kaka i låret

Hallådär!
Varför skulle vi ens ha fotbollsträning idag? Jo för att jag skulle få en jätteond lårkaka 7 minuter innan träningen var slut. Seriepremiär imorgon så det var inte direkt tajmat.. men jag har lovat mina vänner att min smärttröskel är hög imorgon, så jag ska tammetusan bita ihop och spela. För dig som vill se spelas matchen klockan 19.00 på Årsta IP mot UIF!

Har försökt räkna sen jag kom hem också men mitt huvud var lite för trött, vilket inte är så konsitigt. Så nu blir det till att nanna kudden!
PUSS & godnatt

bra kväll


Gårdagens fina brudar!

Heejs!
Skivan igår såg ut att bli en flopp när vi kom, inte folk.. 10 minuter senare var det fullt. Kvällen vart faktiskt en succé och alla fina utklädnader gjorde min kväll, aldrig skrattat så mycket. Helt klart en värd kväll och man mår ju som man förtjänar idag, sliten. Inte gör det saken bättre att man går till 4 idag, men man får bita ta och bita i det sura äpplet!

Jag lyckades få med mig Sebbe Höglunds Robin Hood hatt också + att Sebbe lätt stod för kvällens bästa outfit, jag diggade den stenhårt!


jag kommer direkt från..


Min fina vän, Joakim Juhlin! Jag kommer direkt från, "klostret", haha

Heejs!
Ett jättesnabbt inlägg. Ska iväg på fotbollsträning om 2 minuter, sen hem och duscha och efter de bär det av på elitklassernas studentskiva, och det ska bli så galet kul faktiskt.
PUSS

kill me

Heejs!
Efter fotbollsträningen åkte jag och Rebecca hem till henne och hade vårat "möte" angående våra småkillar, samtidigt som jag förnyade färgen i mitt hår. Nu är allt ljust igen och det blev fint! Sen har jag bara pluggat psykologi, prov imorrn. Måste läsa svenskabok som ska vara inne på fredag och matteprov på fredag och studentskiva imorgon så kommer vara något trött på söndag.. det är inte min vecka tror jag. Men nu får vi göra det bästa av situationen.. så jag läser ännu mer psykologi och sedan är det nog dags att släcka lampan om jag ska orka morgondagen.
PUSS & godnatt

tisdag

Heejs!
Tillbaka i skolan igen, jippi .. Nej det var väl som vanligt och det enda som är bra med att börja i skolan igen är att det snart är sommarlov, endast 6 veckor kvar, dunder! Idag har vi inte gjort nå kul alls, jag fick tillbaks ett prov som det stod VG på så jag är nöjd.
Känner dock på mig att kvällen kommer bli ganska hektiskt då jag har 3 träningar på schemat + att jag behöver plugga psykologi, prov imorgon, suck! Antagligen kommer jag åka på alla träningarna i allafall, vill sola också.. men vi får se hur det blir med de. Slutar i allafall om en och en halv timme och borde antagligen skriva av de som Mona skriver på tavlan nu, så slutar mitt bloggande här, för stunden!

Det var i allafall underbart att träffa sööööööta Ellinore igen!
PUSS

Så otroligt vacker, LOVE


påskhelg


Släktmys hos mormor & Glad Påsk!

Heejs!
Dålig uppatering igen ..

Lördag: Var hos mormor hela dagen ute på landet, jätteskönt! Åt god mat, solade i 5 timmar, fickpåskägg och mamma av mamma och pappa fick jag ett par nya converse, låga vita. På kvällen hamnade jag i klubbhuset på herrarnas lagfest vilket slutade med att jag följde med grabbarna ut, helt klart värt!

Söndag: Var hos farfar och Kerstin i Eskilistuna då Kerstin fyllde 70. Träffade släkt och nya ansikten, trevligt, fast på slutet vart det ganska segt. Jag körde i allafall hem och sen hamnade jag i stadsparken med Schum, Adam och Jens. Grabbarna hade handlat ost och kex så vi satte oss vid ån och hade det hur bra som helst. Dock blev det jättekallt så vi rörde oss hem för att kika på american pie. Trött som jag var, somnade jag efter 25 minuter, social tjej.

Måndag: Vaknade därför idag runt halv 1 och hade fått ett sms av Peter att jag borde komma på deras match .. kastade i mig lite frukost och hann upp till andra halvlek. Dom var ganska duktiga och vann faktiskt med 6-4, dick tror jag lördagens bravader satt kvar i kroppen på dom. Sen åkte jag hem, solade i flera timmar och läste min bok på 400 sidor som ska vara klar till torsdag, bara 300 sidor kvar nu! Senare på kvällen åkte jag hem till Peter, vi körde kategorier, löste ett och annat korsord och även i dag bjöds det på ost och kex, en kanondag.

Men det är ju faktiskt skola imorgon så tänkte släcka lampan nu!
PUSS & godnatt

brabrabra dag

Heejs!
Har haft en underbar dag. Kanonväder och världens bästa vän kan inte bli fel. Vi satt på Peters bakgård hela eftermiddagen och löste korsord, spela kort och vår grej, kategorier såklart. När klockan närmade sig 6 begav vi oss till ICA för att handla kött till grillningen hemma hos mig. Middagen blev super och efter de var det Så ska det låta på tvn, ganska kul. Sen blev det mera tv och lite mera kategorier.
Tillsammans är vi oslagbara, Peter Strand!

Imorrn bär det av till mormor och kusinerna ute i Stordrag och eftersom mamma vill åka redan klockan 9 så tänkte jag sussa lite nu.
PUSS & godnatt

långfreeedag



Heejs!
Igårkväll var jag md Hanna Linda och Jacob och tittade på denna gulliga människa som körde stand up på o'learrys. Han var rent ut sagt klockren, hur bra som helst faktiskt! Så det vart en riktigt lyckad kväll.

Idag är det faktiskt långfredag, snart påskafton och påskägg, muums haha! Men som Tilda säger, långfredagen är ingen bra dag Emma, i allafall inte förr i tiden .. hur menar du nu, jag fattar ingenting? Nej men det var då Jesus dog vet du väl .. haha smart syster jag har!

Men nu ska jag bege mig till världens bästa vän, Peter Strand.
PUSS

gårdagen













dålig uppdatering

Heeejs!
Nu har det varit väldigt dålig uppdatering på sista tiden, ber om ursäkt för de .. men jag har antagligen inte varit på humör eller så har jag helt enkelt inte haft tid. Så nu kan jag ge er en kort sammanfattning.

Tisdag:
I tisdags var jag med gulliga Emma Hammarsten stora delar av dagen. Vi var på stan, satt och mös vid ån med varsinn sallad och bara pratade, helt oooooookej liksom. Senare på kvällen hade jag fotbollsträn9ing och efter de begav jag mig till Peter Strand för att spöa han i kategorier. Min kväll vart en av de bäääääästa på länge!

Onsdag:
Igår var jag med Peter heeeela dagen. Började med att vi åkte till Gränbycentrum för att köpa ett par strumpbyxor till mig .. det vart även ett par fotbollsskor, hoppsan! Men jag var i ett stort behov av ett par nya och dom var riktigt sköna. Sen åkte vi till biblioteket för att låna en bok, eftersom jag är tvungen att läsa en bok från romantiken. Dock hade dom inte boken i Salabacke så vi fck åka på roadtripp till Eriksberg där vi hittade boken, Ringaren i Nottredame .. ska vara klarläst om en vecka, bra jobbat ..
Sen ålkte vi till ICA, köpte en korsordstidning och begav oss hem för att mysa med korsord och bullar i solen.

Senare på kvällen hade jag fotbollsmatch, vi förlorade med 5-2 så jag har inte så mytcket att säga om den förutom att jag invigde mina nya dojjor och lyckades hänga ett mål. Efter de kom Isabelle och det var dags att göra sig i ordning för krogen, Springparty på Birger stod på Schemat. Mycket fina vänner, dans och skönt väder gjorde min kväll fantastiskt, det vart riktigt lyckat!

Torsdag: Nu sitter jag här, lite sliten sen igår, känns i huvud och fötter men det var de värt. Ska alldeles strax följa med min lillasyster till slottet där det vankas påskäggsorientering, vi får väl se om hon lyckas införskaffa sig ett ägg, en annan är ju för gammal ..

Sådär, en ganska lång sammanfattning blev det, men ska försöka uppdatera lite bättre nu!
PUSS

there is no words for how i feel, at the moment


bra dag

Heejs!
Idag har det varit en alldelse underbar dag. Började med att vädret var gudomlit och jag och min syster fick för oss att åka iväg för att sola .. jag börjar bli ganska brun nu faktiskt. Sen var det dags för en bilresa till Tierp där fotbollsmatch väntade. Det var så sjukt varmt att man kunde spela i bara shorts och tröja, underbart, sommaren är påväg .. haha! Jag fick iallafall spela forward vilket inte rikttigt är min position, men det gick asbra. Jag tror aldrig jag har sprungit så mycket, men kul var det och 2 mål fick jag göra också. Matchen slutade i allafall 5-3, go vaksala! Efter en bilresa hem igen har pappa lyxat till det med grillat kött när vi kommer hem. Första grillningen för i år och det var så sjuuuuukt gott, heja pappa!
Ikväll har jag bara myst framför tvn med min gulliga familj och nu tänkte jag sova.
PUSS & godnatt

i'm not were i wan't to be

Heejs!
Har spenderat min kväll med mina underbara vänner Jonas och Peter, hur bra som helst. Har precis duschat och lagt mig i min säng eftersom jag har match imorgon .. helst skulle jag nog vilja vara på bj för tillfället, känner att det hade min helg behövt, men det får vänta till på onsdag!
Tänkte försöka hinna sola imorgon innan matchen, som ska spelas i tierp, jättekul .. wissh me good luck!
PUSS & godnatt

vååår



Heejs!
Har spenderat min förmiddag i stenhagen, följde med Rebecca för att kolla på nån hon kände. Det var faktiskt inte helt fel då solen var framme och värmde litegrann. Sen åkte jag hem och tro det eller ej men jag satt mig i underkläderna på baksidan för att sola, sjuuukt skönt och solen hettade på riktigt bra faktisk!
Nu vill jag åka upp till Gränby för att köpa en jeansjacka och sen ska jag hem och kika på sm finalen, heja strovreta!

Ikväll ska jag antagligen träffa Hammar eller möjligtvis Peter, kanske båda också för den delen.
PUSS

påsklov


Mina underbara klasskamrater!

Heejs!
Nu går vi på påsklov i ca 10 dagar + att vädret är kanon, det kunde inte bli mer underbart. Bara till att njuta! Men hur börjar jag mitt påskolov? Jo med att åka på fysträning och jobba häcken av mig, kul .. men alltid skönt efteråt. Sen får vi se vad lovet har att erbjuda för jag har ingenting planerat än så länge, förutom att jag ska åka till mormor och äta påskgodis ..

Underbart med vår,
PUSS

torsdag

Heejs!
Torsdag är som vanligt en jobbig och typ hektisk dag. Jättelång dag i skolan mellan halv 9 och 4, ovärt! Sen har jag träning mellan kvart i 6 och 9 så nu är jag så sjuukt trött. Inte nog med de så börjar jag klockan 8 imorgon med innebandy också, passande ..

Därför orkar jag inte skriva mer, tänkte sova nu!
PUSS & godnatt

=)

Heejs!
Min kväll blev ganska lyckad i tillslut, gick ut för att möta Jocke Juhlin. Då visade det sig att han hade bil och vill köra hela vägen hem till mig, vilket inte var långt. Har precis spenderat en timme i hans bil utanför mitt hus, mycket trevligt och nu har jag biljett till Frida också.

Det skönaste med ikväll var, inget plugg! & nu ska jag sova..
PUSS & godnatt

onsdag


Så här snygga vad vi idag när vi spelade in film..

Ligger på golvet på övervåningen och lyssnar på hög musik, bra kväll.. men nu ska jag möte jullllle för att få tag i en biljett!
PUSS

grabbarna har fel ..



Heejs!
Har precis suttit i matsalen och haft världens diskussion om vad som händer i bröderna lejonhjärta .. speciellt efter döden? Jag tror att man kommer till Körsbersdalen och Törnrosdalen och sen till Nagiala, efter döden. Medan Martin, Mackan och Jacob säger att man kommer till Nagiala direkt och att Nagiala är indelat i två olika dalar, Körsbärsdalen och Törnrosdalen, men dom har fel! Jag är 100 % säker på att det är jag som har rätt ..

Sitter just nu på psykologilektion och gör ingenting, antingen ska vi filma eller så ska vi plugga till provet, men inget av det händer.. så då är datan bra att ha till hands. Efter skolan hoppas jag på en braaaa kväll, men nu får det räcka för tillfället!
PUSS

spanskaprov



Heeejs!
Sitter i skolan, trots att det är resursdag, och väntar på mitt spanskaprov som börjar om 15 minuter. Som tur var fick jag sällskap av Adam som också ska skriva prov snart. Efter de hade jag nog tänkt att sola lite, känns som att brännan skulle behöva bättras på lite just nu + att det är ganska skönt!
PUSS

måndag


Vill gärna ha sommar nu, 17 grader idag, det närmar sig!

Heejs!
Idag har det verkligen inte hänt något intressant alls. Jag har gått i skolan och sen försökt skriva klart mitt geografiarbete, har dock en punkt kvar som jag kirrar klar imorgon. Blev så rastlös av att skriva de där så mamma tyckte jag skulle röra mig, haha jag valde att ta bilen med hög musik och glida runt lite bara, lättroad tjej!

Imorgon är det resursdag och jag ska för första gången dit och skriva ett prov som jag missat .. Man kan nästan säga att jag är ledig i allafall för provet är inte förns klockan 1 så jag har världens skönaste sovmorgon + att det är hörförståelse och skrivning i spanska så jag har inte kunnat plugga till provet, ganska skönt!
Ska dit och äta lunch med Adam vid 12 dock för han ska också skriva prov imorgon, vilket jag tror kommer bli hur bra som helst, men nu är det dags att släcka lampan vänner,
PUSS & godnatt


hm's, vill ha!








söndag

Heejs!
Otroligt skönt med vinst idag. Vi var faktiskt riktigt bra och förtjänade en vinst. Vi mötte matfors från Sundsvall, inte jätteduktiga faktiskt, men det var kul.

Skriver på mitt georgrafiarbete som helst ska vara klart imorgon, annars får man lämna in det på tisdag också, but it's killing me.. Funderar på att kolla fotboll med Beccis senare och ikvällhar jag ingen aning om vad som händer?
PUSS


tröttast på jorden

Heejs!
Har haft den längsta och tröttaste dagen i mitt liv tror jag. Kom hem lite för sent i natt och sjulle upp alldeles för tidigt i morse. Mamma väckte mig och sen bar det av till allianshallen för att dma 6 matcher på Sagadagen. Som tur var vart det bara 5 matcher, fast jag fick betalt för 6 så det var helvärt. Nästan en tusenlapp rikare för att blåsa lite i pipan, det gjorde jag bra!
Åkte hem, duschade, åt mat, ringde Isabelle, tog med mig bilen och Isabelle till Gränby, handlade godis och tillslut hamnade vi i Isabelles säng med godis och Titanic på tvn, hur bra är inte den filmen? Om inte världens bästa!

Kom precis hem och nu ligger jag i min underbara säng, dags att sova, upp ännu tidigare imorgon för match på Löten med start 10.00. Så ..
PUSS & godnatt

helg


Dagens

Heeejs!
Äntligen fredag vilket betyer helg, hur skönt som helst. Skolan var jättelugn idag förutom ett svårt engelskaprov men annars var det chill. Nu sitter jag i soffan och tittar på OC, iväntar fysträning klockan 5. Vem lägger en fysträning på en fredagkväll, tydligen mina tränare .. men det är bara att bita i det sura äpplet, det kanske blir kul, haha

Vad händer ikväll människor? Jag ha faktiskt inte så stora planer, ska eventuellt till Fredde med några vänner, men har inte allt för stora förhoppningar på de. Så om något annat inte dyker upp, lär jag hamna i soffan framför talang!

Tagga fysräning nu, suck..
PUSS

svenska ..

Heejs!
Har precis haft idrott, och sitter nu på svenskalektion med en kurrande mage, suck .. sjukt hungrig! Fick nyss en ny uppgift på svenskan om realismen och sitter nu och lyssnar på Mathias som läser högt, duktig!

Ikväll är det fotboll och innebandy på schemat så händer nog inte så mycket annat idag!
PUSS


español

Heeejs!
Spanskan is killing me right now!
Har ett spanskaprov imorgon med massa svår gramatik som jag inte förstår + ca 85 glosor .. och jag orkar inte ens plugga mer. Det får gå som det går helt enkelt.

Min har fåt nått fel och mår inte bra heller, så vad sägs om en promenad till sängen?
PUSS & godnatt

ögongodis



Vem vill inte ha han?
Men jag, jag har nog hittat min man!


onsdag


TITTA, vad jag fick hem igår, finally!

Heejs!
Om jag inte minn shelt fel gjorde jag inget inlägg igår, vilket antagligen berodde på att jag hade massa att göra .. tyckte jag i allafall.

Började med att vi hade samling halv 8 i skolan för att sen åka iväg på skols SM i innebandy. Vi hamnade tillslut i Torvalla och matchen kunde dra igång. Vi var lite sega i början och lite skakis eftersom vi såg att motståndarna hade två tjejer med från elitserien .. men inte gjorde de nått! Celsiusskolan drog hem en vinst med 7-3 och är nu i final, duktiga vi! Finalen ska sen spelas i allianshallen, datum är inte satt, men vi hoppas såklart på att hela skolan kommer och stöttar oss.

Efter de åkte jag hem och då kommer pappa med ett brev, till mig! Det var brevet om att mitt körkort hade konmmit, hur glad tjej som helst. Jag har äntligen ett riktigt körkort, lovely!

Senare pluggade jag några få minuter innan jag skulle iväg och träna smågrabbarna. Rebecca var inte där idag vilket var synd, för vi var hur många som helst. Brukar vara runt 10 grabbar, men igår var dom 16 stycken .. dock gick det jättebra och dom var riktigt hjälpsamma, dom lär ju från mig .. haha
Sen hade jag egen fotbollsträning vilket var riktigt kul och sen på kvällen var det till att plugga åter igen. Spanskaprov på imorgon, suck!

Sitter nu på historialektion och har inte alls gjort vad jag egentligen borde göra, vilket är att skriva om ryska revolutionen. Och jag inser nu att de här inlägget har blivit vääääldigt långt, så jag ska nog sluta nu + att vi dessutom har lunch, hungrig!
PUSS

ett kort godnatt


DM guld till sture, grattis

Heejs!
Idag har jag skrivit lite på min geografiuppsats och efter de var jag och Rebecca och kikade lite på dm finalen mellan fbc och sten sture, där vinsten gick till sture med 6-4. Efter de åkte vi hem och jag borde verkligen sova nu, inte tid att sitta här egentigen.

Klockan står på 06.30 vilket är alldeles för tidigt, skol SM i innebandy imorrn. I ett ställe som kallas Torvalla, undra vart de ligger? Men om jag ska orka kliva upp imorgon är det nog bäst att jag släcker nu.
PUSS & godnatt

måndag

Heejs!
Första dagen i skolan avklarad och idag händer det ingenting. Har precis kommit hem från solariet, då jag och Ellinore tyckte det var dags för en solning efter skolan. Jag har inte solat på 7 veckor, eftersom tatueringen, så jag har antagligen bränt hela kroppen, men det var de värt!

Imorgon blir det ingen skola då vi har skol SM i innebandy, ganska skönt att missa längsta dagen faktisk, haha
Men jag har lite arbeten att göra eftersom jag missade tre dagar förra veckan, så måste ligga i ..
PUSs

trött tjej

Heejs!
Fotbollsmatchen var jätekul att spela, för vi spelade sjukt bra! Dock förlorade vi, igen, med 1-0 vilket sög .. Vi borde vunnit om vi satt alla våra målchanser, men vi är inte allt för bra på att göra mål. Jag missade till exempel friläge och det får man inte göra, haha

Jag är i allafall jättetrött nu, och så har jag ont innuti mina ben .. + att jag har en engelskauppsats som måste skrivas, och den ska in imorrn. Jag orkar inte med min söndaaaag. Men ska nog försöka skriva lite på den så den blir klar och så att jag kan titta på Taken ikväll, bra film!
PUSS

kort inlägg

Heejs!
Kvällen igår var dunder, jag och Peter tiddade på kanske världens bästa film, åtminstone topp 3! Vi såg the Notebook, och nej jag hade aldrig sett den förr .. hur bra som helst i allafall!

Uppe med tuppen idag, ska åka iväg till Stenhagen nu och spela fotbollsmatch mot Bälinge, önska mig lycka till.
PUSS

bra lördag




Heeejs!
Har precis städat heeeeela mitt rum, inte för att det var stökigt, men för att det var hur dammigt som helst. Nästan äckligt till och med, så mamma tvingade mig att städa .. och se så vackert det blev!

Ska snart åka upp till Gränby centrum med Peter då jag tänkte lämna in ett CV eller två, duktigt va? Känner att det är en bra dag idag när jag är så duktig. Dock är det lite synd om Jacob gubben som ligger hemma med feber hela dagen ..

Senare ikväll ska jag ut och käka med familjen, dom vill bjuda mig på middag och fira mit körkort, hur gulliga som helst. Det blir antagligen Thai eller Kina, jag hoppas på kina men mamma vill ha thai så lär nog bli det, gott vilket som. Efter de ska jag träffa Peter igen och förhoppningsvis Jonas också, planerna var eventuellt bio eller nått annat roligt, så det här kommer bli en dunderdag!

Men nu ska jag fixa till mig lite,
PUSS

1 april

Heejs!
Idag är det ju den så kallade skämtdan, och jag är verkligen sämst på att dra sånna skämt på bestämning. Vilkn dag som helst annars, skulle jag lyckas, men inte idag! Men det gör inget, för det är freedag idag. Tro det eller ej, men jag var i skolan idag. För andra gången den här veckan, det kändes ganska skönt faktiskt. Så nu är det helg, och jag har faktiskt ingen aning om vad som händer ikväll, den är öppen för förslag skulle jag säga!

Det värsta med att komma tillbaka till skolan, var att jag missat massa matte, två noveller som skulle vara inne idag, att vi ska läsa en bok och att allt måste vara inne på måndag, så jag tror jag börjar nu ..
PUSS

RSS 2.0