KÖRKORT



Heeejs!
Jag vet att uppdateringen har varit kass nu de senaste dagarna men jag har en riktigt bra anledning till de. För tro det eller ej, så har jag faktiskt skaffat mig ett körkort, och det är hur nice som helst!

Det var så att jag skulle skriva teori och ha uppkörning i tisdags. Jag började med teorin och den gick åt helvette, fick 51 och man måste ju ha 52 för att bli godkänd. Uppkörningen gick istället felfri och jag var klart godkänd på den, ganska soft! Men jag ville ha de där körkortet så jag och mamma bokade en tid i Stockholm på onsdagen för ett teoriprov till och tro det eller ej så kuggade jag på de också .. då var jag inte glad och tyckte jättesynd om mamma som offrat tid att följa med till stockholm. Kändes sjukt bra när jag skulle trycka på visa resultat, men jag kände tydlgen fel. Istället bokade vi en ny tid till idag (torsdag) och jag åkte hem för att läsa boken än en gång. Så 400 sidor på en eftermiddag och kväll är inte illa pinkat skulle jag säga ..

Så i morse åkte jag, Isabelle och Peter till Stockholm igen, eftersom det är så lång väntetid i Uppsala .. Mamma och pappa kunde inte följa med idag så jag valde min allra bästa vänner. Idag var jag sjukt nervös, mina armar skakade när jag skulle gå in i salen .. väl inne kändes det ganska okej och jag tyckte att frågorna gick bra. Men när man ska trycka på avsluta provet slår hjärtat stenhårt. Denna gång visade resultatet 56 vilket innebar godkänd och jag hade nu mitt körkort! FINALLY

Så idag har jag jag skjutsat människor och kört mig själv till träningen i Stenhagen, så himla glad tjej. Det är en enorm lättnad och istället för att säga: "Mamma ska vi ut och övningsköra?" kan jag säga: "Mamma, jag tar bilen idag!" haha så sjuuuukt underbart!

Men nu ska jag sova, innebandy imorrn och jag ska ju plocka upp Mackan och Wille på vägen, haha
PUSS & godnatt

1 dag



Heeejs!
Jättenervös tjej nu, inte låångt kvar du tills det smäller. Rättare sagt bara en dag kvar, hjäääälp! Jag hoppas dock att det kommer gå galant, men det lär ju visa sig.

Idag händer det inte allt för mycket, ska köra bil med pappa och sen ska jag göra lite slutprov på datan tror jag. Ikväll hände ringenting alls för vi hade ingen träning ikväll, så blir väl antagligen soffan kanske. Men nu väntar pappsen och bilen ..
PUSS

hanna 18

Bilder från fredag, Hannas partaj!








söndag


Hunkiga tjejer, Mattan, Hanna och sen Sigge som vi träffade senare på kvällen!

Heejs!
Känner på mig att de här kommer blir ett riktigt långt inlägg .. blev lite stressigt efter matchen igår så hann inte skriv något. Men matchen var i allafall jätterolig att spela trots att vi förlorade med 4-2. Vi spelade sjuukt bra och hade dubblet så många målchanser som Västerås och ändå förlorade vi. Vi satte inte alla målchanser på mål om man säger så, men vi spelade riktigt bra, sjukt kul att se och därför tycker jag att det kändes som att vi vann, haha! Min rygg fungerade faktiskt helt okej, började inte känna något förns i 75 minuten och då bad jag om att få kliva av. Då hade jag sjukligt ont och har det fortfarande, men det var det värt!

Efter matchen åke jag hem, duschade och gjorde mig i ordning för sen kom Hanna och Matilda hit, det vankades utgång. Vi satt hos mig och tog det rikrigt lugnt, snackade i massor och hade det hur mysigt som helst. Sen skulle vi vidare till "Orange" som kan ha varit den sämsta krog jag varit på. Vi hade hört att det skulle vara skönt där ikväll eftersom det skulle hållas ett event där, men icke, det sög. Hur litet som helst och jättestelt dansgolv så de namnet stryker vi från listan! Annars hade jag jättekul med Mattan och Hanna och vi träffade även massa kända folk där så det var mysigt.

Inatt ställde man om klockan till sommartid vilket är underbart, snart sommar .. haha. Men på grund av de så stängde ju krogarna klockan 2 osm egentligen blev klockan 3 så natten gick riktigt snabbt. Gick till bussen runt tre och bussen skulle inte gå förns om en halvtimme, så jag gick till Peter, Jonas och Tobbe som satt och åt kebab. Haha dom är verkligen hur goa som helst, och extra sköna sådär på naten efter några öl. Tillslut fick jag med mig grabbarna till bussen och hemfärden kunde startas. Skönt att komma hem då jag höll på att frysa sönder, så tog en dusch och hoppade i säng och somnade på 2 minuter!

Idag är det söndag och jag har faktiskt inte så många planer för dagen. Tänkte köra massa bil med pappa och sen antagligen sätta mig och plugga körteori, det är ju dags snart, nervös! Senare ikväll ska jag eventuellt kika på fotbollsmatch med Tobbe, Jonas och Peter, beroende på hur kallt det är ikväll .. annars blir jag antagligen en soffpotatis.

Men nu väntar körboken och bilen!
PUSS

gameday

Heeejs!
Uppe med tuppen i morse och dömde lite, skönt med ökning i kassan .. Sen körde jag och mamma bil i nästan en och en halv timme och det gick jättebra, skönt!
Dags för fotbollsmatch snart, samling om mindre än en timme och det ska bli skönt att få springa av sig lite. Hoppas på att ryggen hållerför 90 minuter, annarsblir jag riktigt less. Har inte haft så ont under dagen och har faktiskt kunnat böja mig frammåt utan grimarser så det måste vara ett gott tecken.
BK 30 - Vaksala, klockan 17.00 på Årsta IP, kan jag rekommendera!

Förhoppningsvis blir det utgång ikväll också, men nu ska jag fixa till mig lite ..
PUSS

segebaden



Kör Hanna, kööör!

Heeeeeeejs!
Har precis kommit hem från Hannas 18 års fest som var hur skön som helst. Vi var ca 15 tjejer som för det mesta bara sjöng, dansade och hade hur kul som helst. Det bästa av allt var att hanna blev huuur glad som helst för sin present, en dövacker klänning från HM och en ödlering, gullhanna! Jag var dock nykter ikväll eftersom jag har match imorrn, men imorgon efter matchen då kör vi på riktigt!
Hoppas också på att kunna lägga upp lite fler bilder sen från ikväll när Lisa lagt in dom på facebook, så jag kan tjuva dom .. haha

Haft en superkväll och ser faktiskt fram emot morgondagen, döma, match, utgång!
PUSS & godnatt

fredag

Heejs!
Äntligen fredag och har precis kommit till skolan .. Var hos naprapaten i morse och haltar nu fram som en gamal anka! Men han sa i allafall att det var påväg åt rätt håll nu så hoppas bli bra snart!
Sitter just nu på engelskalektion och duskuterar efterrätter med Mattias, Mathias och Philip .. duktiga vi när inte Kerran är här .. tänkte glida till bibblan nu för klassrummet är värdelöst!

Ikväll ska jag till Segebaden som snart fyller 18, mer information om de senare va ..
PUSS

natti

Heejs!
Har precis pluggat massa körteori, två timmar i sträck. Innan de hade jag fotbollsträning och det gick väl helt okej. Ryggen höll i en timme i allafall och ska ju till naprapaten imorgon, så hoppas att han säger: "Emma nu är du snart bra!"

Men nu svider mina ögon så tänker avnjuta min sovmorgon imorrn som aldrig finns där annars, sweeet!
PUSS & godnatt

HAHA

Hahaha, skönt att glida in på facebook så har en av killarna från halkkörningen skrivit:

Hampus Wendin
Är påväg till gillinge med viktor nu. Dryga brudar bakom oss som prata bilkörning hela tiden. Dom verkar ju lite dumma i huvet! Hahehöhitss


Dessa brudar som verkade så dumma i huvudet råkade ju såklart vara jag och Josefin, haha kul kille! Roligast av allt var att han sen la till oss som vänner, vi var antagligen inte så dumma i huvudet som han trodde ..
PUSS


nöjd tjej


På bilden längst upp till höger, där åkte vi!

Heejs!
Kom hem för en stund sen, runt halv 7 typ och har faktiskt haft det hur bra som helst. Till en början var jag hur nervös som helst .. men det mesta släppte när jag insåg att Josse, Josefin Strömkvist, skulle åka med samma buss och göra samma sak som jag. Överlycklig blev jag och vi kunde inte vara tysta i en sekund på bussen dit, så nervösa var vi, haha
Vi var ca 22 stycken som åkte dit och när vi kom fram skulle vå dela in oss i grupper. Vi hamnade med en råskön ledare, dock lite udda och sen tillsammans med 6 grabbar. Vi hade genomgång och sen fick vi köra bil samtidigt som ledaren gav oss instruktioner via en "walkie tolkie" som jag kallar hokie tokie, och tro mig det fick jag höra hela dagen .. Sen skulle vi bromsa på asfalt, i halka och väja för en "älg" i halt väglag, vilket inprincip var omöjligt. Jag och Josse var hur diktiga som helst och vi hade superkul. Senare fick vi känna på att krocka, hamna i ett dike och sladda med bilen, skojsigt!

Nu sitter jag framför tvn men borde gå och duscha för att sedan plugga körteori, men vi får väl se hur det blir med de. Rågladtjej i allafall för jag blev ju godkänd idag. Och som Martin sa, hade jag inte blivit godkänd hade jag varit kass .. haha
PUSS

onsdag

Heejs!
Inget inlägg igårkväll för jag kom hem lite för sent .. men min kväll var hur bra som helst!

Sitter nu på spanskalektion och gör inte allt för mycket faktiskt, har snart geografilektion och efter de ska jag göra risk tvåan. Tro det eller ej så är jag faktiskt lite nervös. Det ska sladdas och bromsas i halka men förhoppningsvis kommer det väl gå bra, har hört att det är inprincip omöjligt att kugga på det så skulle väl vara ett under om jag lyckades med de .. men önska mig lycka till.
Inte långt kvar tills jag ska köra upp heller, det närmar sig med stormsteg och det är något jag är sjuuuuukt nervös för .. men det är ett senare problem för tillfället.

I tell you later about it,
PUSS

älska vädret


Solbrillorna på!

Heejs!
Är inte vädret underbart idag? Jo helt otroligt och solbrillorna åkte på imorse. Det bästa av allt var att vi fick sluta 2 timmar tidigare såå när jag och Mackan cyklade hem påpekade vi minsta lilla vårtecken, gu så lyckliga vi va, nästan barnsligt lyckliga, haha! Men det får man vara när våren närmar sig.

Sitter faktiskt och knepar på ett CV, duktiga jag hade tänkt mig leta efter ett jobb, eller rättare sagt tyckr mamma att det är dags .. Ska snart åka iväg till IP och träna smågrabbarna och efter de tänkte jag nog kika på min egen fotbollsträning eftersom jag inte får spela ..
Men nu ska jag nog skriva klart mitt CV!
PUDD

Hanna



Jag vill bara berätta hur mycket jag älskar dig, fina fina syster!

skön kväll


MUMS

Heejs!
Efter att mamma bjussat på våfflor tyckte pappa att vi skulle ut och köra lite bil, så fick inte mycket gjort på min historiauppsats eftersom jag senare hamnade hemma hos en gullig vän och tittade på film. Kom hem vid 11 och tog en snabbis i duschen .. Nu ligger jag istället i min säng och har precis skrivit klart uppsatsen, den ska in imorrn bitti, så duktiga jag är klar!

Men nu måste jag få lite sömn också ..
PUSS & godnatt


måndag

Heejs!
Världens skönaste sovmorgon i morse och världens ovärdaste dag i skolan idag. Jag avskyr måndagar för vi har bara två lektioner, ja det är jätteskönt men känns så sjukt ovärt ..
Slutade tjugo över 1, nice, och efter de hade jag duppelpass i körlektion. Det gick rätt bra, pappa åkte med idag. Hade en miss, men annars tyckte de att jag var duktig. Är inte alls långt kvar nu, helt galet nervös redan vilket är jättejobbigt. Har halkbanan på onsdag, lite spännande faktiskt!

Ska försöka göra klart en historiauppsats nu som ska in imorrn, lyckat ..
PUSS


sovmorgon

Det enda positiva med att jag är skadad och inte får träna på 10 dagar är att jag har sovmorgon de dagarna vi har innebandy i skolan, vilket är imorgon! SWEEET
PUSS & godnatt


helg

Heejs!
Gårdagen spenderades med Rebecca hemma hos Adam, Jacob boch Filip. Det var faktiskt riktigt trevligt, kom massa annat folk senare då det började likna en fest. Tillslut drog de flesta då securitas kom, haha .. så då satte jag och grabbarn på en film.

Vaknade i morse av att det var jättevamt i mitt rum, vilket är ett bra tecken på sol och vår. Så jag klev upp och såg att jag skulle hinna till andra halvlek, Vaksala - Brynäs. Kanonväder för fotboll så var jätteskönt att sitta och titta på. Nu ska jag snart röra mig mot Gottsunda då vi har vår sista seriematch, jag ska inte vara med (ryggen) men jag tänkte ta del i allafall.

Ikväll vet jag inte alls vad som händer, men nått dyker väl upp.
PUSS


ont

Heejs!
Vaknade i morse av att klockan ringde kvart över 7, skulle upp och döma i snön .. som tur var va det sol och ganska varmt ute så det var skönt. Sen åkte jag till allians och kollade lite innebandy med Rebecca och sen rörde vi oss vidare mot ip för att kika på herrarna, duktiga Tobbisen gjorde två mål. Sen hade vi egen match i Upplandscupen mot Skuttunge och det gick åt helvette rent ut sagt .. vi förlorade med 2-0 och vi spelade faktiskt inte ens bra!

Har precis duschat och sitter hamm i soffan och tycker synd om mig själv .. skadan i ryggen gör sjukt ont nu så det blir antagligen ingen träning på hela nästa vecka + att jag skadade mitt knä i början av matchen. Dumt nog fortsatte jag spela hela matchen så sitter nu hemma med ett svullet och blått knä, aj!

Väntar på thaimat, mums & sen är kvällen öppen för förslag, har inget speciellt planerat!
PUSS

hockey

Heeejs!
Skulle nästan kunna tro att hockey är mitt nya intresse, i allafall live. Grabbarna var riktigt duktiga, trots en förlust och jag var helst såld. Min framtida pojke ska helt klart lira hockey, kanske!
Hade alltså en jättemysig kväll med Emma och Ellinore som började på Dragon Palace, mums .. och som sen avslutades i ishallen!
PUSS & godnatt

bra fredag


Kul i skolan ..

Heeejs!
Sitter på engelskalektion och har jättetråkigt faktiskt och i morse missade jag innebandyträningen eftersom jag var till napraptaten klockan 9 och kollade upp min rygg. Jag har tydligen en nerv i kläm som svullnat upp och blivit inflamerad så nu ska jag äta 4 tabltter om dagen i 5 dagar som ska lindra svullnaden. Sen får jag inte träna innebandy på en hel vecka så missar matchen på söndag .. och jag får bara spela en fotbollsmatch i helgen, och vi har 2, så det sög. Men om jag blir bra av det så är det värt!

Senare idag ska jag kolla på hockey, för första gången i mitt liv, i allafall live. Det ska faktiskt blir riktigt kul. De kvalar mot ett lag ovanifrån för att ta sig upp i högsta serien i landet om jag inte minns helt fel.
Innan de hade jag Emma och Ellinore tänkt att käka mat, MUMS.

Och att Ellinores träning var inställd ikväll förgyllde min dag!
PUSS

bedtime

Heejs!
Har precis krypit ner under täcket efter en kväll med intervaller, fotboll och innebandy .. helst slut i kropp och huvud så ska bli så otroligt skönt att sova.

Och imorgon kommer bli en asbra dag, tro mig!
PUSS & godnatt


torsdag

Heejs!
Har precis kommit hem från skolan, vi fick sluta en timme tidigare idag vilket var jätteskönt. Nu ska jag ut och köra bil med pappa och sen är det en sån där stressig kväll igen. Fotboll först och sen innebandy i Stenhagen en halvtimme senare .. hejaheja.
Så därför hörs vi sen!
PUSS

bra kväll

Heejs!
Har precis kommit hem, duschat och lagt mig i sängen och tänkte att jag kan väl berätta vad jag gjorde en ledig onsdagskäll som denna. Jag åt jättegod thaimat, duktiga mamma! Sen var jag och pappa ute och körde bil i över en timme, vi parkerade på alla möjliga sätt, körde stan, landsväg, vänstersvängar, motorväg och massa annat och allting kändes jättebra, positit verkligen, snart dags! Sen åkte jag til klubbhuset och träffade Peter, min älskade bästa vän! Vi åkte hem till han, lyssnade på musik, lirade chicago, spelade kategorier och åt polly .. typisk Emma och Peterkväll, lite för bra!

Men nu tänkt ejag ta och sova några timmar.
PUSS & godnatt


godmorgon


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Heeejs!
Sitter på spanskalektion med William Bucaro som fyller 18 idag, jättemycket grattis till honom såklart! Annars ganska lugn dag i skolan idag, hoppas jag. Ser dock inte fram emot psykologiprovet i eftermiddag .. det får gå som det går helt enkelt.
Efter skolan idag är jag ledig från träningar, för första gången på evigheter, hur skööööönt som helst! Ska nog plugga körteori .. och sen ska jag förhoppningsvis träffa Peter, ohja!
See you later!
PUSS

stressigt


Fotbollsläger för nått år sen!

Heeejs!
Oj vad jag inte har hunnit blogga nånting idag, för det har hänt massor i mitt liv idag. Först fick vi tillbaka matteprovet i skolan vilket jag trodde skulle bli en katastof. När vi gick igenom de trodde jag att jag skulle ha fel på allt, men icke, det blev ett vg & om jag blev glad då. Sen började vi filma på samhällen, ganska kul faktiskt men riktigt segt med långdag. Vi slutade kvart i 4 idag och halv 5 skulle jag vara på IP för att träna smågrabbarna. Det gick bra och direkt efter de hade vi intervall-löpning och sen fotbollsträning. Stressade hem efter de för att sen åka på innebandyträning mellan 9 och 10 .. lite hetsig dag!

Men nu är jag äntligen hemma och har försökt plugga lite till psykologiprovet som är imorgon. Har inte hunnit läsa något idag men när mamma förhörde mig verkade det sitta rätt bra ändå. Så önska mig lycka till imorgon!
Ska nog försöka läsa lite till innan jag somnar ..
PUSS & godnatt

nicke borg?


Nicke Borg

Varför sitter jag och lyssnar på hans låt, "Leaving home" om och om igen? Inte alls min musiksmak, men den är väl rätt skön ändå, annars hade jag vä inte pluggat hela kvällen till den här låten .. haha

biltur



Heejs!
Nu har jag köööört bil, det gick väl helt ok i allafall, en miss men det gjorde inte så mycket så jag är rätt nöjd. Nästa lektion blir antagligen sista, det närmar sig ju nu ..

Fortsätta plugga nu också, roat!
PUSS

pluggg

Heejs!
Har slutat skolan, hyffsat tidigt ändå. Hade rätt kul innebandyträning i morse och tröttismarcus var där idag, glad tjej! Nu MÅSTE jag plugga massor, eftersom jag inte kommer hinna plugga imorrn måste jag få in allt idag, bajs! Så funderar på att stå över träningen ikväll .. det skulle vara bra för min rygg också, ska faktiskt kolla den på fredag.

Klockan 4 har jag körlektion också, alltid nervös för de!
Pluggdags ..
PUSS

godnatt

Heeejs!
Stannade hemma och tittade på "Remember me", sjuuuukt bra film och tårarna slutade inte rinna i slutet. Till de fixade vi hemmagjord milkshake på mitt och Peters recept, vår specialité! Den vart jättegod. Men nu tror jag mitt huvud går i tusen bitar snart så tänkte lägga mig i sängen och försöka sova en stund, tagga för innebandy imorgon bitti också .. suck
PUSS & godnatt

så seeeg

Heeejs!
Sitter på golvet med datan i soffan och överväger om jag ska åka och titta på fotboll med Adam eller om jag ska stanna hemma och titta på "Remember me" med mamma och Hanna? Egentligen är inte valet så svårt eftersom min kropp är halvt död och mitt huvud känns som det ska sprängas, men eftersom jag lockat ut Adam att titta på matchen får jag väl följa med om han tänker åka ..
Jag kanske ska övertala han att stanna inne istället? haha
PUSS

fotbollssöndag


i love you!

Heejjs!
Gårdagen blev en ganska bra dag ändå, började med att jag plyggade massa körteori, nästan hela boken utläst och efter de åkte vi iväg till kusinerna där min farbror fyllde år. Efter de hamnade jag hos min tjej, Isabelle, där vi kikade lite på melodifestivalen, målade naglarna och doppade grönsaker i dipp. Jag tyckte nog att Sara Varga hade bästa låten men inte var det hon som vann i allafall, vi får gratta Eric Saade istället.
Efter de kikade vi på film, Bröderna Karlsson, haha ganska sjuk film faktiskt, mycket skratt, så den var väl helt okej. Efter de var det sovdags, tidig morgon idag.

Ställde klockan på 7 i morse, lite för tidigt för att vara söndagsmorgon, men vad gör man inte för lite pengar. Jag dömde f-98 mot Bälinge. Detr gick ju bra, var skönt väder också så gjorde inte så mycket att det var tidigt. Direkt efter de hade vi vår första tävlingsmatch i fotboll, Upplandscupen mot Lagga/Långhundra, HUR kul som helst, så himla skönt att fotbollssäsongen är igång igen! Tro det eller ej, men vi vann faktiskt med 4-2 då Rebeccagumman stod för alla 4 målen, duktiga hon. Annars gjorde vi en helt okej macth för att vara första för i år, haha

Nu ska jag plugga lite körteori och kika på skidor, och sen ska smågrabbarna tränas.
PUSS

vad händer idag?

Heeejs!
Lördagmorgon och jag har precis suttit och kollat på Ringaren i Notre Dame, lite för bra film faktiskt. Senare idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, helt sjukt! Länge sen jag inte visste vad jag skulle göra, men rätt skönt på sitt sätt. Funderar på att åka och titta på min systers match i Enköping och senare ikväll kan jag åka till kusinerna om jag vill, men vi får se. Annars lär jag ju kanske kolla på finalen i Melodifestivalen, även fast jag inte är nått stort fan av den, men jag ska döma tidigt imorgon så kvällen lär inte bli allt för fartfylld. Dagen är i allafall helt öppen för förslag!
PUSS


vinst



Heeejs!
Hemkommen och jätteseg efter matchen mot Björklinge. Björklinge VAR obesegrade, och notera ordet var, fram till idag. Tro det eller ej men vi spelade riktigt bra och var de första laget som tog poäng av Björklinge med en vinst på 7-5, riktigt nice!
Min rygg gjorde så ont att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen, men det skedde ett mirakel då jag hittade tigerbalsam .. inte för att det hjälpte så mycket men det hjälpte så pass att jag kunde spela på lite mer än bara halvfart. Så nu ska jag nog krypa ner i sängen och så hoppas jag att jag vaknar med en icke-ond rygg ..
PUSS & godnatt

heeeelg

Heeeejs!
Han inte skriva nå inlägg igår för jag pluggade HELA dagen, plugghäst.se! Men jag hade inte mycket att välja på, trodde nästan att jag skulle plugga ihjäl mig. Nu har jag i allafall skrivit både matteprovet och svenslaprovet, jätteskönt, och nu är det snart helg!
Sitter på psykologilektion och slutar om 5 minuter. Då ska jag hem och äta tror jag för sen ikväll har jag match. Vi ska ut i Björklinge en mysig fredagkväll och spela näst sista seriematchen för den här säsongen. Björklinge är ju obesegrade så vi ska se vad lilla Hagunda kan göra ikväll .. Jag fick dock jätteont i ryggen i morse när vi med skolan mötte John Bauer, vinst 10-7. Så vi får se hur mycket jag kan vara med ikväll, kan liksom inte ens gå normalt i korridoren.
Men önska mig lycka till för nu slutar vi, så himla skönt med helg!
PUSS


GRATTIS


PETER STRAND, en bästa vän!

Heeejs!
Världens bästa Peter kom hit och vilken överraskning .. han kom hit i en bil? Pojken har gått och tagit körkort och inte sagt något. Han klarade det i morse och kom hit så stolt och visade bilen, duktiga han! Jag är så här glad för hans skull och han är gladare än någonsin, gulligt. Megastort grattis till honom också!
Så nu är det bara jag kvar, hejaheja!
PUSS

leeeeedig



Heeejs!
Idag är det resursdag i skolan och eftersom jag inte har några restprov att göra är jag ledig idag, hur skönt som helst! Började med att sova ut en stund innan jag vaknade och gick upp för att äta frukost. Sen satte jag mig faktiskt och pluggade svenska, duktiga jag. Sen hade pappa lovat att vi skulle köra massa bil idag, så vi har precis varit ute i nästan 2 timmar och kört, eftersom jag har körlektion senare idag kändes det väldigt bra. Kom precis in och fick för mig att plugga lite matte, har ju prov på fredag och det här kapitlet är inte lätt .. duktiga jag, igen.
Körlektionen börjar 15.20 (nervööööös) och efter de får jag nog träffa lilla Peter om jag har tur!
Men nu ska vi se om jag får några tal räknade ..
PUSS


FET tisdag


Semeldagen ..

Heeejs!
Idag är det ju semeldagen eller fettisdagen som den också kallas, det hade jag ingen aning om. Men när jag fick veta de var jag tvungen att ringa mamma så att hon skulle köpa hem de .. haha, det blev jag och pappa som fick åka och handla istället så jag tröck i mig nästan en hel semla efter träningen, ganska gott.

Nu ska jag nog försöka sova lite, men är ju ledig imorrn så kan sova massor, sweeet!
PUSS & godnatt

det är i allafall fint väder idag

Heeejs!
Jättelång dag i skolan, kom precis hem .. och jag hatar att komma hem från skolan och behöva sätta sig å plugga direkt när man kommer hem. Men vad gör man inte om man har två prov på fredag?
Jag fick i allafall veta av min fotbollstränare att jag får åka med till Gothia i sommar, det skulle ju kunna bli kul om Rebeccagumman ändrade sig och beslutade sig för att följa med, annars blir det inget!
Nu ska jag fortsätta plugga, svenska, körteori, matte och gu vet allt .. usch!
PUSS

suck


Snart så!

Heeejs!
Hur sur blir man inte om man får ett sms en kvart innan träningen ska börja att den är inställd .. sånt blir man ju bara irriterad på. Så jag satte mig och pluggade ännu mera körteori, det är faktiskt ganska roligt & jag har faktiskt körlektion på onsdag så lika bra att läsa på sig lite!

Men nu har jag ganska mycket sömn att ta igen från helgen.
PUSS & godnatt

en helt vanlig måndag

Heeejs!
Efter helgens festligheter var det ganska segt när mamma kom upp och väckte mig klockan 7 i morse för att jag sedan skulle åka på innebandyräning klockan 8. Annars har det varit en helt vanlig måndag vilket var skönt för vi slutar tidigt på måndagar. Så jag åkte hem och pluggade lite körteori faktiskt .. det närmar sig nu!
Sen kom en vän från Österby hit och vi har har precis suttit och tittat på oth, otroligt nice!

Jag är förresten jättehungrig .. men det får vänta till efter innebandyträningen som jag ska åka på nu.
PUSS

min födelsedagspresent i världsklass













Heeeejs!
Jag fick världens bästa överaskning/födelsedagspresent av Axa, Hammar, Ellinore och Isabelle. Jag fick rida på en islandshäst i 2 timmar och jag har aldirg ridit förr. Det var hur kul som helst och vi hade jättefint väder. Hästen lyssnade jättefint på mig och nu ska vi gifta oss .. jag är så kär i hästen så jag och Isabelle funderar på att skaffa oss en egen att dela på i framtiden .. haha

Det var en underbar dag och tack älsklingsflickor för att ni var så fina idag!

Nu ligger jag och tittar på film med mamma och Hanna så ..
PUSS & godnatt

sååå bra lördag


JONAS HEILBORN!

Heeejs!
Igår när jag var på stan med syter min dyker denna gulliga människa upp, och hur glad blev inte jag då? Har inte träffat honom på över ett år då han jobbar i Oslo med sina vänner. Han var nyss ute och reste i Thailand i 8 veckor, så tro mig när jag säger att jag blev förvånad när jag såg honom, så himla kul Heilan lilla.

Kvällen blev en succé hos Hammar med trevligt folk, god mat, roliga "lekar", musik, sång och bra drag! Det slutad med att vi skulle åka in till stan för att försöka komma in någon stans, men det är inte så lätt när åldersgränsen är 23 .. så Axa, jag, Hammar och Isabelle testade oss på Fame, det var väl inget höjdarställe kanske .. det är stort och fint, men ingen jättebra musik och alldeles för lite dans, men det löste vi ändå. Jag och Isabelle träffade på Sebba och hans vän Alexander, så vi körde biljard hela kvällen, och vilka vann om inte jag och Alexander, varje gång! Haha det var faktiskt kul även fast biljard inte är min starka sida ..

Nu sitter jag hemma och är jättenyfiken då jag äntligen ska få min födelsedagspresent av Hammar, Axa, Isabelle och Ellinore. Ska bli hur kul som helst för jag vet bara att jag ska ha oömma läder och skor, ett glatt humör och att jag blir uppplockad klockan 12. Så jag ska fixa mig lite nu så berättar jag sen vad överraskningen innebar, kuuuuuul ju!
PUSS

lördag den 5 mars, "en bra dag"


Bild från nyår (Hedvig, Emma, Emma), ikväll slår vi klackarna i taket tjejer!

Heeeej!
Nu är det äntligen lördag! Hade en jättejättetrevlig kväll hos Rebecca igår då vi lagade mat, snackade i ett ochj tittade på film, och The Last Song var typ världens bästa film, tårarna bara rann. Runt tvåtiden kommer Peter inramlandes, min lilla vän är väl för rolig när han är lite på vippen, haha. Vi satte på massa låtae och sjöng lite duet, vilket brukar hända sådär på natten om han dyker upp. 
Vaknade nyss och har precis fått i mig lite frukost, tänkte bege mig ner till stan medmin syster. Hoppas på att hitta något fint till Emmas 18års party ikväll. Ska bli sjukt kul faktiskt, bara att taggggga till rejält nu!
PUSS


girls night

Heeejs!
Sitter fortfarande hos Rebecca men bara jag och Ida kvär här. Vi har tränat, lagat pizza som faktiskt gick att äta och sen har vi snackt massssvis! Det har varit jättretrevligt och nu ska vi titta på The Last Song.
PUSS

uttråkad tjej

Heej!
För tillfället har jag jättetråkigt .. har rensat en hel del kläder nere i källaren och ville typ inte ha kvar nånting så nu måste jag shoppa nytt, synd .. haha! Just nu sitter jag nere i källaren på en gummiboll med datan i knät och musiken på högsta volym i högtalarna och väntar på att fotbollsträningen ska börja. Sen är kvällen igång i allafall, ser fram emot en myskväll.
PUSS

4 mars




Heeeejs!
Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det har emmas födelsedag, HURRA HURRA HURRA! Idag blir denna snygga människa stor tjej, hela 18 år. Megamycket grattis till dig sötis, så ska vi fira rejält hemma hos dig imorgon!

Idag är det fredag, äntligen! Jag sitter nu på engelskan och tittar på en tråkig film och senare idag ska jag fixa present till hammar, om inte mamma fixade den. Ännu senare idag ska jag antagligen träna fotboll och sen ska jag på middag och mys hos Rebecca som ha girls night, det blir nog trevligt!
Nen nu ska jag nog försöka jobba lite ..
PUSS

sweeet

Heeej!
Såååå skönt att vara tillbaka igen, även fast det inte var så länge sen den andra försvann .. men jag har alltis så mycket inom mig som vill ut, så var lika bra att skapa en ny!
Idag ska jag till lillkussen som fyller 6 år, sötisen då! Hon ska få ett pussel med mormors hund på som hon är storförthust i, så hon kommer bli jätteglad. Senare ikväll har jag träning och förhoppningsvis får jag träffa Axa och prata lite med henne, mys!
PUSS

ny bloggg?




Heejs!
Tänka sig att den andra bloggen bara försvann, helt plötsligt .. Jag la ner den på grund av lite olika anledningar, i ren frustration egentligen och i efterhand ångrade jag mig. Så därför skapade jag mig en ny idag med nästan samma namn, så det ska väl bli nå liknande som förr! Det jobbiga är att jag är så dålig på att skapa en framsida, jag kommer ju inte ihåg hur man gör .. men den ska nog bli fin så småning om.

Jag kommer alltså blogga här i fortsättningen.
PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0