23.18

När man redan är omotiverad att gå på sin träning blir det verkligen inte bättre av att vi bara är 10 spelare, 1 målvakt och ingen ordinarie tränare, sånt får mig på dåligt humör. Så nu blir det ett avsnitt av bonde söker fru och sen godnatt!

Ser fram emot julkalendern som börjar imorrn.

30 november

Onsdag idag och sista november, vilket innebär att imorgon är det första december och det är ju inte speciellt tråkigt. Då inser man att julen närmar sig på riktigt.

Jag kan säga att jag är på bättre humör än jag var igår, kanske för att jag sov 11 timmar inatt, hur skönt som helst. Och att gå omkring och tycka synd om sig själv är ju bara patetiskt, så det måste jag sluta med. Sen måste jag hitta ett bättre humör, för mammas skull.. känner mig som djävulen hemma just nu.

Idag ska jag i allafall gå i skolan fram till klockan 1 och sen måste jag nog börja på skriva på projektarbetet, om jag inte fastnar framför oth, som vanligt.. Och ikväll har jag träning, inte sugen på den.

Glad tjej för 3 år sedan, visst är jag mig lik ändå?

22.39

Har inte lust att skriva något egentligen, och jag orkar inte vara vaken heller. Så tar igen mina timmar från helgen, drömmer mig bort och säger godnatt!

29 november

Tisdag och de måste vara något fel på mig idag. Vad jag än gör känns det som att jag ska börja gråta, jag känner tårarna där bakom, men jag vill inte släppa fram dom. Jag vet inte ens varför, dom bara är där.

Men jag är trött på detta velande, det måste få ett slut.

15.59

När jag ändå sitter i biblioteket och gör ingenting kan jag ju passa på att berätta hur mycket den här tjejen betyder för mig! Hon kan vara det bästa som någonsin hänt mig och jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan henne. Jag insåg härom dagen att hon är den enda som verkligen förstår mig och hon vet vad jag behöver höra vare sig jag är glad eller ledsen. Så tack för att du finns, jag älskar dig, Isabelle Nygren!










15.34

Kul att komma till skolan kvart över tre och inse att den lektionen är inställd.. så sitter just nu i biblioteket med Marcus, Pontus och Philip och väntar på mattelektionen som börjar kvart över 4, värdelöst!


28 november

Kom hem från innebandyn för en stund sedan och har precis duschat och lagt mig i sängen för att plugga, prov imorgon.. Har inte nästa lektion för ens tjugo över 3 senare heller så det är ju ganska så skönt. Sen var fotbollsträningen inställd också vilket var lika bra för jag hade ändå inte hunnit träna, ska ju på ledarmöte med nån gubbe istället.

Och som ni vet är jag inget fan av måndagar, så jag vill bara att den här dagen ska springa iväg så att det blir tisdag, för sen bruckar veckan gå ganska snabbt. Och på torsdag är det ju första december och julkalendern, får inte missas!


27 november

Dålig uppdatering i helgen, har liksom inte haft tid. Så därför tänkte jag bjuda på en kort sammanfattning!

Fredag: Spenderade dagen med att titta på alldeles för många avsnitt av oth innan vi skulle baka lussebullar, och ja kan ju säga att dom blev hur goda som helst. Kvällen spenderade jag hos Peter, vi lagade mat och tittade på idol, åkte hem ganska tidigt för att sova lite innan lördagens långa dag.



Lördag: Klockan stod på 07.00 den morgonen och det vankades slutspel i allianscupen. Kvartsfinal till att börja med som vi vann med 4-2. Därefter semifinal där vi också vann, denna gången med 5-0 och då väntade bara finalen. Vi mötte danmark sirius igen då och det var faktiskt riktigt jämt och spännande. Efter full tid stod det 1-1 och det gick till suddenförlängning 10 minuter.. men med 1 minut kvar så lyckades dom göra mål och vi fick nöja oss med silvret, men kan inte påstå att vi var missnöjda med de. Satt sen kvar hela eftermmiddagen med Peter, Tobbe och Ejered för att kika på herrarnas slutspel innan vi begav oss hem för att fixa till oss lite.
Emma kom hit och fixade sig innan vi hamnade på förkrök hemma hos Bucaro. Det var riktigt trevligt och runt halv 9 rörde vi oss mot fyrishov och två timmars bowling med Isabelle, Emma, Peter, Jonas, Tobias, Bucaro, Chrissan, Fredde och Johanna. Och tro det eller ej, men jag vann! Därefter, efter mycket om och men hamnade vi tillslut på saluhallen och där kan jag säga att vi var inte ensamma. Det var sjukt mycket folk, men det var kul och vid halv 3 mötte vi upp Peter för lite käk och sen en taxi hem. Min lördag var helt fantastiskt bra och slutade ännu bättre.

Måste också säga att i lördags var det exakt 1 månad kvar tills vi beger oss till USA, längtar lite då!



Söndag: Blev väckt klockan 2 i morse av Tilda, hade behvövt sova betydligt mer.. Men skulle iväg och träna smågrabbarna och efter de åkte jag hem, duschade och la mig i min säng för att plugga lite naturkunskap. Därefter åt vi middag och slängde oss ner i soffan för lite söndagsmys. Är fortfarande sjukt trött så nu säjer jag PUSS och godnatt!

Måste dock nämna att det är första advent och jag älskar ju julen. Så har fått i mig några lussebullar idag, adventsljusstakarna är på plats och det har till och med snöat, mysigt!

 

23.21

Om du bara förstod hur mycket du betyder,



PUSS & godnatt

11.54

Sitter i biblioteket och väntar på idrottsmentorprov som jag inte pluggat till, och inte tänker plugga till heller. Vi har läst samma sak i tre år, så kan jag det inte nu är det ju illa, men jag tror det kommer gå bra. Senare idag hade jag tänkt att träna lite fotboll och efter de tänkte jag och Rebecca åka till diös och titta på när herrarna spelar fortsättningsgrupp i allianscupen, hejaheja!

24 november

BARA 1 månad kvar till julafton!
Vilket innebär att det är bara 3 månader kvar tills jag fyller år också, tänk vad tiden går fort..



För övrigt är det ju torsdag och jag började dagen med att hyvla min tumme med osthyveln, jag kan säga att det gör förskräckligt ont så det är inget att rekommendera! På grund av den var det även svårt att platta håret, ta på sig byxorna, knyta skorna osv så därför kom jag väl lite sent till skolan också, men nu är jag i allafall här!


23.21

Jag tycker du ger mig dubbla budskap, dislike!


23 november

Onsdag och ja idag händer det väl inget speciellt, förutom att jag blev vald i spelarrådet av mitt lag och att jag ska leka "mamma" till mina systrar idag. Hämtade Tilda från skolan och ska strax se till att hon kommer till sin dans, därefter ska jag hämta henne från dansen också och sen lämna av henne hos mina kusiner. Hem snabbt och äta innan jag och Hanna tar oss till diös för att kolla lite fotboll, därefter skjutsar jag Hanna till hennes innebandyträning och sen ska jag tillbaka till diös för att kika lite mer fotboll och tillsist ska jag själv till stenhagen för att träna innebandy, fy vilket flängade.. tänka sig att mamma hade det så varje dag innan jag fick körkort, så guld för mitt körkort!


Finns inget bättre än mina systrar!


22 november

Blev visst ett sent inlägg idag, men har haft nått att göra hela dagen. Vaknade ganska sent (var ju ledig från skolan idag) vilket var väldigt skönt och efter de satte jag mig framför oth med min frukost. Sen åkte jag iväg till Gränby för att vara lite snäll och handla mat, så mamma slapp. På vägen hem fick jag med mig Emma, vi bakade, spelade tvspel och hade det allmänt bra, som bara vi kan. Sen var det äntligen dags för de jag väntat på i flera veckor, allianscupen.

Det var riktigt kul och bra gick det också! Vann över gamlis, gusk 2 och uif men förlorade tyvärr sista matchen met sirius, vilket kanske inte är så konstigt.. vi får ge dom revanch i finalen på lördag istället! Men vill tillägga att jag faktiskt gjorde mål i matchen mot gamlis, vinst 1-0, som jag är ganska nöjd med..

Men nu blir det godnatt, har en fruktansvärd huvudvärk så hoppas på att kunna sova bort den!
PUSS

23.36

Helt slut efter kvällens träningar, så nu bäddar jag och Hanna ner oss med sista avsnittet av ensam amma söker. MYSIGT!

19.47

Kan ni tänka er att muntliga nationella faktiskt gick hur bra som helst, eller ja kanske inte hur bra som helst men jag fick jättmycket beröm av min lärare så det känns ju bra. Med tanke på hur nervös och nojjig jag var innan.. Har spenderat mycket tid framför oth idag men sen hade jag en seg mattelektion mellan 4 och 5, efter de direkt iväg på fotbollsträning och nu står jag här, redo att åka till stenhagen för innebandyträning, sjukt osugen tyvärr.. Men de brukar läppa när jag väl är där. Men jag tror jag har anledningen till att jag inte har lust att träna innebandy idag mellan 9 och 10..

Jo för imorgon är jag ledig från skolan och på kvällen sen ska vi spela alliansvcupen i diöshallen, ska bli sjukt kul. Så därför vill jag bara att den här dagen ska ta slut, för ser liksom fram emot imorgon!



Laddar för imorgon! Kan också passa på och säga att den här vackra damen fyller år idag, så stort Grattis till dig söta lilla Klara!


21 november

Måndag igen och jag har precis kommit hem från morgonens innebandypass. Sitter nu och ska försöka göra mitt arbete i idrottsmentorn som ska in på torsdag samtidigt som jag har ångest över svenska nationella som jag har idag. Man får ju faktiskt vara lite nervös när man ska prata i 5 minuter inför klassen, pain!


20 november

Dagarna bara springer iväg och imorgon börjar ännu en ny vecka. Idag har jag i alalfall hunnit med en del känns det som. Hade innebandymatch i morse mot gottsunda, vilket såg lite skakigt ut i början men det ändrade vi på under matchens gång, och vi tog med oss en vinst hem på 8-4, riktigt bra tjejer! Måste också få tillägga att jag faktiskt gjorde mål idag, var ju ett tag sen jag hängde nämligen.. Effter de åkte jag hem och kastade i mig en lunch innan jag begav mit till diöshallen för att kika på vaksalas herrar som spelade allianscupen. Deras alag hade spelat på morgonen och gått vidare från sin grupp medan blaget tyvärr åkte ur sin grupp.

Men jag var bara hem och vände nu, ska till årstaskolan och coacha smågrabbarna, så vi hörs senare!

19 november

Grattis på namnsdagen till  mig själv idag.. Elisabet är det och jag säger grattis till mamma, Hanna, Tilda, mormor, Isabelle och hennes mamma också som även dom heter Elisabet!

Kom hem från mormor för en stund sen och det har varit en välidigt mysig och lugn lördag, lugnaste lördagen det senaste halvåret tror jag, illa. Men man behöver sådana dagar. Vi firade som sagt mormor som snart fyller år och vi åt massa god mat, spelade kortspel och hade det allmänt trevligt.



Tänka krypa ner i sängen och sova en stund nu för imorgon väntas det innebandymatch vid 10 mot Gottsunda och jag tror att det kommer bli en riktigt bra match, tvåan mot trean så lär bli ganska jämt! Allians, 10.10 för den som är sugen.
PUSS & godnatt


00.33

Har spenderat min kväll tillsammans med Emma och Peter tittandes på idol och till de hade vi gjort världens godaste fruktsallad. Efter idol lekte jag och Emma med Peter på finns i sjön och sen var det dags att röra sig hemmåt. Emma ska nämligen till Umeå och spela match imorgon, så håller tummarna för dig babe!

För övrigt kan jag säga att det blir en otroligt lugn helg, i allafall inget krogenspringande. Ska till mormor som och fira henne imorgon, för hon fyller ju 75 på onsdag. Finafina mormor. Så där spenderar jag de största delarna av min dag imorgon och sen får vi se om kvällen hinner erbjuda något annat. Blir nog inte så mycket bloggande imorgon, om jag inte lyckas ta mig in på mormors dator, annars får ni vänta till kvällen!
PUSS & godnatt



Love you H.


18 november

Fredag, finally! Och jag har redan kommit hem från skolan, hur skönt är inte de?

Och kan ni tänka er, jag har fått tillbaka min plånbok. I lördags när vi skulle hem från saluhallen låg nämligen inte min plånbo i väskan när jag hämtade ut väskan från garderoben, så vi frågade vakterna och folket där men det var ingen som hade sett nått. Så jag kikade runt lite själv och hittade mitt bankkort på golvet.. Det var ju ändå det viktigast jag hade i plånboken så det gjorde väl inte så mycket. Men igår fick jag ett brev hem från polisen som det stod: hittegods på, så hejsan plånboken, någon hade hittat den och lämnat in den. Kan ju säga att jag blev lite glad då, så nu ska jag och mamma åka till polisen och hämta hem den!

21.33

Har precis ätit middag, duschat och slängt mig ner i soffan för att slöa av torsdagskvällen. Tränade först med mitt eget lag, bra träning tjejer! Och efter de passade jag och Rebecca på att träna lite med herrarna, och det gick faktiskt också bra, lite trött nu bara. Så nu blir det unforgettable med mamma och efter de tänkte jag slänga mig ner i sängen för att se gårdagens avsnitt av bonde söker fru, sen blir det nattinatti.
Sovsött alla fina!


15.21

Hur sjukt bra är inte det här?!!

http://www.youtube.com/watch?v=M7CdTAiaLes 

17 november

Satt i skolan i hela tre timmar för att bli klar med skriftliga nationella, sen tyckte jag att min artikel var klar. Och jag måste faktiskt erkänna att jag blev ganska nöjd med den, sen får vi se om jag är lika nöjd närjag får tillbaka resultatet på den. För övrigt har jag inga större planer idag, jag ska skriva mitt pm och träna fotboll, sen ska jag bara njuta av att det snart är helg igen, endast en lektion imorgon nämligen, underbart!



Den här filmen hade ju premiär i går om jag inte minns fel, och jag är så sjukt sugen på att se den. Så om det finns någon själ där ute som är intresserad av att se den med mig kan den ju höra av sig!

23.05

Kom precis innanför dörren efter träningen som slutade 10, men jag var ju inte världens smartaste ikväll. Jag åker hem från min innebandyträning, utan innebandyklubba!!? Hur dum får man bli.. som tur vad hade Hanna tagit med sig den hem, så tack söta du!
Funderar just nu på om jag ska sätta mig och skriva klart mitt pm, som jag faktiskt kom på vad det skulle handla om, eller om jag ska gå upp och duscha och sen krypa ner i sängen för att sova lite, känns ju som att några timmars sömn inte skulle sitta fel innan imorgon eftersom jag ska sitta i ett klassrum i 5 timmar och skriva svenska nationella provet, pain.



Jag tror faktiskt det får bli sängen, pm kan skrivas imorgon!
PUSS & godnatt


18.27

PANIK!!? Sitter med svenska nationella häftet framför mig och har ingen aning om vad jag ska skriva i mitt pm.. Jag förstår inte vad jag ska skriva, ingen text tilltalar mig, alla bilder är fula och jag orkar bara inte. Suck, mitt pm ska in på fredag och på måndag ska jag stå inför klassen och babbla i 5 minuter, kill me!

16 november

Godmorgon folket, godmorgon halv 12 men det får duga. Vaknade vid halv 10 idag, hur skönt som helst, och kom till skolan för en liten stund sen. Sitter just nu på en jättetrött religionslektion där vi inte gör nånting, har svarat på typ 2 frågor och sen var jag klar, värt.. Har snart lunch och efter de en kort mattelektion sen är skolan slut för idag. Och idag tänkte jag faktiskt åka hem och göra lite nytta, skriva ett pm, börja jobba på projektarbetet och sen skriva lite på idrottsmentorsuppgiften, bra Emma! Sen får vi se hur mycket av det jag får gjort..

Ganska ointressant inlägg, jag vet.. men eftersom den här lektionen inte är så kul så skriver jag mest för skrivandets skull, så att jag ska ha något att syssla med.

Och vet ni var jag just kom på, jo att det är exakt 1 månad och 10 dagar till jag åker till USA, hur sjukt är inte de? Tiden går så rackarns snabbt, och det är verkligen inge fel med de!


18.58

Tisdag, och vad har jag gjort idag?
Jo jag gick till skolan i morse där det visade sig att vi egentligen inte hade några lektioner idag, värt.. Vi satt och lyssnade på en partidebatt i 1 och en halv timme och sen fick vi går hem. Så jag gick hem åt en så kallad "lunch" och la mig i soffan för att kika några avsnitt av oth. Jag är nämligen så sjukt trött nu för tiden, och jag vet inte riktigt vad det beror på. Möjligen kan det vara för att mina helger blir så otroligt sena båda fredag och lördag. Efter att ha sett några avsnitt somnade jag i allafall och vaknade inte för ens två timmar senare, vid kvart över 4. Då var det dags för Tildas träning och nu har jag precis kommit hem därifrån.

Kvällen tänker jag spendera med Peter en stunt som alldeles strax kommer förbi här och vi tänkte nog hitta något gott att tugga på och sen kika på Sverigematchen. Efter de kommer jag vara sjukt trött och antagligen bädda ner mig i min säng med gårdagens avsnitt av ensam mamma söker, om jag inte somnar på direkten.



Jag vill ha sommar igen, man känner sig så mycket piggare då.


15 november

Jag drömmer om dig varje natt.

23.33

Jag vet att jag inte är nån skönhet eller så.
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå.
För vad har jag att ge dig som ingen annan har.
Jag är ingen särskild medans du är underbar.

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig.
Att du är där för mig som jag är här för dig.
Ge inte upp.

Livet är en gåta. Du är gåtans svar.
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar.
För också när jag tvivlar. Det känns som allt är slut.
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut.

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig.
Att du är där för mig som jag är här för dig.
Ge inte upp.

När jag klantar mig. När jag sviker dig.
När jag sabbar och förstör.
Var kvar ändå. Tro för oss två.
För du vet jag än gör. Ja, vad jag än gör.

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig.
Att du är där för mig som jag är här för dig.
Älska mig då.

Aldrig ska jag sluta älska dig.
Du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Älska mig då. Älska mig då. Älska mig då

23.30

Vart en skönt vinst mot gamla laget med 5-4 och trots dessa siffror var vi riktigt bra, kul tjejer! Väntar just nu på att duschen ska bli ledig, tänker ta en lagom snabb dusch och sen krypa ner i sängen. Jag är alltid så trött på måndagar och känner att jag kommer somna lite för sent ikväll eftersom jag inte har sovmorgon imorgon..


18.49

Blev lite stressig efter skolan, slutade nämligen klockan 5.. alldeles för sent! Och sen börjar min fotbollsträning klockan 5 så det blev lite tajt. Kommer dock sakna träningarna med herrarna varje måndag, dom är ju kind of fun! Har i allafall precis kommit hem och fått i mig lite mat och nu är det dags att ladda om. Ikväll vankas det nämligen innebandymatch i allianshallen mot mitt förra lag, Hagunda. För den som är intresserad att kika på den så börjar matchen 21.20!

14 november

Tänkte skriva ett inlägg igår men orkade aldrig.. Det var ju fars dag igår, så grattis på farsdag världens BÄSTA pappa (i efterskott), jag älskar dig!



För övrigt har jag världens BÄSTA mamma också!

13 november

Bara 2 veckor kvar till första advent, mysigt!
Men söndag måste ju vara veckans tröttaste dag, men det är ganska skönt. Hade en jättetrevlig kväll igår med Isabelle, Miccis, Rebecca, Emma, Peter, Jocke, Bucaro, Vaara, Adam, Tobbe och Chrissan. Vi började hemma hos Isabelle och efter de slutade i allafall brudarnas kväll på saluhallen där det var riktigt bra igår, mycket folk faktiskt. Så det var jättekul, förutom att det slutade med att Isabelle tappade bort sin bankkort och jag min plånbok.. men som tur var hittade jag i allafall mitt bankkort på golvet på saluhallen, hur skumt är inte de?

Idag har jag i allafall tagit det väldigt lugnt, tittat lite på oth, tränat smågrabbarna och ska snart röra mig iväg på egen träning, ska bli skönt att springa av sig lite!


16.43

Sitter just nu i soffan och tittar på björnbröder med Tilda och Peter, sjukt vad bra den filmen är egentligen. Försöker samtidigt lista ut vad vi ska äta till middag ikväll, någon som har ett förslag?

Kvällen kommer jag i allafall spendera tillsammans med mina fina vänner, som varje lördag, men det gillar vi. Ska nog börja hemma hos Isabelle ikväll, eller om det blir hos Peter och sen ska vi nog röra oss ner till stan. Om ja känner Isabelle rätt så är det salu som står på schemat, så vi får väl se.

Hoppas alla andra också får en go lördag och en trött söndag! h


12 november

Hade en superbra kväll igår!







18.11

Dagen har fått mig att må lite bättre, men jag är fortfarande ledsen.. Men måste släppa dom tankarna för en stund nu, för det är dags att fira Mathias ute i Långhundra! Mathias har nämligen ställt till med fest idag, han fyller ju trots allt 18 år, så stort grattis till dig lilla gubben!

Peter, Isabelle, Ellinore och Mamma har i allafall varit ett fint stöd idag när jag varit ledsen, ni är BÄST. Och det skönaste var att få komma iväg till gränby centrum med Peter för att glida omkring där lite. Handlade mat till pappa, en tårta till Mathias, en tröja och ett par örhängen till ikväll och sen lite att dricka. Så nu hoppas jag att det här blir en riktigt bra kväll och att jag behåller tankarna på annat än dig.

Trevlig fredag alla söta!


11 november

Någon sa nått i morse som lyckades förstöra hela min dag, och ett antal dagar framöver..


23.36

Precis kommit hem efter en kväll hos Peter, med naturgodis och Robinson. Yes, nördar som vi är har vi båda följt de programmet och ja, jag kan säga att det var helt rätt person som vann i år!

För övrigt pratade vi av oss, lite så där som bara vi kan göra, vilket var behövligt. Jag har så mycket tankar som snurrar just nu, jag vill ju en sak men det händer inte så mycket.. Vi spelade även lite kort och hade en allmänt bra torsdagskväll.

Men nu är det nattnatt, fredag imorgon, äntligen!
PUSS

12.42

Det blir ingenting på posten, man var ju tvungen att höra av sig senast i september, bajs!

11.36

Sitter på håltimmen i biblioteket och helt plötsligt kom vi in på samtalet om posten och Louise säger: Man kan ju jobba där i december innan jul, då får man sortera julkort. Sagt och gjort så ringde vi till postens växel för att få tag på kontaktpersonen för Uppsalas postcenter, så nu väntar vi på att hennes lunch ska vara övet för idag och sen ska vi slå henne en pling.
Hur nice skulle inte de va? Kanske inte är jättekul att sortera julkort men man jobbar i mindre än två veckor, förstå vad värt det skulle va! Så nu hoppas jag att de här samtalet går bra och att jag kanske lyckas få ett jobb på posten i jul.


10 oktober

Torsdag och oj vad veckorna går snabbt, snart helg igen. Men det gör ju verkligen ingenting att veckorna går så snabbt, det tycker i allafall inte jag. För jag har faktiskt ganska mycket som jag ser fram emot just nu som till exempel allianscupen och luciacupen i fotboll, alla advent (varav den första är redan i november!), julafton och sen såklart våran underbara USA resa och efter den resan är det nytt år med nya möjligheter!
Sen finns det såklart de saker jag ser mindre fram emot för tillfället, vilket är alla prov och inlämningar som alla lärare måste pressa in innan vi går på jullov, men det är bara att bita ihop..

Men som sagt, idag är det torsdag och jag har faktiskt inga större planer för dagen. Kom nyss till skolan och har snart en håltimme på 2 timmar, värdelöst..


23.22

Mina känslor för dig blir bara starkare.

9 november

Sitter hemma i soffan och hade en väldigt kort och skön skoldag idag. Slutade runt 1 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Unnade mig själv med att måla mina naglar väldigt fina och sen satte jagmig i soffan för att avnjuta några avsnitt av one tree hill, sjukligt bra serie!



Men jag ledsnar såklart på att sitta i soffan också, så drog iväg ett sms till Peter, så kanske hänger lite med han innan det är dags för ett dubbelpass av innebandy ikväll, roligt.. Förövrigt känner jag mig ganska nöjd som redan har gjort min ledarskapsuppsats som ska vara inne imorgon, bra Emma!


14.31

Nu när jag ändå bara ligger i soffan och halvsover kan jag ju berätta lite kortfattat vad jag gjort på mitt lov!

Lördag: Spenderade dagen hos mina kusiner ute i Rasbo där det var födelsedagskalas, och efter de begav jag mig ut till Ramsta för att hämta hem Isabelle. Kvällen spenderade vi på bowlingbanan tillsammans med Peter, Tobias, Jonas och Chrissan, det var riktigt skoj och nej jag spöade inte varken Jonas eller Tobbe som var på min bana..

Söndag: Söndags förmiddag spenderade jag i med nervositet, det väntades ju Upplandscupsfinal frammåt kvällen och man är ju alltid lite smånervös när det gäller sånna matcher! Men som jag säkert redan berättat var det inga större problem, vi ledde med 2-0 efter 5 minuter och i halvtid ledde vi med 6-0. Själva matchen slutade sen 7-0 och där fick vi vårt guld, hur kul som helst och nästa säsong ska vi få spela Svenska cupen, spännande!

Måndag: Hade en allmänt trött dag tillsammans med Peter då vi låg i varsinn soffa och spelade fifa, innan vi bestämde oss för att baka äppelpaj och sen röra oss till Subway för lite mat. Efter de följde jag med på herrarnas träning, det gick sjukt bra, och sen bagav jag mig till min kära innebandyträning som alltid är så där sent på måndagar, lite för sent enligt min mening..

Tisdag: Nu stod det bowling på schemat igen, men den här gången med familjen. Det var jättemysigt och alla hade jätteroligt. Tror faktiskt att jag fick bästa snittet också, inte fy skam på mig, men min familj tyckte det var lite fusk eftersom jag spelat bara nån dag innan.. haha! Därefter åkte vi i allafall till Café Linné för att fika och efter de begav vi oss hemmåt. Tildas lag hade träning och coach Emma var såklart med på den. Efter de blev det häng hos Peter, och ska jag vara ärlig kommer jag inte riktigt ihåg vad vi pysslade med..

Onsdag: Började dagen med att umgås extremt mycket med min söta lillasyster Tilda. Vi spelade spel, såg på nått avsnitt av navy cis, bakade tigerkaka, slickade smetskålen, gick ut med Kåra, målade naglarna och myste allmänt mycket i soffan. Åkte senare upp till Gränby med Peter för att köpa lite smink och efter de bagav jag mig iväg på innebandyträning. På kvällen sen hade jag och Isabelle bestämt oss för att vi skulle till Bj och Realese fall. Trodde utgången skulle bli lite si sådär, men den vart faktiskt väldigt lyckad, så tack alla inblandade! Fick skjuts hem av Jims bror som han ringt och väckt mitt i natten också, guld värt så tack för skjutsen hem Tony!

Torsdag: Var en riktigt trött dag. Vaknade, låg i sängen och kollade på bonde söker fru. Gick upp för att äta frukost och spenderade sen min dag i soffan tillsammans med Kåra tittandes på navy cis. På kvällen sen kom Hanna hem och vi lagade oss lite mat innan vi la oss i soffan tillsammans för att kika på lite mer navy cis, innan det var dags för Robinson. Aldeles för trött dag, så vart sänggående väldigt tidigt sen.

Fredag: Spenderade dagen tillsammans med Peter som kom till mig på eftermiddagen någon gång. Vi lagade "lunch" och sen begav vi oss till Gränby för att handla mat till mamma. Det blev tacos till middag och så småning om dök även Isabelle upp för att joina oss till Idol. Vi hade det riktigt mysigt faktiskt och kvällen avslutades med ett parti kortspel, fredagsmys kan vi kalla det!

Lördag: Lördag däremot vart allt annat än lugnt. Började med att jag åkte iväg med Tildas lag som hade match i Gamlis runt 3. Isabelle kom dit och efter de begav vi oss fr att hämta upp Peter och såg till att få i oss lite mat innan kvällens stohej. Peter var nämligen ensam hemma och det väntades ett rejält förkrök. Vi blev ett antal personer också, Jag, Isabelle, Jonas, Peter, Tobias, Bucaro, Chrissan, Jim, Marcus, Fredrik, Johanna, Pia, Malin, Josef, Benne, David och Ekan. Och det vart en kanonkväll, jag kan inte påstå att det fanns en nykter männsika i huset när vi lämnade det för att ta oss ner till stan. Väl nere på stan hamnade vi alla på lite olika ställen, men vi var några stycken som tog oss till Saluhallen, och vilken bra kväll det blev. Till och med Peter stod på dansgolvet, bara det är stort! Kvällen slutade väl frammåt 3 och jag var en riktig lyckost!

Söndag: Spenderades i soffan inprincip hela dagen. Tilda satt och tittade på navy cis medan jag sov lite till och från. Hade inte tänkt göra speciellt mycket den dagen tills Rebecca skrev: Emma visst kommer du på träningen ikväll? Shit, hade helt glömt den och var knappt kapabel till att resa på mig. Men klockan 6 befann jag mig i Johannesbäcksskolans gympahall och sprang, det gjorde jag i 1,5 timme. Efter de kan jag ju säga att jag var inprincip död, men oj så skönt det var att springa av sig.

 

Där har ni mitt lov!

8 november

Oj så trött jag är idag.. hels sinnesmakalöst! hade tre träningar igår och kändes som om jag hade sovit bara 3 timmar när mammakom upp och väkte mig i morse, pain. På denna sömn passar det väl inte bättre med att min natt inprincip bestod av en "mardröm". Inte en sån läskig mardröm egentligen, utan bara massa konstiga händelser, och om det skulle hände på riktigt skulle jag bli så sjukt ledsen, därför är jag glad att det vara "bara" en dröm.

Idag är det i allafall tisdag och jag är ledig från träning idag vilket är behövligt, eller okej jag ska träna Tildas lag, men det räknas inte. Slutar slutar skolan strax efter 11 och måste hem och skriva på mitt idrottsarbete som ska vara inne på torsdag, 6 sidor långt, kul va.. Men först av allt tänker jag nog lägga mig i soffan framför en film, hoppas på att jag kan få sova en timme eller så!

7 november

Väldigt dålig uppdatering men ni får ursäkta mig, det har varit höstlov!

Nu är vi i allafall back on track och kan ju börja med att säga att jag är väldigt glad. Emma bokade nämligen biljetter till oss idag för att se Avicii i Globen den 3 mars, och tro mig, jag längtar! Kan inte ens se framför mig hur sjukt bra det kommer bli.



Ja juste, bilder från mitt lov kommer. Och jag ska snart berätta vad jag gjort på mitt lov..


3 november

Vart en välldigt lyckad utgång igår faktiskt. Var otroligt skeptisk till en början, men med tiden vart det bra, så det var kul. Där av har jag spenderat dagen framför tvn. Vart väl ganska sent endå men fick skjuts hem av Jims bror, hur skönt som helst, men det hjälpte tyvärr inte mot tröttheten idag. Började morgonen med att titta på gårdagens avsnitt av bonde söker fru, därefter var deet frukost vid 1 och sen har jag legat i soffan och tittat på avsnitt efter avsnitt av navy cis, lite för bra. 
Duschade faktiskt nyss, och ska alldeles strax bege mig ut med hunden och möta Carro för hennes new body paket, därefter måste jag få ihop något till middag, någon som har ett tips? Och efter de lär det bli tvn igen, kan ju inte missa Robinson!

Bilder från mitt lov kommer senare också!


00.43

There was a time
I thought that you did everything right
No lies, no wrong
Boy, I must have been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I, I saw the real you
Thank god you blew it, and thank god I ddged the bullet
I'm so over you, so baby good looking out

I wanted you bad
I'm so through it babe
Cause honestly you turned out to be the
Best thing I never had
You turned out to be the
Best thing I never had
And I know I'll always be the
Best thing you never had
Oh, bet it sucks to be you right now

You said you're hurt
Boo, oh, did you expect me to care?
You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there
But I think that there was a time that I almost loved you
You showed your ass and baby yes, I saw the real you
Thank god you blew it, and thank god I dudged the bullet
I'm so over you, baby good looking out

I wanted you bad
I'm so through it babe
Cause honestly you turned out to be the
Best thing I never had
I said you turned out to be the
Best thing I never had
You know I'll ever be the
Best thing you never had
Oh baby, I bet it sucks to be you right now

I know you want me back
It's time to face the fact that I'm the one that's got away
Lord knows that it would take
Another place, another time
Another world, another life
Thank god I found the good in goodbye

You see I'm just so bad
I'm so through it babe
Cause honestly you turned out to be the
Best thing I never had
Oh, you turned out to be the
Best thing I never had
And I will always be the
Best thing you never had
Best thing you never had
You see I'm just so bad
I'm so through it babe
Cause honestly you turned out to be the
Best thing I never had
Oh, you turned out to be the
Best thing I never had
And I'll ever be the
Best thing you never had
Oh baby, I bet it sucks to be you right now


1 november

Gör mig i ordning för lite bowling med familjen, mys!

RSS 2.0