31 oktober

För er som inte sett det på facebook eller hört det någon anna stans, så vann vi i allafall Upplandscups finalen igår mot Frösunda med hela 7-0. Vi var riktigt bra faktiskt, och Frösunda var väl kanske inte jättebra.. men det är alltid kul med final, och en vinst där ledde ju till att vi får spela Svenska cupen, och det är något jag ser fram emot!

Bra jobbat tjejer!  


Första dagen på höstlovet och sista dagen i oktober spenderade jag först i min säng väldigt länge, vaknade och låg sen och tittade på bonde söker fru, mys. Sen gjorde jag mig i ordning och begav mig till Peter. På kvällen sen följde jag med till herrarnas träning och spelade fotboll i hela 2 timmar, det var sjukt kul och gick faktiskt riktigt bra. Däefter dirket till innebandyträningen där jag var alldels för trött.. så nu blir det sängen och ett avsnitt från Ensam mamma söker.
PUSS & godnatt

30 oktober

Finalddags!

Vaksala - Frösunda, i Vallentuna 17.00. Nu tar vi hem det här tjejer!

29 oktober

Glad hallowen alla halloweenfantaster!
Idag spenderade jag väldigt många timmar i sängen då mamma kom upp och väkte mig kvart över 1.. hoppade snabbt in i duschen för att sen röra mig till Rasbo och kusinerna. Både min faster och min kusin har nämligen fyllt år, så GRATTIS till dom! Kom hem för ett tag sen och har precis hämtat Isabelle i Ramsta. Nu väntas det krök hemma hos henne och efter de bowling. Kan mycket väl hända att det blir utgång på de efteråt, men jag är fullkomligt nykter ikväll. Det vankas ju final i Upplandscupen imorgon, så det gäller att vara i rätt tillstånd. Men tror ändå kvällen kommer bli riktigt trevlig, och det är dags att spöa Tobias i bowlingen!
PUSS


28 oktober

Fredag och höstlov, lovely! Dock började fredagen med världens jobbigaste matteprov, kan vara det väsrta jag gjort i hela mitt liv, hann inte klart och kunde inte alla frågor, bajs.. så jag åkte hem och surade lite tills jag insåg att det faktiskt är helg och höstlov i en vecka, och det ska bli så otroligt skönt.
Passade på att säta mitt rum nyss också när jag inte hade nått bättre för mig, och det var i stort behöv av det, duktiga jag! Resten av dagen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera, men just nu tittar jag på navy cis med mamma och Peter skulle väl dyka förbi om en liten stund. Får se vad vi hittar på och vad kvällen har att erbjuda!

27 oktober

Sitter på naturkunskapen och tittar ut genom fönstret och det är grått, mörkt, regnigt och inga löv på träden kvar. Man kan verkligen säga att det är höst, om inte snart vinter? Om 4 dagar är det november redan och kan inte låta bli att säga att jag saknar sommaren..












23.45

Min dag har faktiskt varit jättebra, började sent och slutade tidigt. Efter de begav jag mig till Gränby med Peter där han var så underbar och köpte ett par assnygga shorts till mig, mitt i vintern ja, men han var så illa tvungen sa han, så jag får tacka så otroligt mycket min kära vän!
Efter de blev det en lunch på subway och sen begav vi oss hem till Peter för att spela lite fifa. Typ andra gången i mitt liv jag spelar de.. tro det eller ej, men hur dålig jag än var så tyckte jag att det var riktigt kul, och jag blev ju faktiskt bättre och bättre under de 3 timmar vi spelade, haha.
Innebandyträningarna gick också bra, så nu är det en glad tjej som säger godnatt!
PUSS på er!

26 oktober

Bara 2 månader kvar till USA, can't wait!



23.27

Haft mysiskväll med Emmsi, you mean the world to me!

10.31

Idag är jag faktiskt riktigt glad av mig, men ändå lite bitter. Tränade ju med herrlaget igår, vilket gick riktigt bra men.. De snackar ju om sitt förbaskade träningsläger hela tiden. Och inte nog med de, träninslägret ska äga rum en vecka i Spanien, inte lite avundsjuk!
Tanken var att damlaget skulle få åka tillsammans med herrlaget på träningsläger i Spanien, men sen fick vi veta förra veckan att damerna antagligen inte skulle få åka, och deffinitivt inte tillsammans med herrlaget medan deras resa inprincip redan är bokad.. man blir ju lite bitter när de ändrar planerna bara sådär, och det är jag inte ensam om att tycka. Jag och Rebecca funderar dock starkt på att åka med i allafall, vi kan ju alltid laga deras mat eller nått..



Jag skulle ju inte tacka nej till att åka på träningsläger här!


25 oktober

Nu är motståndet inför finalen i Upplandscupen klartoch det blev Frösunda, Och den matchen borde alla vilja se!

UNT:
FOTBOLL. Det blir Frösunda som får möta Vaksala i finalen av Upplandscupen nu på söndag.

Semifinalen mot seriekollegan Sunnersta blev jämn och avgjordes först med kvarten kvar att spela. Michaela Johansson drog till med vänstern och sköt Frösunda till final med matchens enda mål.
- Det var små marginaler som avgjorde, jag tycker dock att vi har lite fler chanser än Sunnersta, säger tränaren Mats Johansson, som var märkbart nöjd efter segern.
- Det här var riktigt kul för tjejerna. Vaksala är givetvis storfavoriter, men vi ska göra vad vi kan.


24 oktober

För er som inte noterat det, så är det bara 2 månader kvar till julafton, hur sjukt är inte de?!



Har precis börjat skolan, och för er som läst min blogg förut så vet ni att jag inte är något stort fan av måndagar. Idag ska jag i allafall hem på håltimmen och titta på ett avsnitt av navy cis, mamma har nämligen köpt hem box nummer 2! Sen ska jag tillbaka till skolan för att sen sluta klockan 5.. senare ikväll ska jag nog ta och träna lite fotboll med herrlaget och efter de åker jag till stenhagen för ett innebandy pass, så roliga måndagar har jag.

19.58

Nu tänkte jag uppdatera er om min goa helg, så antar att jag bjuder på ett hyffsat långt inlägg för den som orkar läsa!

Lördagen började med att jag vaknade och var alldeles för nervös för att somna om. Det var ju dags för semfinal i Upplandscupen ute i Heby. Motståndet var Östervåla som tog andra platsen i division 3 vilket innebar att vi hade en bonusstraff på dom. Vi började lite knackit då allas nerver spökade.. men ju längre machen pågick desto starkare blev vi och efter cirka 20 minuter satte vi 1-0 genom Jessica. Vi fortsatte spela bra och missade tyvärr chans på chans. Så när andra halvlek började närma sig sitt slut tog vi vår bonusstraff. Jag fick äran att kliva fram och yes, 2-0 och det var riktigt skönt. I sluter blv vi pressade och det vart lite kaos på planen, men med ett snyggt uppspel lyckades vi sätta 3-0 också och matchen var avgjord. Domarn blåste av och där stod vi med en seger i famnen. Vi är så sjukt bra tjejer!
Och nu väntar final nästa helg!

Efter matchen rörde jag och Isabelle oss hem till mig där vi stannade i några få minuter innan vi rörde oss till Allianshallen för att kika på FBC som drog hem en säker vinst. Därefter åkte vi ut till stallet och Isabelles häst som vi skulle mata och göra rent hos. Vi fixade hästen i rekordfart eftersom vi senare skulle ut. Så vi bilade förbi City gross för att shoppa godis till Isabelles syskon och sen hem till mig för att mumsa i oss lite kebab. Därefter fixade vi oss i ordning för utgång och en timme senare satt vi på O'learrys tillsammans med Pter Tobias och Oliver. der var verkligen jättetrevligt och när klockan närmade sig 12 rörde vi oss mot saluhallen. Var ett tag sen vi var där så vi hade sjukt kul, riktigt lyckad kväll!

Vaknade efter några ynka timmars sömn i natt och då var det dags för innebandy i Alsike. Tildas lag hade match och jag har blivit någon form av tränare för dom. Tjejerna var jätteduktiga men förlorade dock.. Därefter åkte vi direkt till Stenhagen där min egna match väntades och Alunda var motståndet. Dom var faktiskt över förväntan bra och vi åkte på torsk. Dock måste jag säga att det var riktigt jämt och det var synd att inte vi också kunde få in två bollar, vi förlorade alltså med 2-0..

Därefter, hem och duscha och vidare till Fyrishov där Sirius spelade, och det var ingen höjdarmatch och sirius förlorade åter igen, tyvärr.. Så nu sitter jag hemma i soffan och ska precis titta på Rädda Willy 2 med familjen och på bordet står ost och kex, mys!

Där var min helg, tack för mig!
PUSS & godnatt

23 oktober

Världens bästa vän!


00.50

Nu säger jag godnatt efter en jättemysig fredag, så sjukt tråkigt bara att gulliga Emil skulle åka ur idol, fan..

Men imorgon väntar semifinal i Upplandscupen, Vaksala-Östervåla, klockan 2 i Heby, be there!

21 oktober

Fredag, underbara fredag! Veckorna bara springer iväg och äntligen är det fredag igen. Och idag blir en riktig mysdag. Slutade skolan för några timmar sen och åkte hem och la mig i soffan, spelade the sims och lyssnade på radion. Sen ringde mamma och frågade om jag inte kunde göra en äppelpaj, oocg visst kunde jag de.
Så just nu står jag i köket med pajen i ungnen och väntar på att Peter ska komma hit så jag kan få äta lunch nån gång. Pankakor eller våfflor?

Senare ikväll kommer Emma hit och äter middag, Peter kanske också vill ha. Sen är det i allafall tänkt att vi tre ska kika på idol och lyxa till det med lite grönsaker, chips och dipp. Så kan ju inte bli fel? Kanske blir så att det dyker upp några ansikten till här också, vem vet.

Fredagsmys på hög nivå, me like!

16.09

Efter att ha suttit några timmar i skolan och faktiskt fått lite av projektarbetet gjort, tittat på gårdagens avsnitt av bonde söker fru och sen gjort ett arbete om batningsmetoder var det ganska skönt att komma hem och titta på en riktigt bra film. Fick med mig Emma hem som hade en lagom lång håltimme och vi drog på, Hur många lingon finns det i världen?

Och jag måste säga att det är en av de bästa filmer jag sätt, hade nämligen inte sett den förr. Men där att jag i soffan, både skratta och grät, underbara film!



Sitter nu och väntar på fotbollsträningen som börjar om två timmar efter de väntas det möte om framtiden, i hope?! Men innan de ska jag väl försöka få lite på svenskagrejen gjort som jag såg skulle vara inne imorgon, så here we go!

20 oktober

En två årig flicka blir överkörd av en bil, två gånger..
Chauffören smiter iväg och allt folk som går förbi bara struntar
i att flickan ligger där svårt skadad.. Det kommer en till bil och
kör över flickan ytterligare en gång.. Flera passerar utan att bry sig men
till sluta reagerar en kvinna med något som kallas hjärta som vissa
av oss människor har.. Flickan ligger nu på sjukhus hjärndöd
och i koma.. Om någon hade reagerat tidigare hade det ökat hennes chanser
att överleva.

http://video.se.msn.com/watch/video/videon-som-uppror-kina/1nkh8sexg?src=v5<img



Det här är bland det värsta jag sett, i hela mitt liv. Att folk ens har mage att göra något sån här kan jag inte förstå-. Att killen som kör över flickan blir straffad är väl självklart?! Men de som går förbi utan att ens reagera borde också blir straffade, dem kunde ha räddat flickans liv.

23.56

Att gå omkring en hel dag med gråten i halsen kan vara något av det jobbigaste som finns. Man vill så gärna släppa ut alla dessa tårar, men ändå vet man inte varför man vill gråta. Det är nog det jobbigaste av allt just nu, att jag inte vet varför. Jag vet inte varför jag vill gråta, jag vet inte varför jag känner mig så oerhört nere, jag vet inte varför jag inte har någon motivation till att göra något, jag vet inte varför det är så svårt att få ett leende på läpparna nu för tiden, jag vet inte varför jag är så less. Jag har ingen lust att gå till skolan, jag har ingen lust alls att träna innebandy, jag vill inte gå omkring hemma och göra ingenting och jag vill inte komma som en trasdocka till mina kompisar.. helst skulle jag bara ligga i min säng hela dagarna, men det funkar inte riktigt så.

Självklart finns det anledningar till att det blivit så här och innerst inne vet jag nog varför också, men jag vill inte veta varför, för jag orkar inte ta tag i det. Men jag måste.

Jag orkar kliva upp varje dag för att jag har så otroligt fina vänner och en familj som älskar mig, och jag lovar att bättra mig, för allas skull. Jag vet att jag inte är rolig just nu, så jag vill bli bättre och det ska jag. Jag ska hitta den gamla Emma igen, den glada, spralliga och energiska Emma jag vet finns där inne.

Imorgon är en ny dag.

18.33

GE MIG MOTIVATION!


15.28

Rebecca Wisselgren
jag älskar dig!

Jag älskar dig också hjärtat!

19 oktober

Tro det eller ej, men jag tittade på en hel Real madrid match igår, utan anledning egentligen. Och den var faktiskt riktigt bra, jag kanske ska fortsätta följa deras matcher?!!

Cristiano Ronaldo_Real Madrid_1

Idag händer det i allafall inte så speciellt mycket, började skolan för en halvtimme sen och slutar om inte allt för länge, har matte snart och sen r det slut för dagen. Ska möjligtvis röra mig iväg med Peter, han var shoppingsugen så vi får väl se.. annars väntar innebandyträning ikväll som jag inte alls är sugen på, fotbollen är så mycket roligare!


18 oktober

Det har regnat, exakt hela dagen och det får mig inte att må bättre. Jag är så less idag.. less på vädret, less på att det är tisdag, less på henne och less på honom. Men som vanlgt har jag en underbar vän som alltid får mig att må bättre och han heter Peter Strand, spenderade min eftermiddag där och funderar på att glida över till honom nu också, så jag blir lite glad.


22.32

Pluggat färdigt för idag, så nu får provet gå som det går.. Tycker ändå att jag har hyfsat bra koll. Har fortfarnade ont i halsen dock vilket suger, så jobbigt att ha ont i halsen, men måste ändå röra mig till skolan imorgon. Slutar dock runt 11 och sen är dagen helt ledig, men vet precis vad jag vill göra imorgon, så ska väl lyckas få det att inträffa!
PUSS & godnatt


16.41

Finns inget bättre än varmt te med honung och rostade mackor när man har ont i halsen, mums! Kan också rekommendera den här filmen, friends with benefits, riktigt bra faktiskt!


17 oktober



Stannade hemma från skolan eftersom när mamma väckte mig klockan 7 hade jag jätteont i halsen, så blev ingen innebandy i morse. Jag gick och la mig igen och sen väckte mamma mig strax före 11 då hon tyckte jag skulle ta febern.. på gränsen till feber och ont i halsen gjorde att jag fick stanna hemma idag, vilket innebär att det inte blir någon fotboll eller innebandy ikväll heller.

Ska väl utnyttja tiden till att plugga eftersom jag har prov imorgon, och sen får vi se om jag åker till fotobllsträningen och kikar lite!

16 oktober

Hade en jättejättetrevlig kväll igår som gick ut på ölspel och musiklyssnande + sjungande tillsammans med, ja häng med nu; Peter, Jonas, Buc, Emma, Marcus, Jim, Jocke, Rebecka, Isabelle, Adam och Robin! Men så småning om skulle de flesta röra sig mot krogen men eftersom jag hade samling 7 i morse så rörde jag mig hemmåt i sällskap med Adam och Robin, så vi fick oss en skön kvällspromenad. Och sen kunde inte kvällen slutat bättre!

Fick i allafall några timmars sömn i natt, men kan inte påstå att det var många, så var riktigt sliten när klockan ringde 06.20.. I allafall så hade vi samling på donken för gemensam frukost och det var ju sådär, trevligt men inte alls vad jag äter till frukost. Sen begav vi oss vidare till allianshallen där det väntades match mot Saga, och vi tog med oss en vinst på 6-5, borde vunnit med mycket mer, men vi får vara nöjda med en vinst!

Sitter just nu och pluggar religion vilket är jättetråkigt.. har precis läst 25 sidor judendom och då måste jag fortsätta läsa 20 sidor till om kristendom, kill me!


15 oktober

Sitter hos Peter och bloggar så förvänta er inget långt inlägg. Han kom till mig vid halv 1 i morse och där satt vi i flera timmar och hjälpte Tilda spela the sims på datan, hon hhade precis installerat det nämligen. Runt 5 begav vi oss till Gränby för att handla mat och godis såklart.. Precis ätit upp maten som faktiskt var riktigt god, nån slags pommes med chicken kebab, mums! Nu sitter vi bara och lyssnar på musik, dricker varssit glas champange och väntar på att folket ska komma hit och umgås, tror det blir en riktigt trevlig kväll.

Dock har jag samling klockan 7 imorgon, så blir väl inte allt för sent för min del..


23.36

Läs de här, rafflande kvartsfinal i  Gimo!

Just nu ska jag berätta för er att det ligger en riktigt nöjd tjej på golvet i vardagsrummet hemma hos mig, och det är jag! Kvällen kunde verkligen inte slutat bättre! Vi spelade ju Upplandscupen mot Gimo och kom hem för bara en liten stund sen med världens skönaste vinst i bakfickan, bra jobbat tjejer!

Gick till så att det var hyffsat jämt ändå och det var dom som fick in första målet. Men eftersom dom spelade 2 divisioner högre upp än oss hade vi två straffar på dom, så vi tog en precis innan halvtid. Jag fick äran, klev fram, målvakten räddade och jag sparkade själv in returen vilket var väldigt skönt! Därefter slutade andra halvleken mållös efter att vi skjutit vår andra straff i stolpen och matchen gick till förlängning. Även förlägningen blev mållös och nu blev man nervös på riktigt, straffar på G.. Så vi ställer upp med våra 5 straffskyttar varav jag är nummer tre för vårat lag. Så de sätter första vilket vi också gör på en straff av Jessica G, skönt! Därefter räddar underbart duktiga Klara i målet medan Filippa säkert kan sätta vår andra straff och vi går upp i ledning. Nummer tre skjuter dom u stolpen medan jag går fram och trycker in vår tredje straff, (2 av 2 idag så kan ju inte vara missnöjd). Därefter sätter dom sin fjärde straff vilket Rebecca gör för oss också och därmed vad matchen avgjord. Så otroligt härligt att se att vi kan gå in och vinna sånna här matcher, så viktigt. Och jag måste säga att vi är riktigt bra tjejer, love you all!

14 oktober

Sitter i skolan och gör ingenting.. Kom till skolan för en halvtimme sen och läser på skärmen att våran lärare är borta vilket innebär att första lektionen är inställd. Men det sitter ju en del klassisar kvar så vi har det ju trevligt här på korridorsgolvet!

Det är i allafall fredag idag och jag slutar skolan om drygt en timme, så värd dag. Efter de ska jag nog ner till stan och äta lunch med Peter, så småning om, och ikväll vankas det match i Gimo, så sjukt taggad, tror det kommer bli bra!

Kvartsfinal i Upplandscupen, Vaksala-Gimo, 19.00 i Gimo! Komsikomsi..

22.13

Ligger i sängen just nu och känner mig allmänt glad, hur skönt är inte de? Känns som att det var ett tag sen.. Kanske är det för att fotbollsträningen gick väldigt bra, imorgon är det fredag, imorgon spelar vi även fotbollsmatch, jag slutar klockan 10 imorgon, jag har lyckats gå och lägga mig i tid och jag har lyckats sälja över förväntan många new bodypaket, så ikväll har varit en riktigt lyckad kväll, skönt!
Har nu kollat klart på robinsson och tänkte därför sova en sväng nu.
PUSS & godnatt

13 oktober

Då var det torsdag igen, vilket innebär snart helg, skönt! Hade dock prov i morse vilket var mindre skönt, fast jag tror att det gick rätt okej i allfall. Efter de hade vi håltimme i två timmar och nu sitter jag i aulan och gäspar. Det är verkligen inte jättekul att sitta och lyssna på Michelle i två timmar som babblar om superkompensation, fystester, att äta rätt och så vidare, känns som jag hört de förr..

Så jag sitter iställer här och funderar lite på när vi ska ta tag i vårat projektarbete. För idag när vi tänkte börja sätta upp lite frågeställningar insåg vi att ingen av oss hade loggboken med sig, så de fick vi skjuta upp. Har jag ens berättat vad vårat projektarbete ska gå ut på?
Jag och Ellinore ska i allafall bege oss upp till de norra delarna av Sverige och besöka våra kära samer. Som det ser ut nu ska vi åka upp till Jokkmokk, men datumet är inte bestämt än. Väl där ska vi intervjua några samer, se hur de lever och hur deras fritid ser ut. Vi hoppas också såklart på att få träffa lite renar och se hur renskötseln går till, så om det är blir i verk ska det bli riktigt intressant!


23.10

Äntligen hade skolbilderna kommit till min dator av alla 21 bilder jag fick hem så får ni se några här, ganska nöjd ändå!





14.16

Pluggpluggplugg, men sitter faktiskt och lyssnar på ett maraton av Queen låtar samtidigt, underskattad musik faktiskt!


12 oktober

Vi har ett landslag? Vet att jag är lite efter, borde väl skrivit ett carzy inlägg igår men då var jag alldeles för upptagen med någonting annat. Böjade i allafall med att jag och Peter begav oss till Kvantum för att köpa godis, man kan ju inte låta bli när priset är 3,90! Så vi köpte en rejäl påse och sen åkte vi hem till Peter för att se matchen. Och för alla er som såg den vet ju vad jag menar när jag säger att Sverige var så sjukt bra igår, 3-2 mot Holland var ju det sista jag väntat mig, och vem vet, Zlatan kanske borde forsätta på sidan, eller?
Och jag skulle ju inte tacka nej till Kim Källströms vänsterfot ibland, snyggaste målet på länge!



Sitter just nu i skolan i allafall och började för en kvart sen. Försov mig också eftersom pappa inte kom in och väckte mig.. Så vaknade för 40 minuter sen vilket blev lite kaos. Men nu är jag i allafall här och har en och en halv lektion kvar bara, så slutar kring halv 1, skönt! Dock väntaas massa plugg efter de..

16.05

Rastlösrastlösrastlös.. Enda lediga dagen på hela veckan och jag sitter hemma och pluggar, hur värdelöst är inte de? Men har blivit så sjukt rastlös nu, tittar istället lite på tv, spelar wordfued och tittar in på facebook varannan minut istället för att plugga, så jag gör ju ingen nytta alls.. Hjälp mig någon?

11 oktober

När man vaknar på morgonen och får se de här meddelandet i sin inkorg kan man bara le. Det är sånt här som får mig att må bra just nu, och jag älskar att du vet vad jag behöver höra, Peter Strand, världens bästa.

"Det tar inte en dag, det tar inte två dagar, det tar inte ens en vecka, men det blir bättre! :):) Idag är en ny dag det är dags för nya tag! Glöm gårdagen och det förflutna för idag ska du ha det så otroligt kul! Spelar ingen roll om det är snöstorm eller solsken hitta det roliga i allt idag och skit i allt negativt, du ska det bäst idag för du förtjänar absolut inget mindre! Hakuna Matata Emma Johansson, du är bäst vännen! ;)."


23.47

Det är mycket som är jobbigt just nu,


Tränat klart för dagen, både innebandy och fotboll och tänkte nu sova faktiskt. Ska bli hur skönt som helst eftersom min säng är alldeles nybäddad! Orkar inte skriva så mycket mer, men ni kan ju lägga till 3mmmsan på wordfued om ni känner för de, brukar vara min sysselsättning innan jag somnar..
PUSS & godnatt


10 oktober

Precis börjat skolan efter att ha haft innebandy tidigt i morse. Hamnade sen i soffan och sov två timmar, hur skönt som helst. Har svenska nu och jag och Ellinore var så pratglada idag att vi bad om ett grupprum där vi nu sitter och pratar om helgens händelse, killar och så vidare, riktigt skön svenskalektion! Efter de tänkte vi gå och kika på gymnastiklektionen eftersom Ellinore inte ska vara med och jag inte orkar åka hem..

Och ni vet vad jag tycker om måndagar, usch! Det är en sån där hetsig dag där allt händer med lite för korta mellanrum. Slutar skolan klockan 5, har fotbollsträning klockan 6 och innebandyträning halv 9.. Kommer inte hem förens vid halv 11 och då brukar jag somna sent också, vilket jag inte behöver just nu, eftersom jag har alldeles för många timmar att sova igen efter helgen!

Suck på måndagar!


18.36

Juste jag glömde berätta. Jag hade ju faktiskt innebandymatch i morse, eller ja klockan 12, mot björklinge. Ganska jämt skulle jag väl påstå att det va, även fast vi var det bättre laget. Och därför tog vi också hem 3 poäng och en vinst på 3-2, riktigt skönt! En assist fick jag också så vi får väl se om jag klättrar någe i skytteligan.. haha!


9 oktober

Jag lovade massa bilder från gårdagen idag, eller hur? Och ja jag tog med mig kameran, men nej jag knäppte inte en enda biil, stabilt.. Så därför tänker jag sno lite bilder som Rebecca la upp på facebook nyss!
Kan för övrigt säga att kvällen var hur bra som helst, och den innehöll verkligen det mesta. Allt från nomineringar, dans, god mat, fina vänner, tipsprommenader, ett dopp i vattnet med kläderna på (ofrivilligt), korv i klubbhuset, allsång och allmänt mycket mys! Det var faktiskt riktigt kul och på allt de här så kunde kvällen faktiskt inte slutat bättre sen heller.










8 oktober

Blir ett snabbt inlägg nu för har lite bråttom, ska vara klar om en kvart. Avslutningsfest som börjar klockan 3 idag. vilket vill säga är vårat förkrök för årsfesten som går av stapeln ikväll. Och eftersom tjejen i vårt lag som skulle ha förkröket hemma hos sig har blivit magsjuk fick vi styra om snabbt och ska därför befinna oss i Helenas lägenhet. så jag och Rebecca var och handlade i morse massa snacks och sen får kvällen bli som den blir, tror i vilket fall som helst att det kommer bli bra, Årsfesten brukar inte bli något annat! Så jag är riktigt taggad för ikväll, och har nog inte tid att skriva nå mer..

Ska försöka ta med mig kameran också så ni kan få se massa goa bilder imorgon,
PUSS

00.30

Ser att klockan börjar bli mycket och det är dags att krypa ner i sängen, efter att jag har duschat. Men tänkte lite snabt berätta om vad jag faktiskt gjorde idag, känns som jag hunnit med en del.

Började med att jag skjutsade ner isabelle på stan vid 11 då hon skulle jobba och fick istället med mig Emma hem. Vi slog oss ner i soffan och så kom världens regnskur.. så vi sa, varför ine göra lie våfflor och slänga sig ner i soffan framför en film? Så det var vad vi gjorde, och vi hade det riktigt mysigt. Efter hade himlen spruckit upp så vi rörde oss mot Gränby för att fördriva lite tid. Därefter åkte vi hem till min soffa igen där vi pratade av oss något rejält vilket var behövligt. Och det är det bästa med dig, vi kan prata om precis allt, när som helst!

När Emma sen åkte hem för att äta var det dags för lite fredagsmat med familjen innan jag skulle ner på stan och hämta Isabelle som slutade jobba klockan 7. Vi åkte sen till Gränby för att shoppa lite frukt och glass på ICA och tro mig när jag säger att vu lyckades med världens godaste fruktsallad. Så det var vad vi satt och smaskade på framför idol på tvn, och hur bra är det inte att Emil fortfarande är kvar? Även fast han kanske inte var jättebra idag så är han ju min lilla favorit, så hejja Emil.
Tillsist begav vi oss till Peter för att hälsa på, där även Tobias, Bucaro, Jonas och Chrissan befann sig, så det var en trevlig avslutning på min fredagskväll.

Ska nu hoppa in i duschen och sen sova fem kvart i timmen, för om jag ´känner mig själv rätt kommer morgondagen bli en väldigt lång dag, partyparty!
PUSS & godnatt

7 oktober

Hur värt är det att jag sitter i skolan när vi har bara en lektion, och den är 40 minuter lång? Men bor man nära skolan är det ju bara att åka dit, säger mamma, så här sitter jag.. Slutar i allafall 09.10 och har en hel fredag att spendera idag, ska nog träffa Emma en stund och senare ikväll ska jag nog träffa Isabelle, ska nog hinna med att träffa Peter en sund också om jag hinner, men det visar sig!

23.09




Nu är jag blondblondblond, fyllde i utväxten skapligt bra idag så det var skönt! Dock är inte bilden som jag la upp därifrån, för den är tagen innan jag slingade det.

Ligger just nu i sängen och ska väl sova ganska snart, lite wordfeud först bara.. det är en ganska bra sysselsättning ibland. Så ni kan ju lägga till: 3mmmsan om ni känner för de!
PUSS & godnatt

12.59

Den här låten skulle jag lätt kunna ha på mitt bröllop,

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.

Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas vår kärlek varsamhet, är det vackraste jag vet.

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen lyser klart över skog och mark så underbart.
Jag ligger här brevid och jag känner hur du andas
att älskas utav dig är det vackraste för mig,

stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
stunder av lycka, att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas, vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Du ligger här brevid och jag känner hur du andas,
att älskas utav dig är det vackraste för mig.

6 oktober

Sitter i skolan lite för tidigt, värdelöst.. Hade nämligen tid på ungdomsmottagningen för att få nya ppiller, så åkte direkt därifrån hit, och nu börjar vi inte för ens om en kvart. Så jag lär ju få sitta här ensam en stund till. Men kan ju passa på att berätta hur min dag ser ut, den är ganska händelserik faktiskt.
Först naturkunskap och sen en håltimme på ca 2 timmar.. därefter har vi idrottsmentor i två timmar och sen slutar jag skolan för dagen, runt halv 3 eller nått liknande. Senare är det dags för småkillarnas avslutningsträning, innan vi går in och spelar inomhus, så därför är det föräldrarmatch och fika ikväll, tror det kommer bli kul. Efter de ska jag tydligen iväg på möte med Rebecca och nån snubbe som är lite småfryg, har dock ingen aning om varför vi ska ha möte med han.. suck! Och till sist ska jag hem till Rebecca för att färga håret, nu ska det bli ordentligt ljust samtidigt som Rebecca ska färga sitt mörkare. Vi skulle samtidigt passa på att göra klart "alla som ha/jag har aldrig" inför årsfesten, som ska vara den så kallade underhållningen, så vi får väl se hur de blir. Men jag tror att det kan bli en bra dag, igen!

Och nu fick jag sällskap av Mathias och Mathias också, så hörs sen!

Söta..

23.24

Hemma efter en kanonkväll. Vi spelade som sagt upplandscupen mot Fanna som kom trea i division 3, alltså en division högre upp än oss. Men vi åkte dit med ritkgt starkt lag, och spelar man så bra som vi faktiskt gjorde idag, ja då åker man hem med vinst också! Vi vann matchen med 4-0, hur skönt som helst, och spelar därmed kvartsfinal om en och en halv vecka, hur kul som helst!
Vi rullade in 3 mål på mindre än 10 minuter i andra halvlek och Fanna hamnade helt ur balans. Och eftersom vi spelar (spelade) i en division lägre ner hade vi en straff på Fanna som jag tydligen skulle lägga, och det var ju kul att få den äran.  Så med lite mindre än 15 minuter kvar skriver våra tränare, straff! Så det var bara att kliva fram, sjukt nervös var jag faktiskt, alltid pinsamt att missa en straff eftersom alla ögon som finns i närheten riktas mot än.. Men det gick som tur bra, jag sparkade in den i mål och därmed en vinst på 4-0, så underbart, härligt tjejer, bra Vaksala!
Dock måste jag få gnälla lite då jag ligger i min säng med en oskön fläskläpp. Fick bollen stenhårt i ansiktet så utöver fläskläppen har även strängen som sitter ovanför framtänderna på insidan av överläppen gått av, och jag kan ju inte påstå att det är jätteskönt..

Filippa, lite för bra!


Men nu är det sovdags, upp tidigt imorgon..
PUSS & godnatt


5 oktober

Idag känns faktiskt som en bra dag! Hade sovmorgon i morse och började inte förens 10.40 så det var skönt, hade bara en lektion också. Efter de begav jag mig till Gränby för att lämna tillbaka en tröja, köpa lite smink och sen handla lite matvaror. Åkte därefter till solariet, är ju tvungen att bättra på brännan lite nu, år ju årstfest på lördag och med klänningen på känns det skönt att vara lite brun under den, så det kändes nödvändigt. Sen begav jag mig hem för att baka lite kakor till smågrabbarnas avslutningsträning imorgon, snällt av mig va?
Nu ska jag spendera lite tid hemma med att göra ingenting, eller jo bre glasyr på kakorna är typ vad jag ska göra.. sen vänta på middag och efter de vankas det fotbollsmatch! Ska bli sjukt kul att lira lite match, känns som det var ett tag sen. Vi ska nämligen spela Upplandscupen och det visade sig att matchen ikväll är åttondellsfinal, så skulle ju vara kul om vi vann och fick spela kvartsfinal senare! Enda jobbiga är väl att matchen spelas halv 8 i Enköping, så är ju inte hemma jättetidigt ikväll, men det ska bli kul, heja vaksala!


21.54

Roadtrip med Peter till Stockholm där vi besökte Naturhistoriska riksmuseet, därefter blev det kinamat, hur bra dag som helst!
077
080
086
087
088
097
098
094
090
083
078
092

Världens bästa vän!

to cool for school, but im here anywayzzz

Chachaaaaaaaaaaa, bloggishzzz! :'D<3
sitter i skolan på håltimme, som vanligt..... ehehehehe. spöar emma på wordfeud såååååå hårt!!
hörsdå / erik

10.19



Sitter på naturlektionen och våran lärare frågar: Vilken dag är det idag? Tisdag svarar vi och hon säger, "Bra klassen, då ska ni få varsinn kanelbulle!
Hembakta och hur goda som helst, och hur gullig är inte hon? Som lite extra på de säger hon också, jag är inte här på fredag, så ni har ingen lektion, vilket innebär att jag slutar 09.10 på fredag, underbart! Den här naturkunskapslektionen gjorde precis min dag.

4 oktober

Titta vad jag hittade (eller Rebecca hade länkat de på våran hemsida), men hur söta är dom inte - vaksalas p-04?

http://www.sportwire.se/uppland/uppsala/fotboll/video/bra-chanser-av-vaksala-p-04

23.08

Finns inget roligare!

3 oktober

Jobbigt med måndag, tror jag sagt det förut.. men jag tycker inte om måndagar. Ingen sovmorgon, alldeles för måna håltimmar, slutar för sent i skolan, dubbla träningar ikväll och hemma för sent, vad finns det för bra med de?

För att göra mig själv lite gladare tänkte jag åka och lägga mig i solariet på nästa håltimme, vilket är om 20 minuter, så det får göra min dag!

2 oktober

Usch vilken dåligt uppdatering jag har just nu, men den här helgen har faktiskt varit fullbokad!

Fredag: Okej i fredags var det inte fullbokat, då var jag ledig från skolan eftersom det var studiedag. Sov lite extra länge och när jag vaknade kände jag att det var dags för att storstäda, så det var vad jag gjorde. Därefter åkte jag med familjen till IKEA, inte för att jag planerat att köpa något, men kom hem med 3 nya kuddar, och dom gör min säng just nu! Begav mig sen till Peter för att hänga lite, blev kvar till middag och fixade vi grönsaker och dipp innan vi satte oss i soffan för att kika idol, och jaaaaaa Emil är vidare!

Lördag: Igår var det fotboll, verkligen hela dagen! Började med samling kvart över sju vid klubbhuset då våra smågrabbar skulle spela Parkcupen. Dom skötte sig faktiskt riktigt bra, och vi ick hem med en vinst och två förluster.. tror det är dags för grabbarna att växa till sig lite. De hade i allafall spelat klart sin match vid halv 12 och då rörde jag mig hemmåt för att byta om. Jag och Rebecca skulle nämligen åka med några grabbar och kolla på vårat herrlag när de spelade sin sista ff match igår, förlust dock, men samtidigt fick de veta att de går upp en division, från 6an till 5an så STORT grattis till dom! Därefter åkte jag hem och åt lite mat och sen rörde jag mig till Rebecca för att fixa mig. Ryktet gick nämligen om att herrlaget skulle ha segerfest i klubbhuset, och vi var inbjudna. Så vid 9 var vi i klubbhuset där det var många glada "herrar" och ett bra drag. Det var jättetrevligt tills alla fick för sig att åka med olika bussar åt olika håll, och i samma veva försvann mina vantar ner på stan. Så jag och några till tog bussen ner och tänka sig att där var mina vantar också. Det blev dock en kort visit på stan så en halvtimme senare satt jag, Tobias och Robin på bussen på väg hem igen, värd resa..

Våra söta p-04!


Vårat charmiga herrlag firar div.5!



Love you,


Söndag: Så var det dagens händelser, har verkligen inte gjort mycket annat än att döma fotboll i parkcupen idag, sp kom precis hem med ett antal kronor rikare. Ska strax äta mat och sen blir det duschen, så otroligt ruggig sen jag varit ute mellan 8 och 5 idag, så det lär bli en lugn kväll ikväll också!


RSS 2.0