18.49

Men goddagens, känns som det var ett tag sen jag skrev, men nu kommer ett inlägg med lite bokstäver i allafall. Var på arbetsintervju idag igen, och det lät väldigt positivt måste jag säga. Bara att vänta och se! Ska förövrigt jobba på o'learys på fredag och det känns väldigt bra, var på personalmöte igår också så jag kanske börjar komma in i branchen nu.

Annars rullar livet på som vanligt, nog för att jag är 19 nu men jag kan ju inte påstå att jag känner mig äldre eller mognare haha, inte så konstigt heller eftersom man egentligen bara blir en dag äldre än dagen innan. Men om man ska jämföra med hur det var för ett år sen så kanske jag har blivit lite vuxnare i huvudet i allafall. Börjat samla på glas, fick kokböcker och pajformer i födelsedagspresent och jag har faktiskt skaffat mig ett jobb, lite mer vuxenstämplat i allafall.. patetiskt.

Dags för träning nu,
Puss folket


29 februari

3 dagar till avicii,


14.02

Man blir ju lite glad när man läser vad tränaren refererat på hemsidan,

En match man bara kan vara stolt och nöjd över. Starkt jobbat av alla 10 spelare.

Extra beröm till kakan,sarah,Tp,SofiaM och till ja kanske D2:s bästa back EmmaJ som var bäst på plan(även om du var lite seg i skallen..:)


28 februari












24 februari

Jag har haft världens absolut bästa födelsedag, tack alla söta!

23.44

Kommit hem från jobbet och precis duschat. Det gick faktiskt riktigt bra trots min nervositet, och jag hade otroligt kul. Ser fram emot att jobba igen!

Första dan på jobbet och sista dan som 18 åring, det är en nöjd tjej som går och lägger sig nu.
Godnatt


23 februari

Ojojoj, bara en dag kvar till födelsedag. Och eftersom jag är som ett litet barn vad det gäller födelsedagar kommer jag ju vara alldeles uppspelt idag, älskar att fylla år!

Har precis varit och storshoppat med mamma, mat förståss. Imorgon dyker ju släkten upp och då blir det mysfredag och sen på lördag kommer mina fina vänner hit och då ska det firas ordentligt. Så om jag skulle leva ensam har jag nog mat för ett helt år för tillfället, men det är ju tur att jag inte lever ensam..
Nu tänkte jag mest få tiden och gå, för ska ju vara nere på stan vid 4 då jag ska få min jobbintroduktion. Känner mig otroligt glad och väldigt nervös, men det kommer nog går bra. Bara de att tiden går så långsamt när man väntar på något. Vill hinna med och sola också, men det får vi se om jag hinner med senare.. vet dock inte när jag kommer hem ikväll. Men när jag väl kommer hem är det bara sovandet kvar innan den 24 och födelsedag, jippi!

00.49

Jag är så avundsjuk på mina vänner långt upp i norr, för vem vill inte ha den här utsikten och de här klimatet?
Tror det är dags att boka en resa.


22 februari

Onsdag idag, värdelöst. Har ingenting planerat förtutom träning ikväll + att jag vill sola. Tycker det kan bli imorgon då jag ska ner på stan för att lära mig jobba och sen är det födelsedag på fredag och party på lördag. Så då kan ni ju förstå varför den här dagen inte hade behövt vara här, min åsikt.

Men ska snart slänga i mig lite våfflor innan jag hör av mig till Peter för att se vad han pysslar med, han kanske har något kul i kikaren som han vill dela med sig av, hoppas!

18.14

Var ju ner på stan en sväng, arbetsintervju. Och jag tror det gick skapligt bra eftersom jag ska tillbaka på torsdag och lära mig alla grunderna, jippi! Fick även med mig två tröjor hem, eller ja en tröja och en blus. Kände att jag kanske ville ha något nytt till helgen då det vankas fördelsedagsparty, bra dag.

Det här fick jag med mig hem,





21 februari

Grattis på födelsedagen moster, snart min tur också!

Zumbapasset avklarat. Nu väntar en dusch, lite lunch och sen en arbetsintervju.
Wish me luck.

01.23

Myskvällen avslutad, så nu säger jag godnatt. Imorgon väntar ett pass zummba, arbetsintervju och en helkväll/natt med Ellinore, projektarbete och filmmaraton, kan inte bli annat än bra!

Godnatt,


Vad sägs om sommar? Det är dags.

18.51

Tänkte tvinga systern min att ha myskväll med mig efter träningen idag. Tänkte filtar i soffan, ett fruktfat och stinsen brinner på tvn, älska galenskaparna. Men hon vet inget än, så sssshy.


20 februari

Idag började jag min nya träningsmetod, hemma i vardagsrummet. Zumba it is, och tro mig det är kul. Har bestämt mig att köra 45 minuter varje morgon nu under lovet och sen fortsätta de dagar jag tränar i veckorna, tror det blir bra. Nice hips and waist!

Annars har jag hängt lite med Emma på Gränby och eftersom det vankas party i helgen så skulle det vara kul med något nytt i garderoben, men när man verkligen vill hitta nått så är det omöjligt att hitta något och jag hittade såklart ingenting idag som föll mig i smaken. Får bege mig till stan senare i veckan tror jag. Men nu vankas det innebandyträning, otagg.

23.25

Vänskapsstjärna,
 
Följde ju med Isabelle idag när hon skulle tatuera sig, och så säger hon; Emma, ska vi göra en vänskapstatuering? Och jag frågar vart och vad? Hon svarar; En stjärna på tån, jag bjuder på den, det är min födelsedagspresent till dig. Jag har världens absolut bästa vän, finns ingen bättre än dig Isabelle.

Min egen tolkning av tatueringarna är (Isabelle har förståss en exakt lika dan på samma tå); En stjärna är någon som är bra, som är bäst. Och vi är verkligen riktiga stars, och nu symboliserar vi varandra. Love.


19 februari

Min otroligt lugna kväll igår var hur bra som helst. Bänkad i soffan med milkshake och gladiatorerna på tv och sen blev det film med Hanna och pappa. Och som grädden på moset fick jag sällskap av Tobias som tyckte vi kunde slå vora kloka huvuden ihop, och vi hade riktigt kul med S.O.S på tv (som vi båda kan utantill hihi) och nån timmes kuddkrig, bra lördagkväll!

Idag följde jag med Isabelle som skulle tatuera sig för första gången, kul för henne och det blev jättefint. Jag fick även en gullig liten tatuering som jag kan visa sen och ge en bra förklaring till. Efter de har jag coachat bode smågrabbar och småtjejer och kvällen avslutades med ett restaurangbesök med familjen på Amazing thai, mumma. Men nu blir det duschen innan The mentalist på tv, peace out.

Lägger upp bilden senare..

17.58




Lugnaste lördagen på länge, och det känns ganska skönt faktiskt. Var till Gränby med lillasyster,  vi tog en lång prommenad dit och en ännu längre hem eftersom det var världens motvind. Är därför hemma och fryser nu, tjocktofflorna på och osminkad är jag också, ingen partylördag idag och ingen saluhallen. Hade istället tänkt laga mat till familjen, italiensk pasta och sen smoothie efter de, tror dom blir ganska nöjda. Sen hade jag tänkt krypa upp i soffan med mina systrar och pappa för att kika på gladiatorerna eller melodifestivalen. Tvn hade mycket att erbjuda ikväll så blir mys på hög nivå.
Men kvällens kock måste kila, trevlig lördag folket!

18 februari

Haha, morgonhumor!


01.01

Det väntar ett helt sportlov på mig när jag vaknar imorgon, godnatt.

18.07


Less på den här rackarns telefonen, den spårar hela tiden, gör aldrig som jag vill, hänger sig, spammar 1000 sms om natten som det inte står något på och batteriet laddar inte ens längre, panik, jag fuckar uuuuuuur.

17 februari

1 vcka kvar till födelsedag, och ja jag räknar ner.

Sitter i skolan och tittar ut genom fönstret, så otroligt fint väder idag. Precis så man vill ha det innan man går på sportlov, åtminstone var det så när man var liten. Då planerade man allt som hade med snö att göra, och det skulle man hinna göra på sportlovet. Man skulle hinna åka skridskor och skidor, man skulle hinna åka pulka och stjärtlapp, man skulle hinna bygga snögubbar och snökojor och man skulle hinna ha snöbollskrig. Precis allt det här tjatar min lillasyster om och jag förtår henne. Jag kände precis lika som henne i samma ålder. Men vad känner jag idag? Jo jag känner att jag är less på snön och kylan som biter i kroppen varje morgon man cyklar till skolan. Jag vill ha vår och sol, bara ben och klänning, vintern har varit här länge nog. Sen är jag nog lite ledsen över att jag insett att det här är mitt sista sportlov, men samtidigt känns det så jävla bra!

23.28

Tänkte bara säga att min lilla lillasyster är otroligt söt, godnatt!






19.49

Ni vet hur jag sa i morse, att det här är en bra dag. Och måste säga att den bara blivit bättre under dan, jag skulle kalla det lite av en mirakeldag. Det första som händer när posten anlänt är att mitt paket har kommit. Mitt paket med min studentklänning i. Det var den mest sagolika klänning jag sett och den satt som pricken över i:et, älska min studentklänning. Därefter när jag loggar in på min mejl visar det sig att ett av de arbetena jag sökt, tidigare i veckan, hört av sig och vill att jag ska höra av mig igen. Jag hör av mig och vips, jag ska på arbetsintervju nästa vecka och det känns otroligt bra. Åkte sen vidare till arbetsmässan i fyrishov och tro det eller ej, men jag tror jag lyckades flirta in mig ganska bra hos ica kvantum, så vi får väl se vad som händer, time will tell.

Torsdagen den 16 februari, en bra dag.

10.02

Sitter på svenskan och ska komma på en bas till om vad mitt tal ska handla om. Man ska prata i 5 minuter och medan man skriver det ska man föra en loggbok, det blir alltså en pågående process i nästan 4 veckor och jag avskur att hålla tal. Så känner att de här 4 veckorna fram över kommer vara ångestveckor, pain.

Men valde därför att skriva om min fina syster, tror det gör det enklare för mig att prata när jag väl står där, för hon är ju min andra halva. Love u!

16 februari

Ligger på golvet i mitt rum, klar för att åka till skolan, nästan i allafall. Men börjar inte förns om en halvtimme, så vet inte hur jag hunnit blir klar så snabbt just idag. Men något jag vet är att jag ändå kommer hinna bli stressad och ramla in i klassrummet precis innan läraren stänger dörren.. Dsto närmre man bor skolan desto värre är det, bara för att man är en sådan tidsoptimist. Men ska försöka tänka på de och åka i tid idag, kan vara bra med tanke på all snö som fallit ner på marken också, brukar inte vara det lättaste att ta sig igenom det med cykeln, så heja mig!

Idag känns förövrigt som en väldigt bra dag. Jag är klar i tid, jag har bara en lektion så jag slutar kvart över 10, jag ska vara duktig och städa när jag kommer hem, imorgon är det fredag och efter de väntar en hel veckas ledighet, underbart.

22.40

Godnatt,


Förresten, man kanske borde bli mordutredare? Dom på tv är ju ganska bra på vad dom gör och jag tycker det är ganska ballt. Ligger nämligen och tittar på Body of proof på tv, jag och mina kriminalserier ni vet, love them!

13.54

Ögongodis!

12.00

Tändläkaren tyckte mina tänder var så fina så, bjuder på den!

15 februari

Tandläkartid om en timme, alltid lika obehagligt!


23.08

Hittade dom här bilderna från helgen, bjuder på dom!









14 februari

Alla hjärtans dag! Vilket innebär att det är bara 10 dagar kvar till min födelsedag också,

Alla hjärtans dag är en sån dag för alla söta kärlekspar som ska visa varandra hur mycket dom tycker om varandra, med en ros och en ask choklad. Alla hjärtans dag är också en sån dag när alla singlar sitter hemma och tycker synd om sig själva. Jag är singel, ja, men jag tänker inte sitta här och skriva hur synd jag tycker om mig själv, för jag tycker verkligen inte synd om mig själv. Självklart hade det varit underbart att ha någon att visa sin kärlek för, men kärlek ska man väl visa varje dag?
Jag har en otroligt underbar familj och världens finaste vänner som jag tycker så otroligt mycket om, och om jag kunde skulle jag skicka en bukett rosor till var och en av er, men den budget har jag tyvärr inte.. 

Jag har dock fått höra av någon hur söt jag är, det gjorde min dag, så nu slipper jag sitta i soffan ikväll och intala det till mig själv.  


12 februari

Jag tänkte punkta upp det här..

- Utgången igår var hur bra som helst, mycket folk och bra drag!

- Matchen mot hagunda idag var ganska värdelös, slutade 6-6. Men jag fick i allafall med mig 3 poäng i bagaget, ganska nöjd med de.

- Åkte sen med Isabelle till hennes häst och red ut en sväng i snön, hur mysigt som helst. Mitt i alltihopa träffade vi på 3 älgar också, ganska häftigt måste jag säga. Men hästarna tyckte nog inte att det  var lika häftigt, dom tvärvände och vi fick traska hemmåt istället.

- Sitter nu hemma och fryser, har ont i bihålorna och huvudet, it sucks!

- Tänkte gå och sova inom 5 minuter, för imorgon väntar skol sm i Umeå och jag blir upphämtad 06.25 för avresa mot Arlanda, tidigt. Hemma imorgon kväll igen. Heja Celsius!

- Godnatt

11 februari

Precis kommit hem efter en kurs sedan klockan 9 i morse. Det vart väl lite långdraget men det innehöll absolut väldigt bra information så det var ju bra av mig att jag tog mig dit. Helt slut i bihålorna nu, min förkylning vill aldrig släppa, men jag är less på den så nu struntar jag i den. Ska duscha nu och ladda om batterierna för kvällen då det vankas utgång tillsammans med Isabelle, Emma och Lovisa, tror det kan bli en riktigt bra kväll!

Vi ses i dimman,

23.54

Sådär då, hemma från kvällens dm match och vi tog med oss en vinst hem. 5-4 slutade det och jag fick med mig två poäng i bagaget, att vila sig i form verkar göra susen. Detta innebär ju också att vi är i semifinal och det känns ju ganska kul, bra jobbat stenis!

Förresten har jag också beställt hem min studentklänning idag, så lite spännande att sitta och vänta på att den ska komma hem. Hoppas den passar bara, så jobbigt att skicka tillbaka och greja, men det ska nog blir bra.

Men nu blir det till att sova, eftersom jag ska på kurs imorgon. Utbildningskurs för innebandyledare och jag hade fått för mig att kursen började 11, vilket var en helt okej sovmorgon i allafall. Men läste nyss mejlet och insåg att kursen börjar 9, det kom som ett slag i magen, fan rent ut sagt, jag vill inte gå längre.. Men nu är det så att jag måste och borde därför hoppa in i duschen nu och sen sova några timmar. Så med detta säger jag väl godnatt.

17.59

Då laddar vi för kvartsfinal i dm, Heby 19.50, see you there.
Heja stenis!

10 februari

Bara 2 veckor kvar tills jag fyller år!

Sitter på religionslektion och vi ska precis titta på en film om olika kastelser, ganska ointressant faktiskt. Ingen film jag skulle rekommendera om man säger så. Något som är lite roligare är att vi precis sjöng för Linda som fyller 19 år idag, Grattis tjejen!

Efter religionen väntar en lång filosofilektion och sen är det slut för idag, ser fram emot helgen faktiskt för tror jag blivit lite skollat sen jag kom hem från Jokkmokk, inte bra. Men snart är det ju sportlov så det är bara att bita i det sura äpplet ett tag till.

Jokkmokk


23.08

Jaha, vad har jag hunnit med idag då?
Jo jag har gått i skolan, men det var bara en lektion så det klarade jag av. Åkte sen hem för att bli frisk framför en film i soffan, vet inte om jag lyckats än, men lite bättre mår jag nog.. Jag blev i allafall rastlös och kom på att jag skulle hålla i ett föräldramöte senare på dagen så varför inte baka. Det gjorde jag, det blev både brownies och snoddas så nu är min söta familj glad att det fins godsaker hemma. Åkte efter föräldramlötet vidare till allianshallen för att kika på Emma och fbc, hejaheja, och dom vann!

Har nu legat på golvet och tittat på mina favoritserier på tv, ni vet kriminalserierna. Kriminalserierna och jag är lite av ett kärlekspar, vi dras till varandra. Sen försökte jag också beställa hem min studentklänning, men eftersom jag är så okunnig på datorer och allting stod på engelska så förstod jag ingenting och beställde därför inte hem någon klänning heller, patetiskt. Så mitt mål är att lista ut hur man gör tills imorgon, håll tummarna för mig. Själv tänkte jag sova på saken.
PUSS & godnatt


8 februari

Tänkte precis skriva ett fint inlägg, men Rebecca kallar så det får vänta!
Talk to you later


14.42

De här bilderna gör mig glad, alla från Jokkmokk!










8 februari

Tog mig upp i morse, gick till skolan, skrev provet (värdelöst) och orkade hålla mig kvar i skolan yttligare två lektioner. Fick tillbaka mitt religionsprov och på de stod det mvg, glad tjej! Sitter nu hemma i soffan och har fortfarande lite feber, så kurade mig ner i soffan i en jättestor filt och här tänker jag sitta resten av dagen, och tycka synd om mig själv som inte får träna ikväll.


22.38

Och febern vill inte ge med sig, nej den kände för att öka yttligare ikväll.. Men tänkte ändå röra mig till skolan imorgon bitti för att skriva provet, känns ju ovärt att ha pluggat stora delar av dagen idag och sen låta det rinna ut i sanden för att skriva det någon dag när jag är frisk, ingen vidare bra ide. Så det får bli en lektion imorgon och sen hem för att bli frisk. Tycker det är lite småjobbigt att vara sjuk faktiskt, får ju inte träna och det är värdelöst!

Så ska plugga in det sista nu, 10 000 olika bindningar som jag inte lärt mig.. men sen tänkte jag krypa ner i sängen. Det sägs ju att sova är bästa medicinen.
Godnatt

19.35

Sjukt bra minne från Jokkmokk, den sjöngs inte bara en gång!


7 februari

Haft världens bästa resa med Ellinore i Jokkmokk, i will tell you later, när internetuppkopplingen på den bärbara vill fungera..

Idag är jag hemma från skolan, sjuk. Ont i halsen, snorig, lite feber, ja allmänt förkyld helt enkelt. Men det passar ganska bra eftersom jag verkligen måste plugga naturkunskap till imorgon. Soffan väntar på mig!

21.20

Vad gör jag fortfarande hemma? Jo det är nämligen så att tåget till Murjek var över 3 timmar försenat.. Så istället för att åka vid halv 7 ska vi nu åka tåget 10 över 10, bra försening va. Men det gör inget, Victor han vara här och allting är packat och klart, känns bra. Sitter med solbrillorna och vintermössan på, dags att vänja sig. Minst -20 varje dag, vilka män vi kommer vara!

Men nu är det dags att röra sig mot stationen, Hej samerna och Jokkmokk, Hejdå Uppsala.

Ses på måndag!

1 februari

Tiden går snabbt, 1 februari idag och bara 24 dagar kvar till jag fyller år!

Ikväll går också tåget till Jokkmokk, spännande!




RSS 2.0