25 juli

Om 2 timmar och 20 minuter är tanken att hela familjen ska sitta i bilen påväg söderut, lycka till med de. Men det ska bli välldnas skönt att få sola och bada lite, så hoppas på bra väder! Måste nu fixa till mitt rum, mig själv och packa in det sista, ses den 10 augusti igen!
PUSS


24 juli

Gothialaget,


Hallådär, det var verkligen inte igår! Jag har haft det hur bra som helst verkligen då jag spenderat tid i Malmö Köpenhamn och självklart Göteborg. Hade det jättemysigt i Malmö och Köpenhamn då vi shoppade, badade, låg på stranden, åt på restaurang, sov på luftmadrass och ja gu vet allt! Sen begav vi oss till Göteborg och Gothia och det var här allting startade på riktigt.
Jag verkligen älskar den fotbollscupen, folket, alla olika kulturer, länder och språk. Alla fotbollsmatcher, invigningen och allting runt omkring. Vi hade det så himla bra och jag kan ju berätta lite snabbt hur matcherna gick. Första matchen mötte vi ett lag från Göteborg, vinst 1-0. Andra matchen mötte vi ett lag från Norge, vinst 7-0 och i sista matchen mötte vi ett lag från Tyskland, vinst 1-0. Med 9 gjorda mål och inget insläppt stod vi, Vaksala SK som gruppvinnare och därefter väntade Aslutspelet. Med lite vattenskalle gick vi in i 16 delsfinalen och torskade och därmed vad cupen slutspelad för våran del, surt!
Vi åkte tillbaka till skolan och umgickgs med våra nya vänner från America och Falkenberg, helt underbara. På fredagen blev det hemfärd mot in vilja, men när jag väl var hemma kändes det otroligt bra.

Åkte direkt hem till Martin, Isabelles kusin, där Isabelle och några till höll hus, otroligt skönt att träffa dom igen. Vi begav oss sen på poolparty och det slutade med att vi alla sov hemma hos Martin sen. På lördagen sen begav jag mig ut på vattnet i båt med Isabelle, Martin, Johan, Jonta och Angelina, vi hade det jättemysigt, spelade kort och badade i Wik. Efter de begav vi oss hem för middag och för att göra sig i ordning, vi sulle nämligen iväg för att besöka Saluhallen, varrför inte passa på när man är hemma 2 dagar..

Imorgon beger jag mig alltså till Vimmerby för att gå på Astrid Lindgrens värld och efter de beger vi oss till Öland och Böda camping i 2 veckor, ska bli otroligt skönt och hoppas kunna bättre på brännan nått betydligt mer!

Så vi hörs om 16 dagar igen, det här var en kort sammanfattning av vad gjort de senaste två veckorna. Bilder kan jag lägga upp när jag kommer hem sen, för orkar inte lägga upp några nu, kanske nån enstaka..
PUSS







13 juli

Malmö, Köpenhamn, Göteborg.. here we come!

12 juli

Snart far vi,


Kan bli det sista inlägget på ett tag eftersom jag åker iväg imorgon. Allting packar, eller ja nästan i allafall men tänkte ta det sista imorgonbitti. Bilen hämtar mig runt 8 och sen bär det äntligen av till Malmö och Köpenhamn med min fina donna. Som jag redan berättat blir det Gothia sen vilket ska bli riktigt kul. Tänkte försöka ta lite bilder så jag har något att visa upp när jag kommer tillbaka om hela 11 dagar..

Ska jag vara ärlig ska det bli skönt att komma bort från Uppsala, där spenderar jag ändå 340 dagar av mitt liv. Så ha det bra alla fina människor så hörs vi när jag kommer hem igen.
PUSS

11 juli

Bara 2 dagar kvar, sen åker jag och Rebecca till Malmö. Ska bli jätteskönt faktiskt, och det lär inte bli så mycket bloggande på nästan 2 veckor. Åker till Malmö med Rebecca på onsdag och på fredagen ska vi även besöka Köpenhamn, spännande! På söndagen sen beger vi oss till Göteborg och Gothia där vi faktiskt ska vara med och spela. Så kommer ha fullt upp 11 dagar framöver och jag kommer antagligen vara utan dator också, men jag tror det kommer bli grymt!
Kommer hem en lördag och åker till Öland 2 dagar senare i slutet på juli så kommer antagligen inte vara aktiv på min blogg i nästan 4 veckor, men jag har ju faktiskt sommarlov..

Idag består min dag av packning, städande och löpning. Otroligt rolig måndag.. men J kommer hit sen i allafall :)
PUSS

10 juli

Jaha då var det de här med dålig uppdatering igen.. men jag kan ju sammanfatta vad jag gjort de närmaste dagarna istället. Igår var jag mer J hela dagen inprincip, spelade minigolf och monopol, kikade fotboll och lagade mat. Sent på kvällen begav jag mig över till Isabelle där vi skulle föra inför utgång. Johan, Isabelles pojkvän fyllde nämligen 21 igår så vi skulle ut till saluhallen och fira honom rejält. En av de bästa utgångarna på länge faktiskt, otroligt mycket folk och riktigt bra drag! Efter de begav jag mig hem till J där jag somnade ganska snabbt. Vi vaknade i morse, jag tog en dusch och sen åt vi frukost innan vi placerade oss i soffan bänkade framför tvn, inte dags att missa Sverige i kvartsfinal, och oj vad dom var bra idag.. Grattis Sverige till semifinal.



Nu sitter jag hemma med min fina syster. Vi har precis varit och handlat lite middag och lite att tugga på nu när vi bänkar oss framför tvn igen, Brasilien mot USA på gång och det lär inte bli en dålig match!
PUSS

8 juli

8 juli och jag  har verkligen varit jättedålig på att skriva sista tiden och vet inte om det kommer blir bättre under sommaren heller för kommer vara borta en del.. Men igår var jag i allafall i Öregrund med Emma och familjen, vi hade det jättemysigt, badade och solade. Senare på kvällen träffade jag J som äntligen hade kommit hem från Grekland, tyvärr var han jättebrun så nu går jag omkring och känner mig blek, haha.. men han hade haft det bra i allafall.



Idag har jag inte gjort överdrivit mycket, varit med J hela dagen, badat och spelat kort inprincip. Nu sittervi i soffan med mina systrar och tittar på HarryPotter och hemligheternas kammare, bra film! Inväntar ju sista delen av Dödsrelikerna så varför inte se de tidigare filmerna så länge..

Känner mig dock osocial nu så här tar skrivandet slut för idag,
PUSS

5 juli

Hemma från Lidaköping och Skaras sommarland och har verkligen haft hur kul som helst! Tänkte berätta lite mer imorgon om hur vi haft det för nu är jag hur trött som helst.. Kom hem vid 9 och efter de fick jag för mig att sätta på mig löpardojorna och ut och springa, så nu blir det sova.
Natttti

PS. Bara en och en halv dag kvar, sen kommer J hem!

4 juli

Skara Sommarland, here we come!

3 juli

Snart så, då åker vi - Emma, Emma & Isabelle!


Hade en dunderkväll igår och idag har varit en ganska bra dag. Började med att jag gick till Isabelle för lite frukost och sen rörde vi oss til Gränbycentrum för att träffa Hammar. Det var allts dags för "storhandling" inför våran lilla resa imorgon. Sen begav vi oss till Media Markt för ett inhandlande av dator till Isabelle och sen var det dags för henne att jobba. Jag och Emma fortsatte resan ut till Storvreta för att packa hennes väska. Därefter fortsatte resan till ICA och tacoshandlande. Vi skulle nämligen stå för matlagningen i huset denna kväll, samtidigt som Marta lekte med Norge.. sjukt bra tjej!
Nu har vi precis kommit hem från biosalongen där vi såg Something borrowed, sjukt bra film -  att rekommendera och efter de en tredjedel av transformers där vi smet in och joinade våra vänner. Nyligen duschat och är råtaggad inför resan imorgon, antar att vi kommer se ut som små barn i vattenlandet, ska bli riktigt roligt.
Natten mellan imorgon och tisdag ska vi bo på en camping i en liten stuga vid vattnet, där vi hade tänkt sola bada och grilla, kan inte bli fel. Men resan får ni höra mer om när jag kommer hem, för nu är det dags att sova. Upp tidigt imorgon och bilen rullar från Uppsala klockan 9.
Natttti

du får passa dig som satan

Hit beger vi oss flickor på måndag,


Men ikväll vankas det grill hemma hos Johannes med Isabelle och massa annat folk och efter det blir det utgång på saluhallen. Känns som det var ett tag sen jagvar ute så ikväll kör vi. Jag tror det kan bli bra!
Isabelle var dock stenhård på att jag måste vara klar kvart över 8 och jag har inte ens börjat göra mig i ordning än.. så dags att lägga på ett kol tror jag, dags att gå!
PUSS



2 juli

Har precis pratat med mina fina vänner och nu bokat camplingplats i Lidköping för att sen bada på Skaras sommarland. Vi kände att det var dags för oss att leka som små barn, så vi åker på måndag morgon och kommer hem på tisdagkväll, hur kul? Det kommer bli grymt, haha

1 juni

Jaha, så var det första juli. tiden går ju så sjukt snabbt.. Vi har i allafall varit hos familjen Nygren hela kvällen eftersom Isabelles pappa fyller 50 år idag. GRATTIS Anders, min andra pappa inprincip! Det var jättetrevligt och efter de åkte vi till Johannes med Johan och Martin. Ganska mycket något som liknar ett krök här men jag är nykter och laddar inför utgången imorgon istället! Men nu är det så att tangentbordet är jättejobbigt här, skriver fel vid varannan bokstav så orkar inte skriva något mer.. haha

Saknar J också,
PUSS

RSS 2.0