23.31

Bra jobbat tjejer! Vart en skön vinst på 5-0 och vi spelade faktiskt riktigt riktigt bra, och det var sjukt kul att spela. För mig gick det också bra faktiskt vilket var skönt. Spelade 90 minuter och lyckades trycka in en boll i målet också, äntligen! Nu kanske det är slut på min måltorka, hoppashoppas!

Imorgon är det skolfotografering, sista året och sen slipper man de där fotona.. har inte bestämt vad jag ska ha på mig så lär bli stressigt imorgonbitti när jag ska klura fram en outfit, stora problem jag vet..

Två år sen,

Förra året,



sista augusti

Sista augusti och nu är det snart dags för revanchmatch på Årsta IP. Matchstart klockan 18.30 mot Sunnersta, enda laget vi förlorat mot i serien, så nu smäller det. Kom igen nu vaksalaflickor!


23.44

Haft en jättebra dag spenderad i Gimo med lite gott och blandat. Entourage, restaurang, 70 årsfirande + glass och varma hallon och lite mer, bra helt enkelt! Kom nyss hem och har precis duschat, börjar inte förens 10.40 imorgon så tänkte sova nu och utnyttja mina sovtimmar, dom kan jag behöva! Samtidigt bra att vila upp sig för matchen imorgon där förlust inte finns på kartan, det är stor revanchmatch som gäller och därför börjar vi tagga redan nu!
PUSS & godnatt


30 augusti

Precis kommit fram till skolan och nu inväntas en religionlektion och därefter en naturkunskapslektion, och sen var dagen slut för idag. Men måste påpeka hur otroligt kallt det var när jag cyklade till skolan, trodde nästan att jag skulle frysa ihjäl och ett par vantar hade inte skadat.. Vad är det som händer? Är det så att hösten är på väg kanske, ogilla i så fall..


23.37

Världens sötaste och världens bästa p04 lag,


17.37

Precis kommit hem från en "jobbig" mattelektion och nu väntar både fotbollsträning och efter de innebandyträning med mitt nya lag. Så är det, jag lämnar nu Hagunda och kommer skriva på för Stenhagen, så tillbaks till skk skulle man ju kunna säga, och äntligen spelar jag i samma lag som Bellan igen. Så det är lite spännande!

På onsdag är det fotbollsmatch på Årsta ip revanch mot Sunnersta så hoppas på en ordentlig träning ikväll.

13.44

Glad man blir när man kommer till skolan efter 3 timmars håltimme och inser att lektionen man kommit till är inställd. Bara att åka hem igen och vänta yttligare 3 timmar innan nästa lektion mellan kvart över 4 och 5, värt.. Så slog precis på Systrar i Jeans, länge sen jag såg den så varför inte!

29 augusti

Love to you,

28 augusti

Hade en riktigt riktigt bra dag/kväll igår. Vi vann matchen med 4-0 ganska enkelt må jag säga och 97orna lever upp till var de borde åter igen. De är ju inte bäst i Sverige för intet, riktigt kul att spela med dom. Lång bilresa hem från Bålsta för att snabbt styla om för party. Och jag må säga att kvällen vart riktigt lyckad. Damlag och herrlag samt dessa klassiska Vaksalasupportrar minglade runt i flrea timmar uppe i Årstas klubblokal. Vi pratade, tog en runda på fotbollsplan "stabil fotboll", spelade kort och bara umgicks. Dock blev det nog lite för mycket av de goda, men glad var jag i allafall. Efter en timmes prommenad i Årsta begav jag mig hem och jag gled väl in gnom dörren runt 3 och sen föll jag pladask i sängen, och oj så skönt de var!

Idag har däremot varit en väldigt seg dag, denna ständiga huvudvärk som gör att jag känner mig riktigt sjuk är hemsk.. men innerst inne är det bara en elak baksmälla som inte vill ge med sig.  Klev i allafall upp runt 1, åt frukost och kikade dubbla avsnitt av fånfarna på fortet, mysigt! Runt halv 4 åkte jag och Sebbe till ishallen för att kika på Almtunas j20 lag som spelade mot Huddinge. På läktaren dök flera kända ansikten upp, bland annat Ludde, Julle, Jonte och Jensa, trevligt! Dock åkte de på torsk och därefter begav jag mig hemmåt för att decka på soffan en stund. Har nu bytt plats till sängen och här slutar min dag. Tänkte få några behövliga timmars sömn så säger godnatt nu,
PUSS

27 augusti

Tänka sig att jag hann tillbringa några ynka minuter vid datan idag i allafall.. Hade världens bästa kväll i Gimo igår! Upp tidigt i morse med samling 08.00 på Årsta IP för att våra smågrabbar skulle spela ett sammandrag, det är nämligen Vaksaladagen idag. Så deras första match började 09.00 och som ni vet är jag coach. Det gick lite sådär idag, men man kan ju inte vara på topp jämt.. Kom precis hem efter ha ätit en snabb lunch med Rebecca och ska snart åka igen. Vi tänkte och och sola en snabbis (även fast vädret är underbart idag) innan jag ska tillbaka till klubbhuset för yttligare en samling. Ska spela med våra berömda 97or idag och de ser jag fram emot, ska bli riktigt kul. Matchen börjar vid 5 och efter den är det raka vägen hem till klubbhuset, igen.. dags för grillparty med massa trevliga människor, vilken dag!

Så ska packa väskan nu och några fler inlägg idag lär det tyvärr inte bli,
PUSS

15.32

Om exakt 4 månader går planet till USA, awsome!


26 augusti

Och så var studentmössan beställd, även lite andra studentprylar som ett champangeglas, luvtröja, tuta och lite annat smått och gott. Och jag kan ju säga att det kanske inte är det billigaste men det är de värt. Att sitta där och välja bland alla olika detaljer var ju bara mysigt och min mössa kommer vara råsnygg!



Var på stan idag efter skolan och lämnade in ett cv till min morbror på ICA Luthagen, han skulle ringa så fort något dök upp så hoppas på det bästa nu, skulle vara otroligt skönt med ett jobb faktiskt. Från stan fick jag sen med mig en sån fin "pippitröja" och en ögonbrynspenna. Senare ikväll ska jag bege mig till Gimo på lite äventyr och morgondagen tror jag att jag kommer få berätta om idag, men lite senare, för lär inte hinna skriva ett ord imorgon..

00.09

Tröttmössa som inte orkar skriva något intressant ikväll, så blir ett godnatt bara!




Lite färg på kroppen skulle ju inte skada just nu..

25 augusti



Det första jag ser när jag kom till skolan idag var att vi ska prova studentmössor, imorgon!!? Hur sjukt är inte de, studenten om typ 8 månader men varför inte vara ute i tid, spännande!

14.09



Insåg nu när jag sitter här i biblioteket att det är exakt 4 månader kvar till julafton, helt sjukt! Vilket innebär att det är exakt 4 månader och 2 dagar tills jag åker till USA, läääängtar!

Det innebär också att det är exakt 3 månader och 5 dagar tills Wille Sahlstedt fyller 18, heja Wille.. (var tvungen att ha med de).

24 augusti

Jag är så less på alla dessa håltimmar, och jag har bara gått i skolan i 3 dagar! Jag har fått ett jätteglest schema med ganska lite lektioner, men eftersom några anra i min klass läser vissa kurser som inte jag valt har jag håltimmar varje dag på ca 2 timmar, värt.. Precis haft första mattelektionen och det var ju kul, söta lilla Mounir kvar som lärare så det ska nog gå bra! Nu ska jag nog ta och leta upp Ellinore så jag har något att syssla med 1,5 timme framöver..


23 augusti

Ny frisyr,

22 augusti

Tro det eller ej, men nu är det avklippt och inte lite heller! Kortare än till axlarna faktiskt, ca 2 dm som åkte av men det känns sjukt bra och blev faktiskt väldigt fint måste jag erkänna. Bild dyker upp imorgon för kom prcis hem från frisören och har inte orkat ladda upp någon bild än, för tänkte sova nu..
PUSS & godnatt


22.59

Mycket skön vinst idag med 4-0, bra Vaksala!
P1090619

21 augusti

Igår var jag alldeles för trött för att ens öppna datorn. Spelade innebandymatch på morgonen och det gick faktiskt över förväntan bra, provtränar ju med ett nytt lag just nu. Vi vann med 7-5 och jag gjorde till och med mål! Efter de åkte vi till Rasbo och firade min kusin som fyllde 18, gratttis Simon! Senare på kvällen vart det mys med hela familjen med Sunes sommar på tvn, och jag slocknade väldigt tidigt.. tror det beror på min förkylning som ALDRIG vill släppa, vaknade igår med ont i halsen också, förstår inte vad den vill mig. Börjar nästan känna att förkylningen är min vardag nu..

Idag ska jag i allafall spela fotbollsmatch vilket jag ser fram emot, ska bli asbra. Matchstart 16.00 i Häverödal.. och fråga mig inte vart de ligger! Senare ska jag nog upp till allians med Emma B och kika lite innebandy,
PUSS


19 augusti



Bokade klipptid idag, så på måndag säger vi hejdå till mitt hår, för nu åker det av! En bra bit i allafall..

18 augusti

Och nu sitter den där, min efterlängtade ödla! Klockan 10 i morse tog jag och Isabelle oss upp till Årsta centrum med väldigt trötta ansikten efter en sjukt bra kväll/natt på Birger igår, för att sen tatuera mig. Och jag tror även att hon blev väldigt sugen på att göra sin nu, så hon ska skicka bilder till Samuel som han heter, bra bellan! Dock så har jag inge bild på den inlagd på datorn än eftersom min mobil och uppladdning inte vill samarbeta med mig.. såå ni får vänta lite så kanske jag lyckas ladda upp den senare.

Idag var det också sista kvällen på mitt sista sommarlov.. och jag måste erkänna att jag haft ett underbart sommarlov, hade inte kunnat bli mycket bättre! Ska jag erkänna en sak till så tycker jag faktiskt att det ska bli ganska skönt att börja skolan igen. Alltså inte skönt på de sättet utan mest för att få det sista året avklarat, och alla säger ju att det är bästa året så det ser jag fram emot.

Men nej, uppstigtning tidigt imorgon (jämfört med nu i allafall) så ska faktiskt försöka sova lite, kan behövas..
PUSS & godnatt

17 augusti

Äntligen, bokat ny tatueringstid idag och nu ska jag få min ödla på foten gjord. Tid redan imorgonbitti klockan 10, ser jag fram emot!

16 augusti

Tycker lite smått synd om alla som börjar skolan redan imorgon, bland annat min syster.. Inte för att det är så långt kvar till fredag då även jag börjar, men det är i allafall 2 sovmornar extra och det väger högt! Men snäll som man är har jag lovat att skjutsa min syster till skolan imorgon, första dagen på gymnasiet you know, kul för henne :) och därför måste jag kliva upp halv 9 imorgon.. så godnatt!

back on track

Jag & Towe i Byxelkrok, love


Hej igen alla söta vänner,
Jag orkar faktiskt inte berätta om hela min ölandsresa men bilder ska nog dyka upp så småning om, åtminstone på facebook. Men jag kan i allafall säga att min sommar varit helt underbar, speciellt dessa dyrbara veckor på öland, big like!

Det har inte bloggats mycket på sistone men tror att det blir bättre när skolan drar igång igen, då brukar det vara min sysselsättning under dagarna att sitta här när lektionerna blir tråkiga..

De senaste dagarna har jag iallafall försökt blivit frisk eftersom jag varit sjuk ett tag nu.. hostat sedan midsommar och för drygt en vecka sen blev jag tokförkyld. Men det är på bättringsväg och jag orkade tillochmed spela en hel fotbollsmatch igår, skönt att var tillbaka. Vi drog hem en vinst på 6-0 vilket var väldigt skönt!

Nu planerar jag starkt på att sova, läääääääänge. Om endast 4 dagar är det uppstigning runt 7 igen, back to school.. Har fått ett ganska drygt schema i år, lite lektioner men med långa håltimmar mellan lektionerna, ganska värdelöst tycker jag! Men ska jag vara ärlig saknar jag faktiskt min söta klass, puss på er! 

RSS 2.0