1 dag eller 1 år



Imorgon tar världens bästa tjej studenten, oj vad vi ska fira! En annan har ju 1 år kvar, men faktiskt bara ett år. Lite tragiskt att säga de kanske, så här innan studenten för vissa, men tänk egentligen hur många år jag gått i skolan, och hur många år har jag kvar? Ett, riktigt värt.

måndag

Pajjat foten, precis vad jag behövde just nu..


här kommer lördagen

Grabbarna var grymma, helt galet bra och världens sötaste. Åkte hem med en målskillnad på 21-6 med 3 vinster och 1 förlust!
IMG_1045
IMG_1042

Kvällen vart sedan ännu bättre med middag/party hos Ellinore!











Kvällen slutade sen på saluhallen!


it's a good day

Precis vaknat och tänkte snart kliva upp och äta fruksost, men var tvungen att kasta in ett inlägg innan för tror inte jag kommer hinna med det senare idag. Runt 12 åker jag och Rebecca till Rasbo med våra fina smågrabbar då de ska spela sitt första sammandrag. Ska bli spännande att se hur de ligger till, men det borde inte vara nått problem, dom är så duktiga så. Hoppas bara att vädret håller dig och att det inte regnar..



Senare ikväll runt 6 bär det av ut till Ramsta då Ellinore har 18års middag/party för oss brudar. Det kommer bli hur nice som helst tror jag, lovely! Sen får vi se om det blir utgång på de.

Men nu är det frukost som gäller,
PUSS

give me everything



En första bild på min nya piercing. Lite kladdigt av plåstret och lite svullet, men annars ser det bra ut. Gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra heller, glad tjej nu.

Igår spenderade jag min kväll hos Ida Uddhammar med några fina människor innan det vankades utgång. Det var den mest sjuka utgången hittills. Kön var enorm när vi kom och det blev totalt kaos. Lyckades tillslut komma in och där var det också sjukt mycket folk. Dock tappade jag bort Isabelle hela kvällen, det sög. Det var heller inget vidare drag med tanke på hur mycket folk det var, kunde vart bättre tycker jag, men det var kul. Blev dock bekymrad runt kvart över 1 då jag upptäckte att mitt bankkort var borta.. bra emma.
Väckte mamma som fick väcka pappa så att vi kunde spärra kortet och sen slutade vår kväll med att jag och Isabelle knatade hela vägen hem.



Förövrigt fyller världens BÄSTA Ellinore 18 år idag, och jag tror hon hade en dunderkväll igår, något hon sent glömmer. Men megamycket GRATTTTTTTIS till dig, love u!

nervöööös

Klasskampen idag, kul faktiskt, kommer bilder sen! Nu sitter jag hemma med Isabelle, jätttenervös för piercingen, endast 50 minuter kvar..

no comments

Det var förlust idag, och jag har faktiskt inga kommentarer, vi kan bättre om man säger så. Som tur var behåller vi ledningen i serien i allafall. Har precis vart och solat, duschat och nu lagt mig i sängen. Imorgon kommer bli jordens händelserikastedag, nästan.. Klasskampen först, sen pierca mig (supernervös), träna smågrabbarna, egen träning och tillsist utgång!

Nu är det dock dags att släcka lampan och tagga brännboll..
PUSS

lars winnerbäck - röda läppar



Imorgon är det sista celsiusskivan som gäller med tema: "låttitlar/artister" vi hade först tänkt vara jättetråkiga och inte gör nånting, men kom nyss fram till att vi kan ju ha en låttitel i allafall och köra med Lars Winnerbäcks röda läppar, fortfarande tråkigt kanske, men bra smart!

onsdag

Spanskanationella i morse, det gick faktiskt helt okej, inget ig åtminstone. Nu sitter jag hemma hos Mackan med några i klassen, har precis varit ute och fotat lite hus i Salabacke till vårat historiearbete.. otroligt läcka bilder, kan bjuda på nån kanske. Ska sen tillbaka till skolan gör information om projektarbete och sen kanske jag tänkte åka och sola, man får ju inte göra det när man piercat sig.

Senare ikväll taggar vi för match, Vaksala-Sunnersta klockan 19.00 i Sunnersta, be there!
PUSS

no matter what

Idag mina vänner har det varit en otroligt händelserik dag, eller i allafall helt okej händelserik! Började med en kortdag i skolan då jag hade endast mentorstid och muntliga nationella i spanska & det gick bra. Sen åkte jag ner till stan med Ellinore och Adam för att leta kostym till Adam och vi flickor ville mest bara strosa runt lite, blev ett linne i allafall och tro det eller ej, jag bokade tid för att pierca naveln, glad och jättenervös tjej! Så på torsdag klockan 4, då smäller det, hjälp.
Samtidigt som Ellinore och Adam rörde sig hemmåt kom Isabelle ner på stan så strosade omkring ett tag till då Isabelle hittade en asläcker bh. Sen köpte vi varsinn glass och knatade hem. När jag kom hem vände ja i dörren och åkte vidare direkt till Peter, vi hade nämligen bestämt att vi skulle grilla korv till middag och oj vad gott det blev. Det blev en kväll som inget kan slå då vi är lite för bra, tillsammans. Vi gjorde det bara vi kan göra, löste korsord och spelade kategorier, väldigt länge.. så kom precis hem faktiskt! Har haft en kanondag och kväll, tack mina fina vänner!

Men nu måste jag sova, spanskanationella imorgonbitti och inte dags att vara trött då!
PUSS & godnatt


<3

söta..


Världens bästa Ellinore! & vet ni vad?
Hon fyller år om bara 4 dagar, så på torsdagnatt och lördagkväll smäller det, bam!

just another day

Måndagar är en värdelös dag, det händer ingenting. Började skolan vid 12, hade en lektion och slutade klockan 1, värd skoldag. Sen åkte jag hem, åt lunch, gick ut med hunden och nu sitter jag här och försöker skriva min dagbok på spanska som ska in imorgon, inte kul.. Ikväll har jag fotbollsträning och sen är det tomt. Förstå vilken svenssondag måndagar är!

Jag har funderat på en sak, att pierca naveln nu innan sommaren kanske? Bra sugen..



tid, 22.22

1-0 till Vaksala och vi behåller vår ledning i serien, bra jobbat flickor! Tro det eller ej men det var faktiskt jag som lyckades göra mål också, glad tjej.
Nyss var jag och pappa iväg för att kika på en bil, en snygg BMW faktiskt. Dock var den alltför rostig så det blidde inget, bättre lycka nästa gång, vi fortsätter leta!

Vill ni veta nått roligt? Jag har sovmorgon till 12 imorgon, en lektion, sen slutar jag. Underbart!
PUSS


you rock

P1090489

Kvällen igår var fantastisk, helt otroligt bra faktiskt men den kan jag berätta mer om senare!

Nu är det dags att tagga till för match, Vaksala-Häverödal klockan 16.00 på Årsta IP, har man inget bättre för sig tycker jag man kan maka sig dit och kika lite, ingen dålig match idag (jag kan nästan lova ett mål också)..
Men dags att packa grejerna och åka,
PUSS


lördag

Duktiga jag har precis tjänat in lite pengar, behövligt. Nu väntar en lugn eftermiddag och ikväll vankas det 20års party, kan bli ganska bra tror jag där ute på landet. Vilken tur att jag är vän med myggorna, tycker lite synd om er andra faktiskt..
PUSS

i think you know what i want, you just don't get it.


i think you get me wrong

En dag i kaos är vad jag skulle kalla denna dag. Det börjar med att jag kommer hem från innebandyträningen i morse utan nyckel och telefon och ingen hemma? Springer till Isabelle och ringer pappa, åkt bort och kommer inte hem på ett tag.. ringer mamma, är på brandstation med Tildas klass och har inte telefonen på.. ringer hanna som är i skolan och äntligen kan jag få tag på en hemmanyckel. Hade prov första lektionen och anteckningarna man fick ta med sig låg i min väska inne i huset, suck på allt! Kommer i allafall in i huset klockan 10 och har 20 minuter på mig, duscha, sminka mig och platta håret. Klarade det nästan i allafall, springer in i klassrummet 10 minuter sen och halvsminkad men jag hann i allafall skriva provet.

Det var vår enda lektion så jag och Ellinore åkte ner på stan för att mysa med en cupidosallad i stadsparken samtidigt som vi passade på att sola. Efter de gick vi en snabbis på stan och lykades komma hem med två par shorts, nöjd!

Nu har vi precis grillat och jag vet faktiskt inte vad jag ska spendera min kväll med, har lite svårt att bestämma mig ibland..
PUSS

3 veckor



Kommit fram till att det är endast 3 veckor kvar av detta skolår, hur skönt!


Trött psykologilektion, oups




bra brudar

Tänka sig att igår blev en riktigt bra dag, en tisdag liksom. Började med att jag åkte ut till Hagby för att titta på Isabelles fotbollsträning, förs ihjäl.. Sen åkte vi hem till Elise, fixade oss osv. Efter de tog vi bussen in till stan, mötte upp hammar och landade på Flustret runt 11 nån gång. Bra början och det fortsatte bara ännu bättre, det var bra drag, riktigt bra och oj vad med folk, även dansen var en klass för sig igår, hade faktiskt riktigt kul, glad! Nu väntar skiva på torsdag igen då det är dags för Elise!

Blev väkct i morse, hur trött som helst, det var sinnes.. Hoppade in i en dusch, klippte sönder mina byxor till shorts och begav mig till skolan.. 08.30, dags för spanska nationella (hörförståelse) svårt! Nu sitter jag hemma igen, hann inte direkt fixa mig tidigare så tänkte passa på nu. Börjar inte förns 11.20 igen, tänk vad värd sovmorgon det hade vart, men icke..

Men dags att piffa till sig lite i allafall..
PUSS


tisdag



Heejs!
Igår var en jätteskön dag då jag och Isabelle åkte ut i skogen med våra småsystrar och hundar. Senare begav vi oss hemåt och träning väntade. Sista träningen med småtjejerna.. sen egen träning som var väldigt kul igår och sen vidare hem. Han precis komma innanför dörren innan Isabelle ringde och frågade om jag kunde hämta henne, självklart. Hann precis komma hem igen innan telefonen ringde igen och denna gång Mr. B som blivit utkastad från sin skiva, snäll som jag är fick han också komma hem till mig i väntan på att få bli insläppt igen. Tanken var att jag och Isabelle skulle med ut sen på kvällen, men blev så otaggade att vi stannade hemma.. Istället kör vi ikväll, på riktigt!

Nu har jag precis suttit och skrivit mattenationella och det gick väl sådär.. Har nog aldrig skrivit ett så svårt matteprov skulle jag tro, men det blir nog inte ig i allafall.
PUSS


söndag


Heja Sverige!

Heejs!
En ganska bra söndag ändå. Kunde sova ut i morse, behövligt. Sen passade jag på att städa mitt rum innan det var dags för samling till match. Alla trodde vi att det skulle bli tufft så vi var ett gäng nervösa tjejer, vilket det visade sig att vi inte alls behövde vara. Vi slängde in 5 kassar och åkte hem med 3 poäng i baken och en visnt med 5-0, bra vaksala. Till och med jag fick göra mål, glad!
Efter de var det direkt hem för att döma flickor 98.. så nu har jag tjänat in lite pengar, värt.

Sitter nu och tittar på Sverige-Finland som spelar vmfinal.. till en början såg det ju bra ut, men vad hände sen? Kom igen nu Sverige!
PUSS

jaha

Heejs!
En kväll som skiftade planer totalt, av ett "missförstånd". Det blev inge kex och ost med Peter, istället kom Hammar hit och käkade kebab. Senare var det planerat utgång, fixade och klara, men ett missförstånd sabbade hela kvällen så vi satt deckade framför eurovision songkontest, det finns verkligen bättre program än de.

Nu tänkte jag istället sova, så att jag ska orka spela match imorgon, hur nu de ska gå med min förkylning..
PUSS & godnatt

fredag den trettonde


Gårdagen!

Heejs!
Gårdagen var dunder, hur bra som helst. Började med att jag tittade på hockey med familjen och Isabelle. Peter smsar och frågar om vi är sugna på bowling, och javisst det var vi. Så hem till Isabelle för att byta om och sen till Fyrishov för att bowla med Peter, Jonas, Tobbe, Fredde och Johanna. Tro det eller ej men jag om två, ganska stolt över mitt bowlande faktiskt.. Runt 11 slutade vi bowla och begav oss istället in mot stan där vi fastnade en kortis på palermo. Innan Birger drog jag och isabelle snyggaste ombytet ever i min lilla bil, men snygga blev vi, därefter fortsatte kvällen/natten på Birger Jarl. Kvällen blev en succé med mycket dans och trevliga människor. Det slutade ännu bättre efter Birger men det är hemligt.. Dock vet jag inte hur glad Peter är idag som inte fick skjuts hem.. sorry!

Idag är jag jättetrött, förkyld osv.. så funderar på Eurovision songkontest med lillasyster ikväll om inte Emma får med mig ut igen. Har trots allt match imorgon.
PUSS

namnsdag

Eftersom jag heter Linnea i mellannamn har jag namnsdag idag.
Fick den här av mammsi och pappsi, me like!



fredag

Heejs!
Äntligen fredag, snart helg igen. Dock har jag gått och blivit jätteförkyld så tränade inte i morse men var ändå där, duktig. Nu sitter jag hemma och ska alldeles strax åka till skolan. Senare idag ska jag mysa med Isabelle, vill ut ikväll också men borde inte, lär inte bli frisk då.. och då blir inte Sankan glad om jag kommer och säger att jag blivit sjukare till söndag, viktig match då.
Förresten är det långhelg den här veckan, eftersom vi är lediga på måndag, så ska göra det här till en dunderhelg. Hade en asbra kväll igår också btw!

Men nu ska jag kasta mig upp på cykeln..
PUSS

onsdag

Heejs!
Siter på psykologi i skolan, inget jätteroligt ämne faktiskt, jättesegt. Annars har skolan varit väldigt slapp idag ch allt slöande utomhus börjar ge resultat, ser lite brun ut ändå. Om 40 minuter väntar dock ett biptest, inte så jättenice.. orkar inte! Men eftersom jag missade det sist vi gjorde de har jag inte gjort nått i år, så har väl inget val.. wish me good luck!
PUSS

sommar på g?

Heejs!
Det här vädret får mig att må så himla bra. Har inte haft allt för mycket lektioner i skolan idag heller så har mest suttit ute och myst i solen, jätteskönt. Och tänka sig att folk sa till mig att jag var brun idag, det gjorde min dag, det vill man faktiskt höra så här på försommaren, för inte lätt att bli. Nu sitter jag i trädgården och försöker skriva klart mitt spanskaarbete, dock läste jag nyss att vi inte har spanska i morgon = sovmorgon, underbart!  Men tänkte avsluta de nu eftersom vi ska ha middag med innebandylaget ikväll, så ska nog göra mig i ordning för att åka nu.
PUSS

brabrabra

Heejs!

Söndag: Gårdagen var underbar då jag låg ute och solade från klockan 10. Runt två rörde jag mig mot IP för att titta på herrarna som spelade innan oss, och jag och Elin kunde inte låta bli att sola lite till. Sen blev det dags för egen match, inget skönlir dirrekt men vinst med 1-0 och en assist är ändå helt okej tycker jag! Kvällen slutade också väldigt bra, men det får vara en hemlisss..


Stockhomsmys!

Måndag: Idag har vi varit med klassen i Stockholm och tittat på opera. Innan operan hann vi i allafall sola en timme i en gullig park vi hittade, mys! Sen böev det opera i 2 timmar, och det är nog inget jag skulle rekomendera faktiskt. Kvällen slutade också mysigt då vi hade middag och "möte" med fotbollslaget. Men slut på det roliga, imorgon är vi tillbaks till vardagen igen, så dags att sova!
PUSS & godnatt

trött lördag


Älskade systrar, Tilda var g r y m idag och Hanna s a k n a r jag, för hon är på cup..

Heejs!
Efter för lite sömn igår natt har det varit en skapligt seg dag idag. Började med att jag kom hem kring halv 2, duschade och hjälpte pappa göra en sallad. Sen begav vi oss vidare tkk Fyrishov där Tilda äntligen skulle få ha sin efterlängtade dansuppvisning. Och jag måste säga att hon var i en klass för sig, så otroligt duktig att jag kunde inte göra annat än att sitta som en stolt syster på läktaren. Efter uppvisningen begav jag mig till Årstahallen för halstabletter, då min hals inte är att leka med, och en påse winegums. Sen begav jag mig hemmåt + att jag fick sällskap av Peter. Vi drog på Björnbröder, sjukt bra film, slängde oss ner i soffan och bara chillade galet.

Nu sitter jag i soffan och tittar på hockey med mamma och pappa, men funderar starkt på att krypa i säng. Är i stort behov av sömn och det skulle inte vara helt fel om min hals bkev lite bättre tills imorgon, då det vankas fotbollsmatch. Årsta IP, 16.00 mot Norrtälje, kom och kika vettja!
PUSS & godnatt

ibland blir man bara så less


skol sm


Imorgon representerar vi celsius i skol SM.

Heejs!
Imorgon är det dags för skol SM igen, vi duktiga flickor spelar semifinal klockan 10 och beroende på om vi vinner eller inte spelar vi match om tredjepris runt 12 eller final runt halv 2. Och vi vill ha så mycket publik från skolan som möjligt, så masa er till Allianshallen för skön innebandy och läckra brudar imorgon!
PUSS

ambitiösa

Heejs!
Mjölk, bullar & historieuppsatsskrivning med William Búcaro, sweeet. Dock dags att tagga till träning snart, och det känns inte riktigt som det är dags för de..
PUSS


:D


Gårdagens outfit, "det vill jag bi när jag blir stor.."

Heejs!
Kvällen igår var faktiskt hur bra som helst. Började kvällen hemma hos hockeygrabbarna eftersom mina tjejkompisar antingen fanns på middagen eller inte tänkte gå.. Men det var kul, satt och tittade på fotboll och lyssnade på musik med Adam, Martin, Julle, Schum, Sam, Jens och Ludwig. Senare rörde vi oss in mot staden och landade på Birger strax efter 11. Lagom mycket folk, man kände igen de flesta och alla befann sig på dansgolvet, hur kul som helst. Träffade på lilla Isabelle som blivit "klassens sweetheart" och hon var verkligen askalas, så himla kul att se henne för hon blev så glad när jag kom, sötan. Vi dansade kvällen lång och hade det allmänt bra men tillslut landade jag hemma runt hav 3.
Dock fick jag kila hem utan min polishatt, som jag antar är hemma hos Robin Vaara, på hans huvud såg jag den sist i varje fall.

Kilade upp i morse, hade dock en liten sovmorgon, väärt! Men man är lite trött, måse jag erkänna..
PUSS


utgång

Heejs!
Ikväll är det skiva igen, på birger. Dags för några samklasser på skolan att styra upp sin fest. Isabelle går i en av klasserna så självklart sa jag dit! Tema: Det vill jag bli när jag blir stor.. Jadu jag vet inte vad jag vill bli men tänkte kila ner på stan och leta upp en poliströja, bara på kul. Så vi får väl se, det kan faktiskt bli bra, har en gammal batong hemma i garderoben också.. haha

Dags att spela in lite film i skolan , tell you more later!
PUSS

suck

Heejs
Skolan är värdelös när man kommer till skolan halv 9 och inser att man haft sovmorgon till halv 12. Första lektionen inställd.. suck!

valborg i bilder












måndag

Heejs!
Fortfarande trött sen helgen så skönt med en kort skoldag. Ska träna flickor 05 snart och sen egen träning, men för tillfället försöker jag skriva lite på min historiauppsats som ska in på onsdag.. suck! Dock är jag råtaggad till Isabelles skiva som är imorgon, woop woop!

Lovar att lägga upp bilder från valborg ikväll..
PUSS

dålig uppdatering

Heejs!
Lite  snabb info från min helg..

Fredag: Seriepremiär på kvällen som var hur kul som helst. Vi spelade mot UIF och vann med 5-1. Jag lyckades göra två mål som blev bortdömda, vad är odsen på de? Jag fick i allafall till två assist, de fick duga! Vi spelade i allafall bra och 3 poäng i första matchen är inte helt fel.

Lördag: VALBORG, började med champangefrukost hemma hos mig med Emma, Ellinore och Isabelle. Vi hade massa frukt, bagetter med massa goda ostar och massa annat gott. Runt halv 1 åkte vi mot ekonomikum och träffade på massa fina vänner, bland annat grabbarna som för tillfället bor i Norge stötte vi på vilket var underbart. Efter de åkte jag Emma och Isabelle hem till mig packade våra väskor och begav oss till Peter och co för att grilla. Kvällen blev riktigt lyckad då vi grillade, lirade ölspel, spelade kubb, sjöng och bara hade det riktigt mysigt. Frammår halv 4 somnade vi hemma hos Peter eftersom vägen hem kändes alldelse för lång..

Söndag: Vaknade halv 12 med Hammar i Peter säng, och man mår som man förtjänar! Emma tog bussen hem medan jag och Peter gick till Årstahallen för att handla frukost. Efter en stor bagette knatade jag hem. Har precis ätit upp den och funderar på att åka och sola, sen duscha.. måste också skriva två skolgrejer som ska in imorrn, suck!

Bilder från gårdagen kommer senare,
PUSS


RSS 2.0