23.00

Har precis pratat med J och han verkar inte ha det helt fel. Säkert blivit en pepparkaka redan också, så bäst att ligga i hemma nu så jag inte ser ut som ett lik brevid honom när han kommer hem. Saknar honom lite granna..

Dags för mig att sova i allafall, i stort behov av de!
Natttti

30 juni



Det blit inte mycket till bloggande i den här värmen då jag spenderar stora delar av mina dagar utomhus i solen och ja, äntligen har jag fått tillbaka min efterlängtade bränna!

Jag kan ju passa på att berätta om min skumma gårdagskväll. Den började hur bra som helst, jag och J packade klart hans väska och sen gick vi till Ica och hyrde film, the Tourist, bra film faktiskt. Vi passade på att mysa lite extra och tillslut somnade vi. Vaknade vid 4 och då var det dags för honom att åka till Arlanda, tyvärr..
Och nu till det skumma av min kväll. När jag kommer ut till bilen när jag ska åka hem får jag knappt in nyckeln i dörrlåset och jag inser att det är alldeles repigt. Tillslut fick jag upp dörren för att sen sätta nyckeln i starlåset och tro det eller ej, men det gick inte. Låset var alldeles buckligt och det gick inte att vrida på nyckeln.. suck! Någon hade antagligen vart inne i bilen och försökt åka iväg med den.. det sjukaste var att min plånbok låg där och den var orörd. Dock var min necesär öppnad men allt var kvar i den så jag förstod verkligen ingenting, ganska skumt va?

Med inga föräldrar hemma var det bara till att knata hem och bilen står kvar där fortfarande.. Pappa får kolla på den när han kommer hem ikväll. Men nu måste jag göra mig i ordning, ska hämta mamma och Tilda som kommer med bussen från Arlanda och sen har jag träning.
PUSS

29 juni

Varit i Länna med J hela dagen och kom hem för ungefär en timme sen. Vi har haft det hur mysigt som helst, badat, solat och ätit jordgubbar. Han skulle nu hem och packa eftersom han helt plötsligt ska åka till Grekland imorgon, lite spontant sådär bokade hans pappa en resa, kul för honom! Så jag har precis ätit middag med min syster och tagit en dusch. Insåg nu att jag bränt mig ganska rejält och ser bokstavligen ut som en räka på vissa ställen, charmigt..

Ska nog göra mig i ordning nu innan jag åker till J och myser lite extra innnan han är borta en vecka och senare får vi se om det kanske blir Birger med Bellan, hon var tydligen sugen på ugång!
PUSS


28 juni

Ingen dator igår, ingen idag heller.. alldeles för bra väder för de och jag bara njuter. Igår kom J hit efter han slutat jobba och vi låg mest i trädgråden och softade. Sen hade jag träning, en rolig sådan och på kvällen begav jag mig till Peter för lite klassiskt korsordslösande och kategorier, tillsammans med ost och kex. Vi är lite för bra på sånt där och det behövs verkligen ibland.



Idag har jag legat i trädgården och solat inprincip hela dagen, spelat lite kort med mamma och Tilda och även badat i vår pool, nästan 24 grader faktiskt men ändå så känns det så kallt.. Åkte och handlade med Tilda och sen kom J och grillade med oss. Mera kortspel och sen gick vi upp för att titta på film. Har sen haft det hur bra som helst i mitt rum och han åkte för en liten stund sedan. Vi ska ju nämligen upp "tidigt" imorgon för att bada. Ska plocka upp J vid 11 och sen blir det antagligen Länna, mys!
Men dags att sova,
Natttti

J

Min kväll var perfekt,

strawberrys

Jordgubbsplock



Och ätande



Det smakade riktigt bra faktiskt, att rekomendera! Nu ska vi grilla och sen kommer J hit, äntligen :)

26 juni

Idag är en bra dag!


Godmorgon mina fina, ska precis åka iväg till Ulvakvarn med familjen för att fika och plocka lite jordgubbar, supermysigt och mitt förslag faktiskt :) Senare ska jag antagligen få träffa J, efterlängtat!

25 juni

Och så har vi firat midsommar i år igen. Hade en superdag som jag änkte ni skulle få veta om och sen får bilderna tala för sig själva, dom kommer upp senare.

Började man att jag satte mig i bilen för att åka till Gränby och köpa en blomma till mormor. Sen begav jag mig till Vaksalatorg för att plocka upp Tobias och efter de vidare till Storvreta för att plocka upp Emma. Vi var sen inte ensamma på vägarna ut mot Öregrund men tillslut var vi framme och droppade av Tobias i Öregrund. Vi begav oss sen vidare till mormor och släkten där det väntades lunch. Efter lunchen plcokade vi blommor så att mamma fick göra kransar till oss, ett måste på midsommarafton! Samtidigt fick jag och Emma göra jordgubbstårtan, riktiga mästerkockar vill jag lova.
Så runt 3 rörde vi oss mot midsommarstången där det väntades dans och godisregn, dagens höjdpunkt. Det var jättemysigt och påvägen hem därifrån mötte vi älskade Isabelle som äntligen hade hittat rätt. Vi åkte då tillbaka till stugan där vi spelade kubb, kort, grillade och åt lite mer jordgubbar. Så små¨ning om yckte vi det var dags att göra oss i ordning för att sedan cykla in till Öregrund.
Halv 11 satt vu upp på cyklarna och över en mils cykeltur väntade. Hurtiga som vi va var vi framme på mindre än en halvtimme, pigga o ch glada. Det första vi gjorde var att träffa på massa folk vi kände och det var väl ungefär så kvällen fortsatte sen också. Plötsligt ringde Peter och sa att de var på väg till Öregrund vilket var en glag överraskning. De hade nämligen sagt att de skull stanna i Uppsala hela kvällen så det var kul. Vi satt på klipporna och mös och sedan fortsatte vi mingla tills vi tyckte det var dags att cykla hem igen. Däremot var det inte lika mysigt att cykla dit som hem, kallt och låångt..
Runt halv 5 stapplade vi allafall in genom dörren hemma, genomfrusen, trött och somnade på två röda!

Ska jag vara ärlig var Öregrund ingen höjdare ändå. Nog för att det är jättemysigt och fint + att man träffade massa goa männsikor hela tiden. Men om man tänker efter är det enda man gör att gå runt runt och då finns det roligare saker att göra, tycker jag. Men det var helt klart värt och jättemysigt, hade en kanon kväll. Tack alla fina som bidrog :)

Nu sitter jag med familjen och tittar på Bond med ögonen halvt igenslagna, så snart blir det sängen!
Natttti

24 juni

GLAD MIDSOMMAR alla fina,


Midsommar som alla vet och jag är i full gång för att packa väskan, har nämligen ingen aning om vad jag ska ha på mig, så det blir lita av varje. Ut till släkten med Emma och Isabelle nu på morgonen, tänkte åka om en timme. Lunch, midsommardans, middag och kubb där och sen tänkte vi röra oss in till Öregrund via cykel.. Där ska vi träffa Ellinore och co. mys! Vi bor ca en mil från Öret så skulle inte förvåna mig om vi cyklar vilse.

Men nu ska jag stoppa ner grejerna i väskan, fixa mig lite innan jag plockar upp Tobias som vi ska droppa i Öregrund och därefter Emma som ska med mig.
Finns ingen dator i stugan heller så uppdatering sker antagligen imorgon igen,
PUSS

best friend

Fick sällskap av världens bästa vän, Peter Strand, inte helt fel. Vi slängde oss ner i soffan lyssnade på musik och snackade allmänt mycket strunt, knappt att jag förstår själv vad vi pratar om ibland men det var dunder! Hade aldrig klarat mig själv i de här huset, då hade jag antagligen sovit i mammas säng i natt.. 
Dags att krypa i säng nu, upp kring 8 imorgon, packa väskan, hämta Emma i Storvreta och bege sig ut till kusten och stugan.
Nattttii

mitt hjärta blöder

Älskar att sitta hemma i min ensamhet.. inget bra på tv, dvdspelaren funkar inte och vi har inga vhs filmer som duger, underbart!

23 juni



Sistadagen på fotbollskolan avklarad och därmed har jag jobbatklar för den här sommaren, skönt! Som alla antagligen noterat har det öst ner från himlen hela dagen, inge vidare fotbollsväder faktiskt så vi började med att leka pepparkakskull, gick in och åt glass, spelade ledarna mot barnen och sen rörde vi oss till lunchen. Pannkakor och glass serverades vilket slutade med att jag och Joel hade glasskrig, moget.. Sen satt vi i hallen alldeles för länge, gick tillbaka till planen och satte oss i omklädningsrummen tills det var vattenkrig. Tro mig, alla var blöta idag, svårt att inte bli!



Ni sitter jag och gör absolut ingenting, försöker planera lite inför midsommar men jag vet inte riktigt om jag lyckas. Vi ska i allafall ut till stugan på förmiddagen och sen dansa lite kring stången antar jag. Senare på kvällen tänkte vi röra oss in mot Öregrund bland alla andra, kan kanske bli kul, vi får se!
Nu tänkte jag i allafall röra mig upp till Gränbycentrum och inhandla lite småprylar innan jag ska spendera min kväll hemma, alldeles ensam..

22 juni



Näst sista dagen på jobbet avklarat och tro det eller ej så hade vi faktiskt sol idag, väldigt skönt. Dock tjatades det något enormt om vattenkriget som väntas imorgon, ganska osugen på de eftersom det tydligen ska bli 12 grader och ösregn, mysigt..

Idag har jag iallafall varit med Bellan, vi grillade och funderade på utgång men utgång blev ridning i Vendel, långt bort i skogen, nästan bort i världens ände. Men det var jättemysigt faktiskt även fast min häst kanske inte var den piggaste så passade ju det mig ganska bra, inte jätteerfaren direkt. Och på grund av oerfaren har jag nu fått ett sår på vristen av stigbyglarna + skavsår i händerna tack vare tömmarna, underbart.. Men det var kul och så fick jag ju umgås med världens finaste vän!

Nu väntar sängen, det är en dag imorgon också.
Nattti

serieledare

Såå otroligt skönt med en vinst. Inte för att det var någon drömfotboll men 3 poäng fick vi tack vare 3 snygga kassar, vann alltså med 3-0. Nu har vi alltså säkrat serieledningen inför sommaruppehållet med 5 poäng till laget undet vilket känns väldigt skönt, bra vaksala!

Trött nu så tänkte sova, klockan är ju trots allt halv 11 och jag jobbar ju faktiskt imorgon..
Natttti!

21 juni

Andra dagen för den här veckan och vi har fortfarande inte klarat oss utan regn.. åskade till och med idag vilket inte är min starka sida. Tur att jag har sånna stora starka ledarkompanjoner, Love och Joel, dom är toppen!

Nu är det dags för match, nervös faktiskt.. Spelar mot Knivsta på Årsta IP, 18.00! Hejaheja :)
Samling nu dock, så måste åka!

i think i'm falling for you


20 juni

Första dagen på jobbet avklarad för den här veckan. Betydligt lugnare nu, endast 40 barn allt som allt istället för 100 var av jag har 10 av dom, dock dom minsta igen.. Bytte jobbkamrater också och jag är nöjd, jobbar med Joel och Love. Så sjukt less på vädret bara, regnregnregn, inte alls mysigt men förhoppningsvis ska det bli bättre imorgon och resterande dagar av veckan. Om tidningen håller vad den lovat, hoppas!

Nu dags för fotbollsträning,
PUSS


birthday kid & best friend

Idag har faktiskt varit en jättebra dag. Hanna fick en toppen födelsedag med släkt, vänner, god mat och fina presenter. Hon blev faktiskt jätteglad för tavlan hon fick av mig, den matchade ju hennes andra glastavla. 

En annan sak som var dunder, var att idag kom Isabelle och hennes familj hem från Turkiet. Varit borta en vecka nu, alldeles för länge, tomt utan Bellan, så idag äntligen! Dom hade dock haft det jättebra och Isabelle var alldeles för brun, usch.. Vi spelade i allafall lite kort hemma hos oss, alla familjebarn och sen gick vi hem till Isabelle för hon skulle duscha. Rörde oss sen vidare till Gränby Centrum för att handla jordgubbar och sen åkte vi hem till Peter och knacka på. Stannade där en kortis och sen åkte vi hem, och nu ligger jag här. Laddar för jobb imorgon igen, klockan står på 07.15, så dags att sova. Nattti!

Sååååå otroligt skönt att du är hemma igen min finafina vän, love u.

19 juni

Är det en vanlig dag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Hannas födelsedag, HURRA HURRA HURRA

Jättestort GRATTIS på 16 årsdagen älskade lillasyster, du är bäst!


@storvreta



Åker och spenderar min kväll i Storvreta hos finafina Emma, mys!

14.49

Har precis varit på Gränby med mammsen och handlat present till min syster. För imorgon är det ingen vanlig dag, då är det Hannas födelsedag. Men kan inte säga idag vad jag köpte, finns nämligen en väldigt stor risk att hon råkar läsa det då, så berättar imorgon istället när hon öppnat paketet!

18 juni

Kvällen slutade igår med att jag tittade på film med min lilla familj tills Peter och Tobias frågade om jag skulle följa med ner på stan för att sätta oss någon stans, och så blev det.

Idag däremot är det ingen speciell dag.. ska döma om en timme och senare ska jag nog träffa Emma Hammarsten, det var nämligen inte igår, längtar.

17 juni



Sista dagen på fotbollsskolan avklarad för den här veckan, fortsätter med nya barn nästa vecka igen. Men idag laddade vi upp för ett ordentligt vattenkrig, trots att det regnade, och jag tyckte jag hade laddat upp bra.. i slutändan var det ändå jag som var blötast. Trodde nästan jag skulle klara mig i år om inte Peter.. Höll sen på att frysa sönder och kastade mig in i en varm dusch direkt när jag kom hem. La mig sen i soffan och kikade på Eva & Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko, bra film!

Har inga planer för kvällen alls, men jag vill gå på bio och se Baksmällan 2, lär vara bra med tanke på ettan!

16 juni



Hur söta? Enormt söta, men de har sitt humör också. Fjärde dagen på jobbet avklarad och imorgon är det sista dagen för den här veckan.. då väntas glass, ledarmatch och självklart vattenkrig.

Spelade match i Norrskedika nyss mot Norrskedika också. Seriefinal skulle man kunna kalla de, dom ledde serien med två poäng över oss + en match mer spelad. Efter dagens match leder vi serien då vi fick med oss en vinst på 4-2. Känns ganska stabilt inför sommaruppehållet, bra tjejer.

Det är en dag imorgon också, godnatt!

it's raining men

Åååååh, suck på vädret. Fotbollsskola med regn är ingen höjdare ska jag säga er. Leriga, blöta och gnälliga barn kanske säger det mesta. Min fråga är vart de fina vädret tog vägen? Pissväder nu och tyktena går om att det kalla vädret ska fortsätta nästa vecka också, inte okej..


15 juni

Ska försöka hinna med ett snabbt inlägg innan jobbet idag. Jag var ju påjobbintervju igår, glömde säga de.. men det gick i allafall asbra, ska på utbildning i augusti om jag vill. Känner mig ganska osäker faktiskt för det var interiktigt vad jag trodde att de va, mer likt telefonförsäljning än vad jag trodde. Och eftersom jag inte gillar telefonförsäljare som ringer hem till oss, vill jag själv inte vara den personen..

Idag är det i allafall jobb som vanligt, tråkigt nog ska det regna stora delar av dagen, stackars mig kommer bli jätteblöt och barnen brukar bli gnälliga.. sen ska jag träna fotboll och efter de får vi se om det möjligtvis blir Birger ikväll.

Men dags att åka!
PUSS


14 juni

Så trött att jag inte ens har ett vettigt inlägg att komma med. Har avklarat andra dagen på jobbet och tro mig när jag säger att det är energitagande. Att passa 30 ungar med egen vilja i 7 timmar är ganska krävande även fast de kan vara hur söta som helst. Jag borde inte klaga, tredje året jag jobbar där och jag vet ju hur det går till, så det är självvalt. Idag var det sig likt de andra åren då man fick höra "emma är kär i peter", konstant över en timme på lunchen.. Men är man bästa vänner så är man, barnen tolkar på eget vis!
Tänkte faktiskt krypa i säng redan nu även fast klockan inte ens är kvart över 9, men jag tror jag är i stort behov av några extra timmars sömn, klockan står ju trots allt på 7 i morgon bitti..
PUSS & godnatt

sometimes i just feel for smiling


13 juni

Och så var första dagen på jobbet avklarad. 10 söta femåringar, tro det eller ej men dom hade faktiskt sin charm. Lite trött är jag, jobbigt att kisa mot solen hela dagen, men man får inte klaga. Sitter på fel data så kan inte lägga upp några bilder..  men det kommer förhoppningsvisa upp imorgon!



i'm just a kid

När man slumrar till klockan 7 på kvällen är man lite för trött, som ett litet barn. Försöker i allafall hålla mig vaken en stund till genom att tagga för jobb imorgon.. ett tiotal klängande ungar, några fotbollar och så vidare är vad som väntar, underbart!


12 juni

Söndag och idag är vad jag skulle kalla en trött dag. Hade det jättekul på saluhallen igår med enormt mycket folk och dans så klart. Slutade med att jag skulle knata hem, och med mitt sällskap gick det inte jättesnabbt. Buskarna vart de bekanata med, donken skulle vi stanna på och soluppgången lyckades vi också ge ett ögonkast. Så smög in genom dörren run 6 imorse, segt! Vaknade hyffsat tidigt och har inte gjort allt för mycket nytta idag, tittat på en fotbollsmatch inprincip..

Kvällen lär bli väldigt lugn eftersom att imorgon är det jobb som gäller från halv 9 till 3, bäst att vara någolunda pigg när man ska handskas med ett tiotal småbarn.

give me everything tonight



Haft en jättebra dag då jag, Ellinore, Hanna och Hedvig åkte till Lyssnarängen för att sola och bada. Hur mysigt som helst. Åkte hem och grillade och nu vankas det utgång, saluhallen ikväll. Ska hem till Hanna först och l igger lite efter i planeringen så borde nog gå nu..


sista sommarlovet



Började min dag med att vakna 18 minuter innan jag ska vara i skolan, bra Emma.. hade helt glömt att mamma inte skulle vara hemma så hade inte ställt nån klocka. Men rusar upp, sminkar mig, drar på en klänning och åker till skolavslutningen då jag blev lite sen också. Där satt min fina klass och fikade när jag kom inrusad. Sen var det uppträdanden i aulan och självklart avslutade vi med att sjunga den blomstertid, klassiker!
Våran fina klass hade sen bestämt oss för att åka ner på stan och äta lunch tillsammans, så vi parkerade oss i stadsparken med de vi kände för att äte mysigt! Träffade sen Isabelle och vi åkte hem till mig för att ta ett dopp i poolen.

Nu väntar en saftig dusch och sen blir det grill ute hos Martin ikväll, får se om det blir utgång också, inte omöjligt. Man vill ju ändå fira att sommarlovet är här, underbart!


01.49



Har precis varit ute och gått en promenad med Jacob. Tråkigt som vi hade när vi satt på en bänk fick vi för oss att rita in våra initialer med ett hjärta mellan, gulligt va? Som de lilla kärlekspar vi inte är, men fina vänner får ju också göra så.

Har annars haft en jättebra dag idag, sola och bada med Rebecca var jätteskönt, sen hade vi smågrabbarna och bjöd på saft och bullar, som tack fick vi presenter av föfäldrarna för den här säsongen, rös i hela kroppen. Därefter var det match och vinst med 6-3, mål lyckades jag med också. Men nu tror jag det är dags att sova lite, skolavslutning imorgon och den vill man ju inte missa!

Förresten, ska på jobbintervju på tisdag, lite spontant sådär, nervigt.

9 juni

Vad har dagen att erbjuda? Jo beachvollyboll med klassen vid fyrishov nu på morgonen och sen tillbaka till skolan för genomgång av nationella engelskaproven.. Sen hem och baka, sola lite om jag hinner de. Smågrabbarna har sin sista träning inför uppehållet så vi tänkte vara lite snälla och bjuda på fika. Ikväll sen har jag egen match, tjatade på Sankan att jag skulle få spela i b.laget idag eftersom dom hade match och då skulle vi ställa in vår träning, då måste man istället ut och jogga själv och de kände inte jag för, så tillslut fick jag spela match! Årsta IP 20.00 för den som är intresserad.

Men nu tror jag det börjar bli dags att röra sig mot Fyrishov,
PUSS

h.p.



Såg klart senaste Harry Potterfilmen idag, riktigt bra tycker jag, harryfantast som man är.. Så ser fram emot del 2 nu!

two days

Dååå var det bara två dagar kvar i tvåan på gymnasiet och två dagar kvar till mitt sista sommarlov. Lite tragiskt känns det faktiskt ändå, men ska bli sjukt skönt med sommar. Nu när vädret är så otroligt skönt, eller ja varmt, så passar det ju ännu mer med sommarlov och lite bad. Ska dock jobba de två första veckorna på fotbollskolan i år igen, men där trivs jag.
Förresten, i skolan idag hade vi tipsprommenad och betygssnack, kirrade hem ett mvg i geografi och vann dessutom tipsprommenaden, så jag fick en fin bok med massa olika reseplatser och sevärdheter i. Så nu försöker jag få med mig mamma att resa i sommar och det verkar inte helt omöjligt, kan ju alltid hoppas!

time for prom

Idag tror jag nästan att jag skulle kunna dö av värme.. men man får inte klaga. Hade jättekort dag i skolan vilket var ganska ovärt, så efter den pkte jag hem till Isabelle och solade lite. vi ledsnade tillslut på solen och bestämde oss för att titta på senaste Harry Potterfilmen, jag tycker den verkar bra. Han dock inte se klart hela filmen eftersom min finafina syster skulle iväg på niornas bal och vill ha hjälp med att locka håret.

Hon blev verkligen världens finaste, inte många som tar henne ikväll.




Och tänka sig att det var två år sen jag gick på niornas bal, två år.. Tiden springer iväg!

Och så såg de ut.




6 maj

Sveriges nationaldag var det idag, hurra för den! Annars har jag spelat match idag mot Alunda i Alunda, sjuuukt varmt, trodde jag skulle koka bort. Vi vann i allafall med 5-3 och jag lyckades faktiskt göra mål, vi var grymma idag rent ut sagt, allihopa!
Sen åkte jag hem till Eva för att slinga mitt hår, allt blev jätteljust och fint, passande så här till sommaren. Åkte hem, grillade med familjen och lyckades baka ihop en blåbärspaj, mums!

Imorgon är det back to school again, så jag tackar för mig idag, nattti!


pictures
















satan i gatan

Fredag: Kvällen var jättetrevlig hos Johannes som vi hamnade hos. Grillade, tittade på fotboll och hade det allmänt bra, bilder från den kvällen kommer senare.

Lördag: Igår solade jag flera timmar och brände ryggen ganska bra.. sen kom Isabelle förbi efter hon slutat jobba och vi grillade med pappa. Sen begav vi oss till Gränby för lit elördagsgodis och efter de gjorde vi oss i ordning för kvällen. Den började hemma hos Viktor med samma folk som kvällen innan, trevligt, och den slutade på saluhallen senare på kvällen. Det var riktigt kul faktiskt.

Söndag: Idag har jag inte gjort allt för mycket, solade flera timmar idag också så skulle nog kalla mig själv för en räka just nu.. men det tar sig! Peter kom förbi och solade lite med mig, löste lite korsord och lyssnade på Maggio, hur bra som helst! Senare på eftermiddagen kom hela min familj hem som varit lite här och där, så nu är huset fullt. Sen hade jag fotbollsträning för första gången på snart en vecka, och min fot höll. Skönt eftersom det är match imorgon. Efter de blev det filmmys med familjen och nu logger jag här.. min säng är ganska bra faktiskt och nu tänkte jag sova faktiskt.


summertimes

Åååååååh, jag bara älskar vädret idag. Har legat ute och solat mellan halv 11 och 3 så hoppas ha fått lite färg. Mitt under dagen nån gång kom Isabelle också och tillsist rörde vi oss upp mot Gränbycentrum då Bellan stod för shoppingen och jag för glassen.. Nu ska jag dra ihop lite grejer och sen beger vi oss ut till Martin för att grilla och titta på lite fotboll.
PUSS


onsdag den 1 juni














student 2011



Igår var hon världens finaste student! Vi åkte till skolan där hon sprang ut klockan 1, sen kom inget flak för hennes kalss, tragiskt nog, så hon åkte hem direkt och 1 timme senare knackade vi på dörren. Huset var fullt av människor och vi hade jättetrevligt. Så småning om lockade jag Isabelles hår och tillslut skulle hon bege sig till studentfesten på Flustret. Då rörde jag mig hemmåt för att göra i ordning mig själv och runt 11 åkte jag ner till stan med Peter, Jonas, Tobias och Emma Hammar, väärt! Det var skitkul igår, stötte på massa fina männsikor också. Runt stängning ringde jag Isabelle för att se om vi skulle ta sällskap hem? Nej då hade hon hamnat hos Johan redan, så jag knatade in till stan med Adam och Öhrnberg som skulle äta mat. Det tog sin tid och när vi väl var framme hittade jag några vänner som skulle till Salabakce, YES jag slapp åka hem själv. Så jag Anna, Seppe och Tengren tog en taxi till Salabacke och jag traskade väl innanför dörren vid 5 nån gång..

Vaknade nyss och tänkte ta en dusch, sen ldda upp lite bilder från igår som jag tänkte visa sen!
PUSS

RSS 2.0