUSS

23.31

Ikväll: SERIESEGRARE DIV 5, UNDERBART!


Vi kunde inte gjort det mycket bättre, bäst helt enkelt! Love you all,

16.11

Precis kommit hem från en mysig lunch som slutade på Cupido tillsammans med Peter och Oliver. Efter de blev det lite häng på stan och nu har jag precis kommit hem. Visste inte vad jag skulle hitta på innan samlingen klockan 6 så jag fick för mig att baka. Så nu står det brownies i ugnen, klara om 20 minuter, gott va?

2 september

Jag älskar fredagar. Börjar skolan halv 9 och får gå därifrån strax efter klockan 10 och så vet man att man har en hel helg med roligheter framför sig, underbart! Idag ska jag ner på stan och äta lunch med min fina bästa vän vid namn Peter Strand, sen får vi se vad eftermiddagen har att erbjuda innan jag har samling klockan 6. Jag och Rebecca spelar match i kväll med f 97 i div 5 och ikväll vankas det seriefinal mot Röö. Så det ska bli kul, dock missar man ju typ hela landskampen, men heja Sverige! Senare efter matchen ser det ut att bli lugnt om inget intressant dyker upp.
PUSS


22.36

Sometimes I just wished I tried harder,

första september

Och hur gick skolfotograferingen? Ingen som vet.. förutom att vi fick sitta ihotpträngda på en sån liten bänk man har i gympasalen (alltså inga stolar), att jag fick sitta längst ner i mitten kan det ha gått hyffsat bra ändå tror jag. Porträttfotograferingen gick också ganska bra tror jag, det var ju typ som en helt ny grej, med vind i håret och grejer, men det skippade jag.. En del av de bilderna vart faktiskt ganska bra, så ska bli intressant.
Precis kommit hem från innebandyträningen i skolan och tänkte nog säta mig i soffan och titta på systrar i jeans 2 innan jag ska röra mig mot grabbarnas träning och därefter min egen träning, fullt upp..

RSS 2.0